GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Demir eksikliğinin depresyona yol açtığı kanıtlandı

GOOGLE REKLAMLARI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı tarafından Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda 'Depresyon Hakkında Yanlış Bilinenler' adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Numan Konuk katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı tarafından Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda 'Depresyon Hakkında Yanlış Bilinenler' adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Numan Konuk katıldı.
Konuk, depresyonun bir beyin hastalığı olduğunu vurgularken aile yaşantısında, iş yaşantısında ve sosyal yaşantıda bireylere kayıplar yaşattığına dikkat çekti. Ayrıca depresyonun birçok vücut işlevini etkilediğini söyleyen Doç. Dr. Numan Konuk, “Depresyondaki kişinin karar alma süreçleri uzar ve kişi dikkatini toplamakta ve sürdürmekte zorlanır.
Depresyon hastalığı aynı zamanda birçok fiziksel belirtiye neden olur. Birçok vücut fonksiyon bozukluğu da depresyona sebep olabilir. Demir eksikliği anemisi, tiroid hormon bozuklukları ve diğer endokrin bozukluklar da depresyona neden olabilir” dedi.
Konuk, tedavi edilebilir bir hastalık olan depresyonda tedaviye uyumun çok önemli olduğunu ifade etti.

Burun tıkanıklığı kalp krizine nasıl etki ediyor

GOOGLE REKLAMLARI

Apuhan, AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Bölümüne 2012 yılı içerisinde yaklaşık 30 bin hastanın başvurarak poliklinik hizmeti aldığını, bunlar arasından yaklaşık bin 500 kişinin burun ve sinüs ameliyatı olduğunu söyledi.Apuhan, AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Bölümüne 2012 yılı içerisinde yaklaşık 30 bin hastanın başvurarak poliklinik hizmeti aldığını, bunlar arasından yaklaşık bin 500 kişinin burun ve sinüs ameliyatı olduğunu söyledi.
Modern tıbbın gelişmesiyle birlikte hem teşhis hem de tedavi bakımından güzel sonuçlar aldıklarını belirten Apuhan, ''Hastanemiz son teknoloji ile donatılmış bir hastane. Hastalarımız gerek polikliniklerde, gerekse servislerde personelimiz tarafından gerekli ilgi ve alaka gösterilerek tedavi edilmektedir'' diye konuştu.
Kulak, burun ve boğaz şikayetlerinin özellikle kış mevsimlerinde arttığına dikkati çeken Apuhan, burun tıkanıklığının özellikle vücut sistemini etkilediğini söyledi.
Apuhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İşin alfabesi yani A, B, C'si solunum yolları. Burun tıkanıklığı bütün üst solunum yolları ve akciğerleri etkiliyor. Burun tıkanmasına burun eti ve burundaki kemiğin kırılması neden olmakta. Bunların tedavisini zaman geçirmeden yapmak lazım. Bu sorun kişiye sistemik olarak rahatsızlık vermekte.
Burun tıkanıklığının vücuda birçok olumsuz etkisi var. Tıkalı olan burun, kalp krizine ve horlamaya neden olur. Bu sorun ileride hastalarda uyku apnesi olan hastalarda hiper tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına da sebep olabilir.''
Apuhan, kendilerine başvuran hastalara önce teşhis konulduğunu, ameliyat gerekirtiren bir durumun olması halinde de kısa sürede randevu verilerek tedaviye başlanıldığını söyledi.

Kaynak : haber7.com

Şefkat Tepe 91.Bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedir. Terör olaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dört bir yanındaki ailelere hergün acı haberler ulaşmaktadır...

Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle mücadele ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler. Gözyaşı hergün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır.

Ancak bölge için göz ardı edilen bir gerçek daha vardır. Anılan bölgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda bölge halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir. Terör onları da vurmakta ve birçok aile paramparça olmaktadır. Evler yakılmakta, insanlar terör yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teröristler tarafından aileleriyle birlikte öldürülmekte, küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır.

Terör olaylarının tavan yaptığı 1997 yılında yurdun dört bir yanındaki ailelere her gün acı haberler ulaşmaktadır. Gözyaşı her gün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır. Askerler şehit olurken bölge halkı da terörden ciddi zararlar görmektedir. Evler yakılmakta, insanlar terör ya da devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır. Bölgede büyüyen Serdar , Kara Harp Okulu”nun son sınıfındayken acı bir haber ile yıkılır. Köy teröristlerce basılmıştır ve hemen hemen tüm köylüler öldürülmüştür. Ölenler içinde Serdar Üstteğmen”in annesi, babası, amcası da vardır. Kız kardeşi ve sevdiği kız ise kayıptır. Üsteğmen Serdar okuldan birincilikle mezun olur. Artık hayatta tek başınadır. Üsteğmen Serdar büyüdüğü köye tayin olur ve macera başlar.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI
yine heyecan dolu yine merak uyandırıcı sahnelerle süslenmiş. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın isimlerinin jüri koltuğunda oturduğu bu senelerdir ilgiyle seyredilen yarışma Türkiye’nin yeni yeteneğini aramaya devam ediyor. Yeni yarışmacılar ve yeni yetenekleri ekranları başında seyircisine sunan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programı son zamanlarda oldukça rağbet görüyor. 29 Aralık 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye.

Lale Devri dizisi 95. Bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Lale Devri 95 bölümünde izleyenlere aşk dolu zamanlar yaşattı. Çınar ile Toprak tekrardan bir araya geliyor ama pek uzun süreceği gibi görünmüyor.
Ahmat cok acı çekti Çınar ve Toprak daha fazla birbirlerine karşı koyamadılar. Toprak herşeye rahmen çınarın aşkına baş koyamadı.Çınar'ın bu aşk dolu hallerine sürüklenip gidiyor.Ahmet Toprak"a gönlünü kaptırınca çok acı çekiyor çaresizce acılarını içine gömüyor. Ahmet içip içip dayandı Çınar'ın kapısına. Ayakta durmaya hali olmayan Ahmet Çınar"ın kapısına dayanınca  üstüne Çınardan dayak yedi. Ahmet sonra gidip şikayet etti Çınar'ı kararkola. Ertesi gün tutuklandı Çınar parmaklıkların arkasına konuldu. Toprak yalnız bırakmadı Çınar'ını bu süreçte.
Şeref ise bu durumdan oldukça rahatsız. Şeref'in gönlü Ahmet'ten yana. Çınar'ın kızını bir kez daha üzeceğini mutsuz edeceğini düşünüyor. Ahmet ise Toprak için ideal koca. Ahmet'e destek veren Şeref Toprak'tan azarı işitiyor. İstanbul Şeref'i de bozdu. Zümrüt ise evlatlarının acısını ilk günün tazeliğinde yaşıyor. İntikam Zümrüt için vazgeçilmez. Adım adım ilerliyor. Azra'ya Yeşim'in evini tahsis eden Zümrüt'ün amacı Çınar'ı vicdanı ile hesaplaşmaya çağrıyor.
Yeni Bölümde Azra, Yeşim'in evine taşınır. İlk misafi de tabiki Çınar'dır . Çınar evin her köşesinde Yeşim'i hatırlar ve çok kötü olur. Ahmet ise boşanma davasında hakim karşısında eşini çok sevdiğini söyler. Dolayısıyla boşanma davası gerçekleşmez. Çınar ve Toprak'ın işleri karışır. İkbal ise Şermin'i kullanarak Zümrüt'ün oyunlarını gün yüzüne çıkarmaya çalışır...
Çınar vurulmuştur! Toprak yardım bulmak için canını dişine takar. Ancak bu kolay olmayacaktır. Toprak çaresizliğe sürüklenirken Çınar için zaman daralmaktadır! Saldırıyı haber alan aileyi korku sarmıştır. Herkes bu korkunç olayın arkasında kimin olduğunu merak ederken Zümrüt, Haluk"un peşine düşecektir.

Bu sırada Haluk, Çınar ve Toprak"ı öldürmek için fırsat kollamaya devam eder! Zümrüt"ün hareketlerinden şüphelenen Çınar, onu takibe alır. İpuçlarını takip eden Zümrüt ise Haluk"un evine ulaşmıştır! Ancak burada karşılaşacağı manzara onu şoke edecektir! Plan yapan Zümrüt ve Azra, Toprak"a iş teklifinde bulunurlar. Çınar"ın moralini yerine getirecek bir sürpriz yapmak isteyen Toprak teklifi kabul eder. Tüm hazırlıklar yapılır. Sürpriz günü gelip çattığında Toprak nefesini tutup Çınar"ı tepkisini bekler. Sonuç onu çok şaşırtacaktır!

Alev Alev 14. bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Alev Alev'in bir önceki bölümünde Neslihan, Alev'i bulmuş ve olayı tüm detaylarına kadar öğrenmişti. Annesine kavuşmak istediğini söyleyen Alev'i Neslihan İzmir otobüsüne bindirmişti. Demir, Alev'in İzmir'e gidecek olmasından haberdar olmuş ve yeni bir plan yapmıştı. Doktor Ebru, Murat'ın tedavisine devam etmiş ve hafızasını geri getirmeye çalışmıştı. Diğer yandan Murat ve Ebru arasında bir yakınlaşma da yaşanmıştı. Neslihan, torunu ve oğlunun başına gelenlerin hesabını soracakken hiç ummadığı bir olayla karşılaşmıştı.
29 Aralık Cumartesi akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Alev Alev 14. Bölümde Yakut, izini sürdüğü Murat'ı İzmir'de bulacaktır. Murat'ı Sığacık'a gizlice götürecek olan Yakut, ailesinin de yardımıyla hafızasının yerine gelmesini sağlamaya çalışacaktır. Demir, Sami'nin evinde Alev'i tutsak etmeye devam edecektir. Uyuşturucuya alıştırılan Alev, diğer yandan Sami'nin sinsi planlarının da tehlikesi altındadır. Komiser Mehmet de Ümran'la yakınlık kuracak ve köşke girmeyi başaracaktır. Murat, iyileşmeye başlayacak ve Alev'i bulmak isteyecektir. Demir ve Ümran'ın kendisine yaptıklarını da hatırlamaya başlayacak olan Murat, onlardan hesap sormak için İstanbul'a gelecektir.
Alev Alev 14. Bölümüyle 29 Aralık Cumartesi akşamı ATV ekranlarında!

Ünlü yönetmen Halit Refiğ’in çektiği Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Cüneyt Arkın ve Çiğdem Tunç’un oynadığı Alev Alev filminin dizi versiyonunda İlker İnanoğlu, Hande Soral, Rojda Demirer ve Berk Oktay rol alacak.

Dizide İlker İnanoğlu ve Hande Soral zengin bir ailenin çocuklarını, Berk Oktay ise Rojda Demirer ile nişanlı kaptanı oynayacak.

Huzur Sokağı 16. Bölüm 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Bilal’i kendinden soğutmak için Selim’le yakınlaşan Feyza, uzaklaşmak için dağ evine gider. Feyza’nın peşinden dağ evine giden Bilal, Feyza’yı bulmaya çalışır. Feyza soğuğun etkisiyle hastalanmıştır. Bilal, onu yalnız bırakmaz. Şükran’ı ilk gördüğü anda ondan çok etkilenen Emre ve ailesinin Şükran’a olan ilgisi gittikçe büyümektedir. Öte yandan Necmettin, Bilal’in kapısına gelir.
Huzur Sokağı cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Feyza ve Bilal'in aşkı umutsuzluğa doğru gidiyor. Rezzan kurtuldu ama bu durum Feyza'yı umutsuzluğa sürükledi.

Kerim'in hain planı Bilal'in canını acıtmayı başardı. Kerim intikamına kan bulaştırcı. Biran önce Bilal'den kurtulmaya çalışan Kerim kiralık katil ile bu işi temizleyeceğini düşündü. Kiralık katil Bilal yerine Rezzan'ı vurunca işler karıştı. Rezzan kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Bilal perişan kardeşinin bu durumundan kendini suçlu hisseder. Neyse ki Rezzan zor da olsa hayatta kalmayı başardı. Başarılı geçen amaliyatın ardından gözlerini açan Rezzan sevdiklerine derin bir nefes aldırdı.

Bu gergin bekleyişde Feyza ve Şükran Bilal'i yalnız bırakmadı. Şükran ise artık tavırlı ve kararlı Bilal'i gönlünden çıkaracak ama bu durum Şükran için çok zor olacak.

Hastaneye ifade için gelen polislerin Bilal'e yöneltiği sorular Feyza'nın babasına olan kinini arttırır. Bu silahlı saldırıyı babasının yaptırdığını düşünen Feyza babası hakkında savcılığa suç duyrusunda bulunur.  Bütün cesaretini toplayarak Rezzan'ı ziyarete giden Feyza'yı Kevser kovmaktan beter eder. Bu durumdan çok kötü etkilenen Feyza artık Bilal'i hayatından çıkarma kararı alır.

Feyza, Selim ile sarmaş dolaş görününce Bilal'in kendisinden vazgeçeceğini düşünerek hayatının hatasını yapar. Feyza'yı bu durumda gören Bilal'in dünyası kararır ve artık Feyza'yı hayatından çıkarır.

Dila Hanım 15.bölüm 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Dila’nın bürosunun silahlı bir kişi tarafından basılması herkeste büyük şok etkisi yaratır. Hem Rıza hem de Seyit Bey bu işin faillerini bulup cezalandırmak istemektedir.Dila işin hukuk yoluyla çözülmesi için Seyit Bey’i ikna eder. Ama Rıza olayın peşini bırakmaz. Dila’yı öldürmek isteyen kiralık katilin izini bulur. Fakat Azer de konuşmasını önlemek için aynı adamın peşindedir.

Dila’nın uğradığı saldırı Rıza ile arasında bir yakınlaşmaya sebep olur. Dila Rıza’ya birlikte olamayacaklarını bir kez daha söyler. Fakat aşkını bir türlü silip atamayan Rıza, Dila’ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur.
Melike ile Gurbet arasındaki tansiyon gittikçe yükselmektedir. Melike’nin aşağılamaları karşısında zor durumlara düşen Gurbet bir çıkış yolu aramaya başlar.

Azer, Fatma ile evlenme hayalini gerçekleştirebilmek için sürpriz bir adım atar. Azer’in bu adımı onun hastalıklı aşkından zaten korkan Fatma’nın iyice paniklemesine sebep olur.
Dila’nın herkesten yoğun ilgi görmesi Sultan’ı çok kıskandırmaktadır. Sultan, Hayriye’nin de kışkırtmalarıyla Dila’dan kurtulmak için çareler aramaya başlar. Gözü artık hiçbir şey görmeyen Sultan, çok tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir.

Şubat 14. Bölüm 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI
Yağmur Çankaya’nın suçsuzluğu kanıtlanmış ve hapisten çıkmış, ancak Şubat ortada yoktur. şubat 14. bölüm Şubat ise Yağmur’un dışarı çıkması için büyük bir değişim geçirmiştir. Samim Akça, oğlunun gözlerinin önünde öldürülmesinden sonra büyük bir şok yaşamış ve çözüm için Şubat'tan yardım istemek zorunda kalmıştır. Deli İbrahim, Gülüm’ü bulmuş ve Bahar’a emanet etmiştir. Duble abisinin bu durumundan şüphelenmeye başlamıştır. Şubat'ın, Yağmur'un serbest bırakılması karşılığında annesine verdiği söz nedir? Yağmur ile Şubat karşılaştığında ne yaşanacaktır? Şubat, ondan yardım isteyen Samim Akça’ya yardım edecek midir? Deli İbrahim, Gülüm'ü bulup Bahar'a emanet ettiğini, kardeşi Duble'den gizleyebilecek midir?

Beni Affet 276. Bölüm 31 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Her geçen gün kendisinden uzaklaşan Feride’nin katı tavrına katlanamayan Cüneyt bu duruma bir son vermeye kararlıdır. Feride’nin karşısına çıkan Cüneyt’in aklındaki nedir?
Öte yandan Gül’den kurtulmak için giriştiği her yolda başarısız olan Eylül’ün onunla anlaşmaktan başka çaresi kalmamıştır. Gül’ün Kozanlarda kalmasına izin veren Eylül yaklaşan felaketinden habersizdir.
Kemal babasından habersiz sattığı hisselerinin peşindedir. Diğer yandan ailesinin özlemiyle yanıp tutuşan Bahar herkesten habersiz son kez evine gitmeye karar verir. Bahar’ı o evde bekleyen nedir?
Yıldız evliliğinin kurtulduğunu düşünürken Ferman unutamadığı aşkı Derya’nın peşindedir. Ferman’ın evliliği yüzünden bu ilişkiden kaçmaya çalışan Derya aşka mı vicdanına mı yenilecektir?

Arka Sokaklar 267.Bölüm 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar'ın 267. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanına Rıza Baba'nın tayinin çıkması damgasın vuruyor.
İşte Arka Sokaklar 267. bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar.
Arka Sokaklar 267. bölüm ile ilgili olarak Kanal D'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi.
Rıza Baba’nın tayini, evdekilerin olduğu kadar ekibin de canını sıkmıştır. Rıza Baba, Bütçe Şube’deki görevine başlamıştır.
Ancak kararı emekli olmaktır. Ayla da bu kararının arkasındadır. Ekipte olamamak demek, Rıza için adeta bir ölümdür. Bu yüzden emekli olmak istemesi ailecek verdikleri en doğru karar gibi görünür. Ekibe yeni amir atanır. Serdar Taşpınar. Serdar, Samsun Emniyeti Organize Şube’den tayin olmuştur. Organize Şube’deki başarısı da herkesçe malumdur. Ancak Serdar biraz soğuk ve itici görünür. Ekibin alışmadığı bir şekilde davranmaktadır. Ekip, Rıza Baba’larının gitmesine alışamadan, yeni amirin tayini fazlasıyla canlarını sıkmaktadır. Serdar, ekipteki herkesin dosyalarını tek tek inceler. Ekipteki herkesle inişli çıkışlı bir ilişkisi vardır. İlk büyük gerginliği Zeynep ve Murat ile yaşar. Evli çiftin ekipte çalışması da gözüne batar. Bu yüzden Zeynep, Vedat Müdür’e gidip, eski görev yeri olan trafiğe dönmek için tayin dilekçesini verir. Ekipte çatırdamalar başlamıştır.
Beş çocuklu, dar gelirli bir ailenin çocuğu olan Ethem, hastanede böbrek nakli bekleyenler arasında birinci sıradadır. Ankara’dan gelen müjdeli haberle ameliyata hazırlanırken, gece yarısı yatağından düşerek, cihazlarla bağlantısı kesilmiş, ölmüş şekilde bulunur. Hemen sıradaki diğer çocuk Görkem’in ameliyata hazırlanması istenir. Görkem zengin bir ailenin tek çocuğudur. Babası Anıl ameliyat öncesinde, Ethem’in babasına nakil sırası karşılığında yüklü para teklif etmiştir. Teklifi reddeden baba birkaç saat sonra oğlunu kaybedeceğinden habersizdir. Olay üzerine hastaneye gelen ekip normal bir ölüm gibi gözüken olayda şüphe uyandıran bir dizi durumla karşılaşır. Anne ve babanın olay sırasında uyumalarının sorgulanmasıyla işe başlayan ekip korkunç bir sonla karşı karşıya gelir. Olaylar sonrasında gerilen ekibin erkekleri, gece toplanıp Rıza Baba’yla dertleşmeye, meyhaneye giderler.
Ekip'in başına yeni bir Amir geliyor!
Kanal D'de ekrana gelen sevilen polisiye- macera dizisi “Arka Sokaklar”a Volkan Ünal konuk oyuncu olarak katıldı. 7 yıldır ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran dizisinin, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün finalinde, Rıza Baba'nın tayini çıkmıştı.
Dizinin bu akşam (28 Aralık) yayınlanacak yeni bölümünde ise, Rıza Baba'nın yerine, yeni Emniyet Amiri olarak Serdar Taşpınar gelecek. Yeni Emniyet Amiri Serdar Taşpınar karakterini ise, dizide bir süre konuk oyuncu olarak yer olacak olan Volkan Ünal canlandıracak.

Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Finalinde Kim Birinci Oldu?

GOOGLE REKLAMLARI

Show TV'de ekrana gelen Bugün Ne Giysem adlı yarışmanın galası dün gece yapıldı.
Sunuculuğunu eski manken Çağla Şikel'in yaptığı programda 18 yarışmacı "2012'nin en şık kadın ı" olmak için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girdi.Twitter Üzerinden büyük yankı bulan yarışmanın final gecesi birinci olan 81 yaşındaki yarışmacı Twitter üzerinde Rana Teyze olarak Trend Topic listesine girmeyi başardı

EN ŞIK KADIN RANA ÖZMUTLU
İvana Sert, Güneri Cıvaoğlu ve Erol Albayrak gibi isimlerin jüride yer aldığı yarışmada, SMS üzerinden yapılan halk oylamasında birinci Rana Özmutlu oldu.
Özmutlu, ilk 18'deki yarışmacıların tanıtıldığı sırada jürinin hemen hepsinden iltifat aldı. "Cumhuriyet kadını" imajını taşıdığı gerekçesiyle jüriden teker teker övgü dolu sözler alan Özmutlu, Atatürk'ün Batı uygarlığı ile bağlarımızı güçlendirmede istediği "kadın tipi" olarak izleyiciye sunuldu.

BAŞÖRTÜLÜ ADAY 3. OLDU
Gala gecesinin ilgi odağı olan bir diğer yarışmacısı ise başörtülü aday Ayşe Doğan oldu. Ayşe Doğan, başörtüsünün altına giydiği üstü siyah altı kırmızı kıyafetiyle ilgi odağı olurken, yarışmayı 3. sırada tamamladı.

100 bin TL ödüllü Bugün Ne Giysem’in 2012 galasında 80 yaşındaki Rana Özmutlu, Türkiye’nin en şık kadını seçildi...

Muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu ise Çağla Şikel Altuğ yaptı.

Yarışmanın gala gecesinde jüriye; Güneri Civaoğlu, Feryal Gürman, Emel Acar ve Canan Yaka da katıldı... Uzun süren yarışın sonunda 18 finalist jüri karşısına çıktı. Türkiye’nin en şık kadını Rana Özmutlu oldu.

İddialı yarışmacıların brbirinden dekolteli kıyafetlerle podyuma çıktığı gecede, 80 yaşındaki Rana Ninenin birinci seçilmesi herkesi şaşırttı..

Adaylar arasında Duygu yarışmaya ilk günden beri maskesiyle katılmıştı. Gala gecesinde maskesini çıkaran Duygu güzelliğiyle göz kamaştırdı. 3.en şık kadın Ayşe, 2. en şık kadın Duygu ve 1. de Rana Hanım oldu.

 Bugün Ne Giysem Gala Gecesinde 2012′nin en şık kadını kim oldu? Bugün Ne Giysem Kim Birinci Oldu? Bugün Ne Giysem Final birincisi belli oldu. İşte cevabı. 27 Aralık 2012 tarihinde Show Tv ekranlarında WoW Convention Center’dan, canlı olarak yayınlanan Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Finali büyük bir heyecanla sona erdi. Bugün Ne Giysem Türkiye’nin 2012 en şık kadını Rana Özmutlu oldu.

Bugün Ne Giysem Gala gecesi seyirci oyu (sms) ile belirlendi. Show TV izleyicilerinin gönderdikleri sms oylarıyla “Bugün Ne Giysem?” yarışmasının birincisi belli oldu.

Bugün Ne Giysem Yarışması Sonuçları:

2012′nin En Şık 1. Kadını Rana Özmutlu
2012′nin En Şık 2. Kadını Duygu Bak
2012′nin En Şık 3. Kadını Ayşe Doğan

Tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların "en şık" seçilmek için yarıştığı Bugün Ne Giysem'in gala gecesi Grand Cevahir Otel’de yapılan canlı yayınla ekrana geliyor. Yüz bin lira ödüllü yarışmanın gala gecesinde, jüri koltuğunda yazar Güneri Civaoğlu, cemiyet hayatının tanınmış ismi Feryal Gürman, modacı Emel Acar ve moda dünyasının önemli tasarımcılarından Canan Yaka oturuyor.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem 27 Aralık gecesi yapılacak olan gala gecesi ile 2012'nin en şık bayanını bulacak. Gecede pop müziğin prensesi Bengü en yeni şarkılarıyla sahnede yerini alacak.

Caner ERDEM yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, "En Şık" seçilmek için yarıştığı 100 bin TL büyük ödüllü "Bugün Ne Giysem" yepyeni yarışmacıları ile tüm hızıyla devam ediyor. Moda avcısı jürisiyle izleyicisine; güzel ve şık giyinmenin yanı sıra trend yaratmanın da ip uçlarını verecek.
Bugün Ne Giysem'in jüri üyeliğini, moda avcıları olarak tanınan; Ivana Sert, Özge Ulusoy, Hakan Akkaya ve Çağla Şikel yapıyor. Programın backstage'inde ise Uğurkan Erez yer alıyor.
Ekranların fenomen programı Bugün Ne Giysem, sıradışı çizgisi, rengarenk görüntüleri ve yepyeni yarışmacıları ile Show TV'de!

25 Aralık 2012 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 95. Bölüm 25 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Öyle Bir Geçer Zamanki 95. Bölüm 25 Aralık Hangi kanalda ? Tuba Ünsal’ın da,Filiz karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin bu bölümünde; Osman ile Mithat’ın birbirlerine silah doğrultması Cemile’nin yüreğini ağzına getiriyor. Cemile, bir delilik yapmaması için Osman’a yalvarıyor.Mithat ile Osman arasında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Birbirlerine silah doğrultan ikilinin arasına Ayça girer. Önce kendisini vurmalarını ister. Cemile de onların yanına gelir. Osman’a bir delilik yapmaması için yalvarır.Zehra’nın böbrek nakli ile ilgili sonuçlar hiç de ümit verici değildir. Ailedeki hiç kimse böbrek nakli için uygun değildir.

Yaptığı baskılara rağmen Ekrem’in kendisi ile evlenmeyeceğini anlayan Carolin, fikrini değiştirir ve Hakan’a şok bir teklifte bulunur. Kızının kurtulma şansı vardır ancak bu Carolin’ bağlıdır.Mithat’ın babası tedavi için eve getirilir. Ancak iyi değildir ve sürekli Mithat’ı sormaktadır. Hasta babanın tek isteği daha da kötüleşmeden oğlunu görebilmektir. Fakat bu çok tehlikelidir. Çünkü Mithat’ın peşinde sadece Osman değil, Halit de vardır.

Osman yüzünden Arif ile Cemile’nin sık sık birlikte görülmesi dedikodulara yol açar. Deniz’in Bahar’a olan düşkünlüğü ve sevgisi Soner’i de etkiler. Evde gösteri hazırlayan ikiliye Soner de katılır. Ancak davetsiz bir misafir evdeki bütün neşeli havayı bozar. Üstelik İngiltere’den Soner’in arkadaşı olan bu bayan misafirin farklı planları vardır. Filiz’in davetini kırmamak için doğum günü partisine Soner, Deniz ve Bahar’la katılır. Filiz, Bahar’ı ezmek için bütün gece uğraşırken Soner ile Bahar arasında da sürpriz bir gelişme yaşanır...

Benim İçin Üzülme 8.Bölüm 25 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Benim İçin Üzülme 8.Bölüm 25 Aralık Hangi tv kanalında ? Benim İçin Üzülme İzle - Benim İçin Üzülme 8. Bölüm Fragmanı ve Özeti. Benim İçin Üzülme dizisi yepyeni bölümü ile 25 Aralık 2012 Salı akşamı ATV ekranlarında olacak.

ATV ekranlarında yayınlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Benim İçin Üzülme'nin heyecanla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Niyazi'nin kız kardeşinin Buke'ye söylediği sözler damgasını vuruyor.

Nermin'in evi terk etmesiyle Niyazi ile Buke'nin hayalleri bir kez daha suya düşmüştür. Şimdi bütün aile Şahin'in de desteğiyle Nermin'i sağ salim bulmak için zamanla yarışacaktır. Öte yandan Resul uzaklara gitme kararı alan Harun'u şeytanca planlarına alet etmeye çalışacaktır.

İşler Güçler 25. Bölüm 25 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

İşler Güçler 25. Bölüm 25 Aralık hangi kanal da ?Yapımını Limon Yapımın Yapımcılığnı Hayri Aslan'ın yaptığı İşler Güçler'de sessizlik var. Çatırdayan ilişkiler, kırılan kalpler, suya düşen hayaller, ayakkabının içinde girmiş yürürken can yakan taş gibi rahatsızlık veren geçmiş hesaplaşmaları ve özlemler var bu hafta.

Bir türlü sevinemeyecekleri iyi haberi saymazsak, en çok da kötü haberler var.

Rüstem geçmişine, hiç kazanamadığı hiç hayalini kurmadığı paralel evrenine yelken açıyor. Vedat ve Zehra, Rüstem'e yardımcı oluyorlar tabiki Vedat'ın tek amacı bu değil.
Salih'in sürpriz bir misafiri var. Bu sefer misafir değil, ev sahibi umduğunu yiyemiyor.
Ahmet ise kendi mevsimini kış yapmakla meşgul. Feride'yi üzmesi 1'e / 1000 verecek kadar sürpriz olsa da başarıyor Ahmet.
Şenol'un canı burnunda, kanalın kendileri ile dalga geçtiğini düşünen Şenol alıyor eline sazı ve kendi çalıp kendi söylüyor. Projenin ipini çekecek kadar risk alıyor bu sefer.

Edip Akbayram'ın sesinden "Aldırma gönül aldırma" şarkısını duyan dizi Cüneyt Arkın'ın "Yıkılmayan Adam" filminin finalindeki gibi abesle iştigal etmeye devam ediyor.