GOOGLE REKLAMLARI

Pages

23 Mart 2013 Cumartesi

Yabancıların Türkiye’deki yatırımları düşüşe geçti

GOOGLE REKLAMLARI

Yabancıların Türkiye’deki yatırımları düşüşe geçti.Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye’deki gayrimenkul yatırımları ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi.
Ekonomi Bakanlığı verilerinden yapılan derlemeye göre, 2012 yılının Ocak ayında 936 milyon dolar olan net uluslararası doğrudan yatırımlar bu yılın Ocak ayında yüzde 26,8 azalarak 685 milyon dolar oldu.
 Aynı dönemde uluslararası doğrudan net sermaye yüzde 35,6 azalarak 440 milyon dolara geriledi. Bu yılın ocak ayında Türkiye’ye 528 milyon dolar yabancı sermaye girişi olurken, ülkeden 88 milyon dolar yabancı sermaye çıkışı gerçekleşti.
Yabancıların gayrimenkule ilgisi, yılın ilk ayında geçen yılın aynı dönemine göre azaldı. Geçen yılın ocak ayında 178 milyon dolar olan yabancıların gayrimenkul yatırımları bu yılın ocak ayında yüzde 7,3 azalarak 165 milyon dolara geriledi. Geçen sene ocak ayında 75 milyon dolar olan uluslararası sermayeli firmaların yabancı ortaklarından aldıkları krediler ocak 2013’te yüzde 6,7 oranında artarak 80 milyon dolara yükseldi.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 23-24-25 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Survivor Ünlüler Gönüllüler 23-24-25 Mart 2013 Star tv konusu ve yarışmacıları.nlülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllüler takımından arkadaşlarının seçtiği bir isim adaya veda etmeye aday olacak. Oldukça zorlu geçen oyunda her takımdan bir yarışmacı omuzlarında ağırlıkla rakibini elemeye çalıştı. Taşıdığı yüklerle rakibinden daha uzun süre ayakta kalabilen kazandı. Oyunu 5-3 Ünlüler takımı kazanırken Gönüllüler takımı ise seçime gidiyor.
 Gönüllüler takımının yaptığı oylamalar sonucunda takım arkadaşlarıyla arası iyi olmayan ve adada takımdan ayrı konaklayan Duygu arkadaşları tarafından istenmeyen isim oldu. SMS oyları sonucu arkadaşları tarafından takımdan ayrılması istenen yarışmacının kaderi belli olacak.

Lale Devri 106.Bölüm 23 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Lale Devri 106.Bölüm 23 Mart 2013 Fox tv konusu.Çınar, Toprak’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenince soluğu yanında alır. Ona haber vermedikleri için ateş püsküren Çınar, İkbal ve Şeref’in anlattıklarını duyunca dehşete düşecektir. Ancak, Toprak’ın aklını yitirmediğine adı gibi emindir.
Azra ve Ahmet’in arasındaki bağlantıyı bir türlü öğrenemeyen Çınar, Ahmet’i hayatlarına burnunu sokmakla suçlayacaktır. Çınar’a gelen sürpriz bir ziyaretçi ona her şeyi açıklayacaktır.
Evde araştırma yapan Toprak, Zümrüt’ün yaşadıklarıyla bir ilgisi olabileceğini fark eder. Bunu kanıtlamak için acele eder, ancak Zümrüt izleri yok etmiştir bile. Pes etmeyen Toprak, gizemli kızı bir kez daha görünce bu kez peşine düşecektir.

Şefkat Tepe 103.Bölüm 23 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Şefkat Tepe 103.Bölüm 23 Mart 2013 Samanyolu tv konusu.Barış süreci devam ederken örgüt, planlarını gizlice yürütmeye ve süreci baltalamaya çalışır. İlçedeki ajanları tek tek toplayan Sungurlar, en yakınlarındaki Necla öğretmeni fark edemez. Tim'e ardı ardına darbeler vuran Necla, en sonunda hastaneye giden Zeynep'in kaçırılmasını sağlar.
Diğer yanda başına Naza tarafından silah tutulan Zeynep örgüt deklarasyonunu okumak zorunda bırakılır. Artık General’den üç saat içinde halktan özür dileyerek, timi dağıtması ve istifa vermesi beklenmektedir. General bunları yapmazsa Zeynep'le bebeği hayatını kaybedecektir.
 Sungurlar'ın ise tüm girişimleri başarısız kalır, çünkü Necla Tim’den hep bir adım öndedir.

20 Mart 2013 Çarşamba

Sakarya Fırat 139.Bölüm 20 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Sakarya Fırat 139.Bölüm 20 Mart 2013 Trt1 konusu.Osman, Kerküklü’den aldığı istihbarat doğrultusunda özel bir görev için Poyraz Timi’yle birlikte operasyona çıkar.
Dağdaki bu zorlu mücadelede hedeflerinde çok önemli bir adam vardır ve onun sağ salim kurtarılması için çok dikkatli davranmak zorundadırlar.
Diğer taraftan Çeliktepe Karakolu’nda da hareketlilik yaşanmaktadır.
Halil bey’in Uğur ve Durali’yle görüşmek için karakola gelmesi ve sürekli evlilik meselesi üstüne konuşmaya çalışması ciddi bir endişeye sebep olur. Durali, Uğur’u Melike’yle olan durumundan dolayı uyarır.
Bakır ise Osman’ın benzinliğini dağıtmasının intikamını almak için planlar yapar. Miro ve Jiyan’ın karşı çıktığı bu durum Teo’dan büyük destek görür.

Pis Yedili 61.Bölüm 20 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Pis Yedili 61.Bölüm 20 Mart13 Show tv konusu.Trafo ve Karabiber, Songül’e bir şeyler olmadığını anlatmaya çalışsalar da nafiledir. Songül, gördüklerini yanlış anlamış ve ne Trafo’ya ne de Karabiber’e inanmamaktadır.
Alis, Orço’dan kurtulmak için ona bir oyun oynar. Bu oyunun sonunda Orço karakola düşer.
Elçin, okul çıkışında Ceyhun’u alıp Paşaların evine giderler. Cimbom ve Paşa’nın da evde olması tüm huzuru kaçırır. Cimbom ve Elçin tartışınca, Cimbom evi terk eder.

19 Mart 2013 Salı

Hükümetten çalışanlara müjdeli haber

GOOGLE REKLAMLARI

Hükümetten çalışanlara müjdeli haber.Sözleşmeliler kadroya alınacak, memurlara bir derece ve disiplin affı gelecek, uzman olma süresi kısalacak, taşeron firmada çalışanlar haklarına kavuşacak.
Halen görev yapan tüm sözleşmeliler kadroya geçirilecek. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ile, Başbakanlık ve TRT gibi teşkilat kanununa dayalı sözleşmeli çalıştıran kurumlarda sözleşmeliler kadroya alınacak. Sözleşmeli personel uygulaması sona erecek. Mahalli idarelerde görev yapan tüm sözleşmeliler de kadroya geçirilecek. Ayrıca belediyelerde çalışan geçici işçilerin de kadroya geçirilmesi gündemde. KİT'lerde çalışan üniversite mezunu işçilerden isteyenler memur kadrosuna geçebilecek. Özelleştirme mağduru olarak bilinen 4/C'liler de kadroya geçirilecek.
15 Ocak 2005'ten sonra göreve başlayan memurlara bir derece verilecek. 5289 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerine Bir Derece Verilmesi Hakkında Kanun ile, 15 Ocak 2005 tarihinde görevde bulunan memurlara bir derece verilmişti. 15 Ocak 2005'ten sonra göreve başlayan memurlar ile bu tarihten önce görevde bulunan memurlar arasında ortaya çıkan derece haksızlığı gideriliyor. Getirilen düzenleme ile Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan memurların göreve başlangıç derece ve kademelerine birer derece ilave edilecek. Görevde bulunup da bir derece ilavesinden yararlanamayan memurlara bir derece verilmesi düzenlenerek, yıllardır kangren olan sorun çözüme kavuşacak.
Kıdem tazminatı ve yıllık izin konusunda şikayetleri olan taşeron işçilerinin yüzü gülecek. Kamu kurum ve kuruluşlarında alt işverenlerin yanında çalışan işçilerin kıdem tazminatları, kamu kurum ve kuruşlarında geçen hizmet süresi esas alınarak, son çalıştığı kurum ve kuruluş tarafından ödenecek. Aynı işyerinde çalışmasına rağmen alt işvereni değişen taşeron işçileri bir yılını doldurmaları halinde yıllık izine hak kazanabilecek.
kaynak:takvim

Benim İçin Üzülme 20.Bölüm 19 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Benim İçin Üzülme 20.Bölüm 19 Mart 2013 Atv konusu.Niyazi de, Buke'ye ulaşmak için bir plan yapmak zorundadır. Buke çay fabrikasında yeni dertlerle uğraşırken doktordan alacağı haberle sarsılır. Harun ise Buke'ye bu kadar yakın olup yardım edememenin çaresizliğini yaşar. Irmak hastalık numarasıyla zaman kazanır ancak Sinan'ı elinde tutmayı başarabilir mi? Şahin'in şirkete dönme zamanı gelir ve Sinan'la, Bahar'ın da kendisini yalnız bırakmamasını ister. Bu durum Naz'ın hiç hoşuna gitmez. Uzaklardan gelen bir sürpriz Fehime, Arif ve Resul'ü telaşlandırır.

Seksenler 55.Bölüm 19 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Seksenler 55.Bölüm 19 Mart 2013 Trt1 konusu.Çınaraltı mahallesine gelen sokak müzisyenleri çaldıkları şarkılarla esnafı şenlendirirken, büyük bir sır perdesini araladıklarından habersizdir. Bugüne kadar ağzından tek bir kelime bile çıkmayan Susmuş, mahalleye gelen sokak müzisyenlerinden birinin piyanosunun başına geçer ve çalmaya başlar. Susmuş'un piyano çalmasıyla şaşkına dönen mahalleli, bir de üzerine şarkı söylediğini görünce ne yapacaktır? Öte yandan başta Fehmi olmak üzere herkesten gizli kuaföre giden, bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de saçlarını boyatıp perma yaptıran Rukiye, yeni imajıyla ailesinin karşısına çıkmaya korkmaktadır. Rukiye'nin yeni imajına Fehmi'nin tepkisi merak konusudur. Nazlı'ya olan hislerini bir mektupla Ahmet'e anlatmaya karar veren Ergun, merakla Ahmet'in tepkisini beklerken, Gülden'den Ahmet'e gelen bir mektup bütün dengeleri değiştirir.

18 Mart 2013 Pazartesi

Cep telefonu alırken dikkatli olun

GOOGLE REKLAMLARI

Cep telefonu alırken dikkatli olun.Teknolojik gelişmelerle birlikte vatandaşların cep telefon değiştirme sıklığı da arttı. Bununla birlikte birçok vatandaş, cep telefonu alırken mağdur oluyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu satın alacak vatandaşlara bir dizi uyarıda bulundu.
Satın alınacak cihazın ambalajının açılmamış olması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, 'Satın alınan cihazın markası, modeli ve seri numarası veya IMEI numarasının faturada belirtilmiş olması ve cihazın 'CE' işaretinin varlığın kontrol edilmesi gerekir.' denildi.
Cep telefonu abonelerinin sözleşme şartlarını iyi okumaları gerektiğinin dile getirildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Seçmeyi düşündüğünüz tarifenin ücretlendirme periyodu, ücretsiz konuşma süresi, kısa mesaj adedi, veri miktarı gibi detayları hakkında tereddütsüz bir şekilde bilgilenmeden tarifeyi seçmemelisiniz. Tarife seçiminde bulunmamanız durumunda işletmecinizin standart tarifesi üzerinden hattınızın kullanıma açılacağı hususunu gözden kaçırmamalısınız. Hattınız özel içerikli hizmetlere açıksa, işletmeciniz söz konusu hizmeti sunmaya başlamadan önce ücretlendirmeye ilişkin (hizmetin süresi ve ücreti) olarak ücretsiz bir şekilde sizi bilgilendirmek zorundadır.
BTK açıklamasında, cep telefonu abonelerine gönderilen yanıltıcı SMS'lerin dolandırıcılık amacıyla kullanılabildiğine dikkat çekildi. Kaynağına bakılmadan değerlendirilen SMS'lerin çeşitli sıkıntıya sebep olduğuna vurgu yapılan açıklamada, 'Size gönderilen SMS'lerin içeriğini dikkatlice okumanız ve SMS mesajını gönderen kaynağın güvenilirliğini göz önüne almanız yararınıza olacaktır. Bununla birlikte, dolandırıcılık amacıyla size gönderildiğini düşündüğünüz SMS içeriklerine ilişkin hizmet aldığınız işletmeciyi bilgilendirerek, gerekli şikâyetleri yapmanız gerekmektedir.' ifadeleri yer aldı.

Çanakkale Yolun Sonu Gösterime Girdi

GOOGLE REKLAMLARI

Çanakkale Yolun Sonu Gösterime Girdi.Takvimler Nisan 1915'i gösterdiğinde I. Dünya Savaşı'nın en çetin cephelerinden biri olan Çanakkale'de işgalci güçler aylardır sürdürdükleri kuşatmadan aylardır hiçbir şey elde edememiş haldedirler. Anzak güçleri daha sonra kendi isimleriyle anılacak olan Anzak Koyu'nda mağlup edilmişlerdir.
İçinde isimsiz kahramanlar Muhsin ve Hasan kardeşlerin de yer aldığı Hilal-i Ahmer cemiyetine mensup destek birliği zorlu bir yol sonrası cepheye ulaşır. Ne var ki siperlere girdikleri anda savaşın tahmin edemedikleri sert ve acımasız yüzüyle karşılaşırlar. Muhsin oldukça keskin bir nişancıdır ama her gün ölümle buruna burunadırlar. Yüzbaşı İbrahim Adil, Muhsin'i keskin nişancı olarak görevlendirmiştir ve yüzbaşıdan istediği tek şey kardeşi Hasan'ın cephe gerisinde görevlendirilmesidir. Muhsin bir başka keskin nişancı olan Şeref ile beraber en ön saflardaki düşman askerlerini avlarken keskin hüneri ve Ancak'ları tek tek indirmesi de tüm koya adının duyulmasına neden olacaktır. Fakat Anzak kuvvetlerinin başındaki İngiliz Binbaşı Steward'ın bu namlı Türk askerine karşı manevrası da gecikmeyecektir.
Çalışmaları uzun süredir devam eden Çanakkale Savaşı'nı konu alan filmin genel direktörlüğünü Serdar Akar üstleniyor. Çanakkale Savaşı'nda yaşananları merkezine alacak film, isimsiz kahramanlar üzerinden Çanakkale cephesini orada yaşananları, kısaca bu dramatik öyküyü yeni bir bakış açısıyla beyazperdeye taşıyor.

Leyla İle Mecnun 90. Bölüm 18 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Leyla İle Mecnun 90. Bölüm 18 Mart 2013 Trt1 konusu.Ömer kafasında çıkan dal yüzünden mutsuzdur. Çareyi kadın programına çıkmakta bulur. Yavuz ise artık Eylül'le evlenmek istemektedir. Bunun için İskender'le birlikte Eylül'ü Erdal'dan istemeye gider. Kaan ise Derya'yı hapisten kurtarmanın peşindedir. Leyla, çevreci bir derneğin organizasyon işleriyle uğraşmaya başlar. Kısa sürede başta Mecnun , İsmail ve Yavuz olmak üzere Kireçburnu Mahallesi kameralar tarafından izlenmeye başlar. Mecnun Leyla'nın organizasyon işlerini yaptığı müşterilerinden pek hoşlanmayınca, işler yine karışık bir hal alır.Kalbine ok saplanan Yavuz'un tedavisi için önce Lokman Hekim tedavi için getirildi. Yavuz'un sırayla herkesle vedalaşması ise tüm izleyenleri duygulandırdı.

Kayıp Şehir 25.Bölüm 18 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Kayıp Şehir 25.Bölüm 18 Mart 2013 Kanal D konusu.Aysel, Kadir ve İrfan arasındaki gerilim hiç olmadık bir yerde, hastanede patlak verir. Üçlüyü gören Meryem, aralarında yaşananları anlar ve nasıl davranacağını şaşırır. Kadir’e Aysel’i sevip sevmediğini soran Meryem, adlığı cevapla bir kez daha şok olur. Oğullarını birbirlerine düşman eden kadından hesap sormak isteyen Meryem, büyük bir öfke ile Aysel’in kapısını çalar.

Karadayı 23.Bölüm 18 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı 23.Bölüm 18 Mart 2013 Atv konusu.Feride Kara ailesini sorgularken Mahir de ordadır! Feride aile üyelerine Mahir Kara’yı sorar. Aynı anda eve Ayten de gelir. Kaçacak yeri kalmayan Mahir iyice köşeye sıkışır.Mehmet Saim, Feride’nin Mahir’le Abant’ta baş başa olduğunu öğrenir. Mahir’i kendi özel yöntemiyle uyarır.
Mahir, Turgut’un yalanlarını bir bir ortaya çıkarır. Buna karşılık Turgut, Kara ailesini dağıtmak için acımasızca harekete geçer. Nazif ise hapishanede aldığı sürpriz bir haberle şoke olur!
Ayten rahat duramaz ve Nazif Kara çıkar çıkmaz Mahir'i Gammazlar.Fragmandan anlaşıldığına göre Nazif Kara 'Bu Hakime Hanım Değil mi?' diyerek Mahir ve Feride'yi bir arada görüyor. "Mahir bunu nasıl yapar?" diyerekte tepkisini koyuyor.
Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti. İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.