GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Krem 21. Bölüm 20 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Dizide, çirkin bir kızın sihirli bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor.

Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşamlarını anlatan dizi, izleyiciye sürpriz bir hikâye sunuyor.
Atv ekranlarında Yeni Bölümüyle Krem dizisi izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Krem 21. bölüm ile 20 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden romantik komedisiyle sevenlerini güldürmeye geliyor.Krem Dizisinde, çirkin bir kızın büyülü bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin, hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşadıklarını anlatacak olan dizi, izleyiciye her bölümde sürpriz bir hikâye sunuyor. KREM, 20 Ocak 2013 Pazar akşamı 22.30'de atv'de.
ATV ekranlarının farklı dizisi Krem, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Krem 21. bölümü ile bu hafta ekrana gelecek. 20 Ocak 2013 Pazar günü yayınlanacak yeni bölümün fragmanı da hafta içinde yayınlandı. Krem 21. bölüm fragmanı meraklısı için yazımızın devamında bulunmaktadır. Yeni bölümde heyecan kaldığı yerden devam ediyor..

Bando Yapım ve Group M tarafından yapımı üstlenilen ve yönetmen koltuğunda Oğuzhan Tercan'ın oturduğu Krem dizisinin senaristliğini Aşkım Özbek ve Deniz Yeşilgün yapıyor.Dizide, çirkin bir kızın büyülü bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin, hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşadıklarını anlatacak olan dizi, izleyiciye sürpriz bir hikâye sunuyor.