GOOGLE REKLAMLARI

Pages

15 Ocak 2013 Salı

1461 Trabzon - Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası maçı 16 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Sivasspor’un bugün Trabzon’da oynayacağı maçı İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç,bu Sivasspor’un oynadığı ve kaybetti,Galatasaray ve Orduspor lig maçlarında 4. Hakem olarak görev yapmıştı. Süper ligde genellikle 4. Hakem olarak çıkan Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve İbrahim Bozbey yapacak.

Fenerbahçe maçında gösterdiği performansla beğeni toplayan 1461 Trabzon, açıkçası güçlü rakibinin tecrübesine kaybeti. Ancak her ne kadar 1461 Trabzon iyi bir oyun sergilesede, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2'de 0 çekmeleri peri masalına adeta darbe vurdu.

Bu kez Bursaspor maçını 3 puanla geçen ve grupta iddialı duruma gelen Sivasspor'u ağırlayacaklar. Sivasspor adına 3 puanlı Bursaspor'un 6 puanlı Fenerbahçe ile oynayacağı haftada kazanmak çok önemli. O yüzden karşılaşmaya ciddi şekilde konsantre olacaklardır. Bursaspor maçında oldukça kötü hava şartlarına rağmen oynadıkları futbolla kupada ne kadar istekli olduklarını sergilediler. Yiğidolar'ın aynı performansı Avni Aker'de de sergileyerek grupta 6 puana ulaşacaklarlarını düşünüyorum.

Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri, Fenerbahçe gibi güçlü bir rakip karşısında uzun süre direndi ancak tecrübesizliklerinin kurbanı oldular. 1461 Trabzon iddiasını büyük ölçüde yitirse de Sivasspor karşısında da dirençli bir takım bekliyorum. Ancak Avni Aker'nrin zemini ağır ve maçın temposuna bu durum olumsuz yansıyacak. 1461 Trabzon iki maçta henüz puan alamadı. Sivasspor ise kar yağışı nedeniyle zaman zaman duraksayan maçta Bursaspor'u mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Akçay'ın öğrencilerinin ilk yarıda rakibine direnç göstereceğini düşünüyor ve devre beraberliğini öneriyorum