GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

19 Ocak Bursaspor - Kayserispor Karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI

Bursaspor'da Basser sakat.
İlk yarıyı 6. sırada tamamlayan Bursaspor, Türkiye Kupasında ise 1461 Trabzon galibiyetinin ardından önce Sivasspor'a ardından da Fenerbahçe'ye mağlup oldu. İlk yarıda takım savunması konusunda sıkıntı yaşayan ekibin, Türkiye kupasında sergilediği performans ile bu sorunun henüz üstesinden gelemediği görüldü.
Konuk Kayserispor ise sezona Şota yönetiminde başladı ancak alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gidildi ve göreve Robert Prosinecki getirildi. Robert Prosinecki'nin de takıma çok büyük bir değişim sağlattığı henüz söylenemez ayrıca devre arası kampında da iyi hazırlık maçları oynamadılar.
İki takımda oynadıkları futbol ile ilk yarıda güven vermedi bu nedenle ikinci yarıda biraz takip etmekte fayda var. Uzak durulması gereken karşılaşmada tercihimiz toplam gol sayısı 2-3 seçeneği yönünde olacak.
Kupada peşpeşe aldığı mağlubiyetlerle taraftarının tepkisini çeken Bursaspor, Kayseri maçında alacağı galibiyetle üzerindeki kara bulutları dağıtma peşinde. Ateş hattının hemen üstünde yer alan Kayserispor ise ikinci yarı puan yada puanlarla başlama hedefinde.
Bursaspor'da zorlu maç öncesi Tuncay'ın dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Konuk takımda ise Menisküs ameliyatı geçirdiği için tam olarak düzelmeyen Riveroz Nunez ile ilk yarının ortalarından bu yana sakatlığı süren Steinsson, Bursasspor maç kadrosuna alınmadı. Yeni transferler Ceyhun ve Simic ise Teknik Direktör Robert Prosinecki'nin görev vermesi halinde görev yapabilecek. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak.
BURSA Süper Lig'de yarın sahasında Kayserispor'u konuk edecek Bursaspor, hazırlıklarını tamamladı.
Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, karşılıklı pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yeşil-beyazlı futbolcular, 3 grup halinde 5'e 2 pas-pres çalışması yaptı. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç gerçekleştirildi.

Sakatlıkları süren Michael Basser ve Yavuz Özkan kondisyon salonunda çalıştı. Dün yapılan antrenmanda sakatlanan Okan Deniz'in kasığında ağrıları olduğu için kontrol amaçlı dinlendirildiği öğrenildi.

Bursasporlu oyuncular, Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek.
İlk yarıda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Kayserispor, ligin ikinci yarısında Robert Proesinecki ile daha iyi bir performans göstermeyi hedefliyor. Kayserispor'un aynı form durumu devam ettiği taktirde kümede kalıp kalmama stresini ciddi şekilde yaşayabilirler. Bu nedenle Bursaspor'u yenerek moralli bir başlangıç hedefliyorlar. Ancak Bursaspor kadro kalitesi olarak Kayserispor'dan çok daha iyi ve Fenerbahçe maçında da ne kadar iyi durumda olduklarını gördük. Yeşil-beyazlılar kaybetmelerine rağmen özellikle kontrataklarda fazlasıyla iyiydi. Yine aynı performansla Kayserispor karşısında olacaklardır çünkü taraftarları galibiyet bekliyor. Yeşil-beyazlıların sahasında Kayserispor'a puan vereceğini düşünmüyorum.