GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Beşiktaş - Büyükşehir Bld karşılaşması 19 ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla taraftarı önünde ligin ikinci yarısına "Merhaba" diyecek. Beşiktaş evinde İstanbul BŞB'yi yener, Antalyaspor ise 9 ve üzerinde farklı kazanamazsa 126 hafta sonra Beşiktaş haftayı lider kapatacak.
''Kara Kartallar'', Spor Toto Süper Lig'de son 10 maçında yenilgi yüzü görmedi. Ligdeki son yenilgisini 7. haftada Fenerbahçe'ye karşı alan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 10 maçta 6 kez galip geldi, 4 kez de berabere kaldı ve sahadan puansız ayrılmadı.
Beşiktaş ''Kara Kartallar'', bu 10 karşılaşma sonunda 22 puan topladı ve ilk yarıyı lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kapadı.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Ersan, Sivok, Uğur, Necip, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Holosko, Olcay, Almeida
İSTANBUL BŞB: Eduardo, Metin, Can, Ekrem, Geraldes, Zayatte, Cihan, Zeki, Holmen, Tom, Webo
İlk yarı gösterdiği performansla alkışı hak eden Beşiktaş ikinci yarıyı belalısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayacak. İBB'den Gökhan Süzen'i alan Beşiktaş'ta genç isim cezası nedeniyle eski takımına karşı görev yapamayacak. Sakatlığı bulunan Fernandes ise önümüzdeki hafta Galatasaray maçına saklanıyor ama belki ikinci yarıda Samet Aybaba ihtiyaç olması halinde Portekizli'ye şans verebilir.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor da kamp döneminde teknik direktör Bülent Korkmaz futbolcularını daha yakından tanıdı. Bu çalışmanın ardından İBB, ligin ikinci yarısında daha iyi bir durumda olmak istiyor. Beşiktaş'hemen hemen her zaman puan almayı başaran İBB aynı başarısını tekrar ettirmeyi hedeflesede, bu sezon bambaşka bir durumda olan siyah-beyazlıların taraftarıyla bütünleşelerel galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın göreve getirilmesinin ardından Süper Lig'de çıkış yakalayan İstanbul Büyükşehir Belediye, ikinci yarının ilk haftasında oynayacağı Beşiktaş maçını da kazanarak, iyi performansını sürdürmek istiyor. Takımda sakatlığı olan Turgay Bahadır dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik patron Bülent Korkmaz, "Beşiktaş diri ve tehlikeli bir takım ama ikinci devreye iyi başlamak istiyoruz. Planlarımızı üç puan için yaptık. Rakibimizden çekinmiyoruz. Galip geleceğiz" dedi.