GOOGLE REKLAMLARI

Pages

3 Kasım 2012 Cumartesi

Pazarda servet buldular

GOOGLE REKLAMLARI
Pazarda servet buldular haberi.Almanya’da emekli bir çiftin bit pazarından 20 euro ödeyerek aldığı eski pullardan biri tam 2,5 milyon euro değerinde çıktı.Almanya’da emekli bir çiftin bit pazarından 20 euro ödeyerek aldığı eski pullardan biri tam 2,5 milyon euro değerinde çıktı. Almanya’nın Dresden kentinde emekli bir çift, bit pazarından 2,5 milyon euro değerinde posta pulu buldu. Bild gazetesindeki habere göre mavi renkteki üzerinde “1 cent” fiyat basılı pul 1861 yılına ait. Pul, çiftin bit pazarından 20 euro ödeyerek aldığı eski pul dolu iki kilogramlık paketin içinden çıktı. Pul koleksiyoncusu Reinhold Hoffmann, karısının getirdiği pulların arasında son derece nadir olan 1861 yılına ait ve üzerinde yazar aynı zamanda ABD’nin kurucusu Benjamin Franklin (1706-1790)’in fotoğrafı olan mavi renkte pulu gördüğünde gözlerine inanamamış. Pulun gerçek olup olmadığı henüz resmi olarak doğrulanmadı. Eski pullara meraklı olan 71 yaşındaki Hoffmann, bulduğu pulu uzmanlara da sorduğunu ve gerçek olduğuna yüzde 99 emin olduğunu söyledi. Schleswig-Holstein Eyaleti'nden filateli ürünleri satan bir firma, New York’taki “Filateli Vakfı”na gidecek emekli çiftin uçak biletlerini ödedi. Konusunda uzman olan vakıf, sözkonusu pulun gerçek olup olmadığını belirleyecek. 2,5 milyon euro değer biçilen puldaki baskı hatası pulu daha da değerli kılıyor. Dünyada iki adet daha bulunan pullardan biri New York’taki posta müzesinde diğeri de Kaliforniyalı bir milyardere ait.

2 Kasım 2012 Cuma

İşte Bu kurumlar eleman arıyor

GOOGLE REKLAMLARI
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, TSE, Milli Savunma Bakanlığı ve YÖK eleman alacak. TSE’den edinilen bilgiye göre, üniversitelerin makine, inşaat, metalurji, bilgisayar, endüstri, mekatronik, kimya, elektrik-elektronik, gıda, biyomedikal, deri, ziraat mühendisliği bölümleriyle, fizik bölümü, kimya bölümü, bilgisayar öğretmenliği bölümü, eğitim iletişimi ve planlaması bölümü, yönetim bilişim sistemleri bölümü, hukuk fakültesi ve siyasal bilgiler, işletme, iktisat, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından sınavla toplam 110 uzman yardımcısı alacak. Adaylar, 30 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında, enstitünün resmi internet sitesinden (www.tse.org.tr) temin edecekleri sınav başvuru formu ile mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesinin suretlerini, elektronik ortamda göndererek veya elden ”Necatibey Cad. No:112 06100 Bakanlıklar/ANKARA” adresindeki TSE İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim ederek başvurabilecek. Savunma sanayisi uzman yardımcısı Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma Sanayii Müsteşarlığı, genel idare hizmetleri sınıfından 7′nci, 8′inci ve 9′uncu kadrolara atanmak üzere bilgisayar mühendisliği bölümünden 2, makine mühendisliği bölümünden 3, havacılık ve uzay mühendisliği-uçak mühendisliği-uzay mühendisliği bölümünden 3, elektrik-elektronik mühendisliği-elektronik mühendisliği bölümünden 3, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümünden 2, işletme-iktisat-maliye bölümünden 5 ve uluslararası ilişkiler bölümünden 1 kişi olmak üzere sınavla 19 savunma sanayisi uzman yardımcısı alacak. Sözlü olarak yapılacak giriş sınavına başvurular, 30 Ekim Salı günü saat 17.00′a kadar Müsteşarlığın internet sayfası üzerinden veya ”Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı İnönü Bulvarı, Kirazlıdere Mevkisi, Süleyman Emin Caddesi 6/7 Bahçelievler/Ankara” adresine şahsen yapılacak. YÖK ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 10 denetçi, 108 uzman, 27 destek personeli alacak. YÖK de 7 uzman yardımcısı istihdam edecek.

iPad mini Stokları tükendi

GOOGLE REKLAMLARI
Apple’ın yeni ürünü iPad mini, tasarım ve donanım eksikleri ile ilgili eleştirilere rağmen teknoloji devine yeni bir ticari bir zafer kazandıracağının ilk sinyallerini verdi. 26 Ekim Cuma günü internet üzerinden ön siparişleri alınmaya başlanan iPad mini’nin beyaz versiyonunun ilk 20 dakikada stokları tükenirken, 35 saatin ardından wifi’lı 16 gb siyah versiyonu da tükendi. Mevcut stokların dağıtımına 2 Kasım’da başlayacak olan Apple, sipariş almaya devam ederken yeni stokların dağıtımını iki haftada yapacak.

Antalyaspor - Trabzonspor 5 Kasım Mücadelesi

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Medical Park Antalyaspor sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda 5 Kasım 2012 Pazartesi günü oynanacak karşılaşma saat 19.00’da
başlayacak.

ANTALYASPOR, TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Fenerbahçe karşısında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Özdilek'ten izin alan Promise Isaac, Emre Güngör ve Petr Janda'nın katılmadığı antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Antrenman süresince birbirleriyle şakalaşan futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı. Yağmur altında gerçekleşen antrenmanın son kısmında teknik direktör Özdilek, futbolcularına yarı sahada gol çalışması yaptırdı. Kırmızı-beyazlılar, yarın yapacağı antrenman ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

TRABZONSPOR'DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI..

Spor Toto Süper Lig'de, 5 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli olan Mustafa ile sakatlığı bulunan Olcan katılmadı. Bordo mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar. Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ile kulüp genel sekreteri Hasan Yener de antrenmanı izleyerek, saha kenarında teknik direktör Şenol Güneş ile sohbet etti. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek

Besiktas - Mersin İdman Yurdu 4 Kasım Mücadelesi

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında galibiyetle tanışan Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor maçlarında galibiyet elde edip, ligde söz sahibi olmak istiyor. Ligin 9. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ve Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında da Giresunspor'u mağlup ederek, moral kazanan kırmızı-lacivertli ekip, Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyor. Kulüp Asbaşkanı Ayhan Erdem, yaptığı açıklamada, takımın kaynaştığını, bundan sonraki aşamada daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor ile oynayacakları maçlara odaklandıklarını belirten Erdem, “8 hafta boyunca şansızlıklar yakamızı bırakmadığı için istediğimiz sonuçları alamadık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar takımımızın üzerinde kara bulutlar vardı. Takımımızın üzerindeki kara bulutlar dağıldı. Artık önümüzdeki maçlara daha güvenle bakıyoruz. Hiç bir maçta ümitsizliğe kapılmadan sahaya çıkıp, elimizden geleni fazlasıyla yaparak taraftarımıza mutlu günler yaşatmak istiyoruz” diye konuştu. Erdem, takımın gücünü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Giresun maçlarında daha iyi gördüklerini ifade ederek, “Önümüzde Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor maçları var. Bu maçlardan 3 puan alarak takımımızın ligdeki sesini yükseltmek istiyoruz. Takımda eksiklerimiz var. Yattara maalesef 3,5 ay yok. Mustafa Sarp, 3 maç yok gibi. Ama, Giresun maçında sergilediğimiz oyun, takımımızın eksiklere rağmen başarabileceğimizi gösterdi” dedi. Ayhan Erdem, takımı ara dönemde transferlerle güçlendireceklerini de sözlerine ekledi.

Akhisar Belediye - Fenerbahce 3 Kasım Mücadelesi

GOOGLE REKLAMLARI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.00'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün oynanan Medical Park Antalyaspor maçının ilk on birinde yer alan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman dayanıklılık koşusuyla sona erdi. Sarı-lacivertli futbolcular Raul Meireles, Joseph Yobo ve Mehmet Topuz ise takımdan ayrı olarak, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları dayanıklılık ve kondisyona yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Öte yandan Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Fenerbahçe, 31 Ekim Çarşamba gününü izinli olarak geçirdikten sonra, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına 1 Kasım Perşembe günü saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Maçından En Az 1 Puan İstiyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor"da kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın son haftalarda iyi bir takım oyunu sergilediğini ve Fenerbahçe maçından da en az 1 puanla çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, önemli bir haftayı geride bıraktıklarına değinerek, "Takımımız 3 haftadır çok iyi bir oyun sergiliyordu. Takımımıza güveniyorduk, fakat takım oyunu oynama noktasında eksiklerimiz vardı. Hamza hocamız ve takımız toparlandı, 2 beraberlik ve arkasından Sivas galibiyetini elde ettik. Sivas maçında zayıf halka olarak görülüyorduk, ancak biz takımımıza güveniyorduk ve ben böyle bir galibiyet bir kırılma noktası bekliyordum. İyi oyunumuzu yine Sivas deplasmanında sahaya yansıttık. Bire bir de Sivas belki bizden daha iyi bir takım olabilir fakat takım oyununda biz daha iyi konsantre olduk. Çok şükür kazandık ve puanımızı 10"a yükselttik. İnşallah gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi. "HER ZAMAN HEDEFİ OLAN BİR CAMİAYIZ" Eryüksel, Akhisar Belediyespor"un güçlü rakipleri ile de çok iyi mücadele edebildiğini dile getirerek, "Biz her zaman hedefi olan bir camiayız. Fenerbahçe maçında da en azından 1 puan çıkaracağımıza eminim. Genç futbolcularımız var, böyle büyük maçlarda kendilerini göstermek isteyecektir. İnşallah onlarda Türk futboluna böyle maçlarda kendini göstereceklerdir. Tek amacımız en az 1 puan çıkarmak olacaktır" diye konuştu. "KENAN"DAN ÜMİTLİYİZ" Yeşil-siyahlı futbolcu Kenan Özer hakkında da yorumda bulunan Eryüksel, "Kenan Özer, genç bir arkadaşımız, ancak biz takım oyunu oynayan bir kulübümüz. Kenan da bu takımın önemli aktörlerinden birisidir. İki haftadır bu golün sinyallerini veriyordu ve bu hafta Sivas deplasmanında bunu başardı, gelecekte de kendisinden ümitliyiz" ifadesinde bulundu. "AKHİSAR BELEDİYESPOR LİGDE KALICI BİR TAKIM OLACAKTIR" Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Süper Toto Süper Lig"de ki konumları ile ilgili olarak ise, "Gördük ki son 9 maçta Akhisar bu ligin takımı olma yolunda hızla ilerliyor. Buna bizim inancımız var ve camiamız da buna inansın. Akhisar bu ligde kalıcı bir takım olacaktır. İlerleyen sezonlar için de yorum yapmak istemiyorum. Önemli olan bu şehrin takımını bu ligde kalıcı olmaktır. Gelecek ne gösterir bilemeyiz, gayret bizden takdir Allah"tan. Bütçemize gelince, şuanda ödenmeyecek borcumuz yok, çok istikrarlı bir kulübüz. Gelecekte inşallah daha iyi futbolcuları da aramıza katarak bu takımı daha da zenginleştirip ligde daha kalıcı ve isim yapan bir takım olmayı arzu ediyoruz" açıklamasında bulundu. Akhisar"ın birlik ve bütünlüğünün Akhisar Belediyespor"u şuanki konumuna getirdiğine değinen Başkan Eryüksel, "Akhisarspor"umuz bugünlere gelmesindeki en büyük etken şehrin birliği ve bütünlüğüdür. Biz 105 Bin nüfuslu bir ile takımıyız, bu nüfus küçük değil, yeterli bütçemiz var. Çok şirin bir ilçeyiz, sanayi ile zeytini ile ve Spor Toto Süper Lig"de bir takımı marka kent olmuştur. Seyircimiz kimseyi örnek almayan kendisi üreten, kötü günümüzde devamlı yanımızda olan ufak tefek kırgınlıkları unutan bir seyircimiz var. İnşallah gelecek haftalarda da onları hep yanımızda görerek ve hissederek sezon sonunda bu takımın ligde kaldığını hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu. Akhisar Belediyespor"un yeni yapılacak stadı hakkında da konuşan Eryüksel, "Stadyum konusunda Bakanımız imzaladı, inşallah yılbaşına kadar ihalesi olacak, ihalesi süresi önümüzdeki sezona yetişecek. Yetişeceğini umut ediyoruz, yetişmese bile, belki 3-5 hafta gecikebiliriz" dedi.

İstanbul BSB Belediye - Galatasaray 2 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI
Süper Lig ve Avrupa’da 7 maç sonra kalesini gole kapattığı Kayserispor karşılaşmasında defans hattında Eboue, Cris, Dany ve Riera dörtlüsüne görev veren teknik direktör Fatih Terim, oyun sistemi ve kadro yapısıyla oynamama kararı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aynı zamanda Devler Ligi’nde deplasmanda oynanacak Cluj karşılaşmasının provasını yapacak olan tecrübeli çalıştırıcının, Kayseri sınavında attığı golün yanı sıra savunmada da kusursuz oynayan Cris’i yine ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı ifade edildi. Brezilyalı futbolcuyla uyumlu bir görüntü çizen Dany, tüm maçların tamamında forma giyen Eboue ile sol kanatta hücuma yaptığı katkıyla dikkat çeken Riera da Belediye temsilcisi karşısında Muslera’nın filelerini gole kapatmaya çalışacak. Bu arada dün yapılan idman sonrasında 3 sarı kartı olduğu için ceza sınırında bulunan Selçuk İnan’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. İdman, soğuma hareketleriyle tamamlandı. Bu arada sakatlığı bulunan Johan Elmander, tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı.

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, akşam antrenmanı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

29 Ekim 2012 Pazartesi

O Ses Türkiye 29 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI

O Ses Türkiye 29 Ekim 2012 star tv.Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar en iyi sesi bulmaya çalışacak. Yarışmacıların her hafta sesleri ile müzik dünyasının starlarını etkilediği yarışmada hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna izleyiciler karar veriyor.
Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’ın koçluğundaki yarışmacılar Türkiye’nin en iyi sesi olmak için her hafta kıyasıya mücadele veriyor.
Star Tv’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programı 5. bölümüyle 29 Ekim 2012 Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. O Ses Türkiye 5. yeni bölümünde pazartesi akşamı saat: 20:00′de yine müthiş sesler jüri üyeleri Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’ın karşısına çıkacak.

Beni Affet 29 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI
Bazen bir hayat, “herkesin” hayatını kökünden etkiler. Yapılan bir hata, söylenen bir söz her şeyi sonsuza kadar değiştirir.
Kemal, Berat’ın hayatıyla oynadığını düşündüğü için, bütün “yaptıklarını” tek tek elden geçirmeye başladı. Berat’la olan çocukluğu, ailesiyle olan ilişkisi ve son olarak Bahar.
Bu günkü bölümde tülü çeken Kemal, haftaya Bahar’ı acı dolu sözlerle kendisinden kopartmaya çalışacak. Bahar, Kemal’ine sımsıkı sarılıp, herkesi her şeyi karşısına almışken, söyleyecekken bebeğini, Kemal’in duvarına çarpacaktır.
Ah Bahar, gözleri dolu, bir cenderenin ortasında bunlarla boğuşurken Kemal onu terk edip başka bir maceraya doğru yola çıkmak için kararlar alacaktır.
Bu arada Berat’ın hayati tehlikesi bir ameliyatı daha doğurmuştur, Kemal arkadaşını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.
İşte hayat, uçurumdan düşen iki insan Bahar ve Berat, Kemal’se Bahar’ın elini tutmak yerine, onu Berat’lı zindanlara terk edip gidecektir..
Her Bahar Kemal sahnesi içimizi dağlayacak bu hafta, Bahar’ın acı dolu bakışları, sızlanışları, direnişleri hep karşılıksız kalacaktır..
Özellikle 231. Bölüm, hepimizi ağlatacak arkadaşlar. Bahar’ımızı bu hale koyan Kemal’e sinirlenip öfkeleneceğiz..
Ve son olarak Umut, askerden dönecek arkadaşlar! Tuhaf bir macerayla karşılaşacak, Bahar’ın hamile olduğu gerçeğini bir şekilde öğrenecek..
Ah Feride, Cüneyt’i için her şeyi vermeye razıyken, Hain Eylül’ün oyunu sonunda evlendiğini öğrendi sevdiği adamın..
Gerçekten intikam soğuk yenen bir yemek midir? Feride, kendisine ihanet edenleri gözleriyle gördüğünde, Eylül’ü, Zühre’yi, Cüneyt’i.. ne yapacaktır? Kalkıp, eline sopayı alıp ikisini yok mu edecektir?
Feride, intikam yemini edecek arkadaşlar. Kendisini “aptal” yerine koyan Cüneyt’e öyle bir oyun oynayacak ki? Cüneyt söylemediğinin bedelini çok ağır ödeyecek. Tunç’un yardımıyla girişeceği bu planları bu hafta “bence” keyifle izleyeceğiz. İçimizin yağı biraz eriyecek..
Doğum gününde, Eylül’ü ve Cüneyt’i karşısına alacak, her adım da Cüneyt’i daha da köşeye sıkıştıracak ve Perşembe akşamı, Cüneyt’i mahvedecek adımı atacak, bir anda her şeyi, tüm dengeleri tersine çevirecek! Gerçekle yüzleşecek Cüneyt, Feride’nin her şeyi bildiğiyle. Off, acaip güzel bir bölüm olacak, hele final sahnesi! Of!
Cüneyt’in itiraf etme noktasına gelmiş olması, artık ihanetin acısını hafifletmeyecek, Feride Cüneyt’i silecektir.
Ve Düşmanlık.. ve Tunç’un ihaneti olduğunu düşünen Cüneyt’in her şeyle, Tunç’la hesaplaşmasının zamanı gelmiştir.
Feride, ona yaptığının bedelini ağır ödetecek Cüneyt’e, sadece “Cüneyt’e” değil, Eylül’e, Osman’a, Eylül’e. Ona yalan söyleyenleri “çok” kötü bir şekilde köşeye sıkıştıracak Perşembe günü..
Yıldız’ın “Mine’sini” Osman Kozan bir katakulli ile aileye sokma derdine düşecektir. Haince bir plan hazırlayan Osman Kozan, Ferman’a yalan söylerken, aslında çok sonra, başlarını belaya sokacak ve kutuplaşmalara neden olacağını bilse bunu yapar mıydı?