GOOGLE REKLAMLARI

Pages

18 Şubat 2013 Pazartesi

Galatasaray-Schalke Karşılaşması 20 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.
TANIDIK HAKEM
 William Collum daha önce Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile oynadığı karşılaşmayı da yönetmişti. Galatasaray deplasmandaki bu zorlu karşılaşmayı, Burak Yılmaz'ın 18, 61 ve 74. dakikadaki golleriyle 1-3 kazanarak çok önemli bir üç puan kazanmıştı.
Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçında Drogba'ya 30 dakika şans veren teknik direktör Fatih Terim, yıldız golcüyü, performansı sonrasında Schalke maçında ilk onbirde başlatacak. Terim, Drogba ve Burak Yılmaz'ı bir arada oynatarak, Schalke'nın hata yapmaya müsait olan savunmasına baskı uygulamayı planlıyor. Sneijder'i bu ikilinin arkasında sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, uzun süredir ligde cezası nedeniyle forma giymeyen Melo'yu da orta göbeğe çekerek savunmasını sağlama alacak.
TERİM'İN İDEAL KADROSU İLK KEZ
Şampiyonlar Ligi'nde istediği sayıda yabancı oyuncuya yer verebilecek olması Fatih Terim'i bu maç öncesinde rahatlatıyor. Terim isterse sol kanatta Riera ile Amrabat'ı aynı anda oynatabilecek. Ancak Sneijder'in sola yakın serbest adam durumunda oynayacak olması, Amrabat'ı taktik gereği kulübeye yollayacak. Aynı şekilde savunmanın sağında da Eboue'nin formasını Sabri'den geri alması bekleniyor.
G.Saray'ın Schalke karşısındaki muhtemel onbiri şöyle bekleniyor:
Muslera- Eboue, Semih, Dany, Riera- Hamit, Melo, Selçuk - Sneijder, Burak- Drogba. Ayrıca Elmander, Umut, Sabri, Hakan Balta, Yekta, Amrabat gibi isimler de kulübede olacak.
Galatasaray Drogba'lı Sneijder'li kadrosuyla Şampiyonlar liginde önemli bir maça çıkıyor.