GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Merhaba Hayat 13.Bölüm 20 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Merhaba Hayat'ın bir önceki bölümünde Deniz, İdris'in isteği üzerine Süleyman isimli adamını muayene etmişti. Zehirlendiği anlaşılan Süleyman'ın hemen hastaneye götürülmesi gerekmekteydi ancak polis tarafından aranan adamın hastaneye ancak gizlice sokulması gerekmişti. Burak, nefes darlığı şikayetiyle hastaneye gelen babası Aytekin'e Sinan'la birlikte acil müdahalede bulunmuştu. Aytekin'in aniden kötüleşmesi Bora'nın itirafını da beraberinde getirmişti. Babasını son yolculuğunda yalnız bırakmaması için Burak'ı ikna görevi Nil'e düşmüştü.Her bölümüyle seyirciden tam not alan Merhaba Hayat, Salı akşamının en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başardı. Merhaba Hayat 13.Bölümüyle 13 Ocak Salı akşamı Fox TV ekranlarına geliyor.
Merhaba Hayat'ın bir önceki bölümünde Derya, İhsan'ın cesedinin bulunmasıyla büyük bir acı yaşamış, yeğeni Beste'yi uyuşturucu mafyasından korumak için daha büyük bir mücadelenin içine girmişti. Cinayet masası İhsan'ın ölümünü araştırırken Deniz, gerçeği çevresinden saklamak zorunda kalmıştı. Deniz, uyuşturucu işine bulaşmayan yüksek mevkiden İdris adlı bir kabadayı ile tanıştırılmıştı. Celal'in tehlikeli isteği Deniz'in İdris'ten yardım istemesine yol açmıştı. Celal ise İdris'in evine gelerek Deniz'i almaya çalışmıştı.
13 Ocak Salı akşamı FOX TV ekranlarına gelecek olan Merhaba Hayat 13.Bölümde Deniz, İdris'in isteği üzerine Süleyman isimli adamını muayene edecektir. Zehirlendiği anlaşılan Süleyman'ın hemen hastaneye götürülmesi gerekmektedir ancak polis tarafından aranan adamın hastaneye ancak gizlice sokulması gerekecektir. Burak, nefes darlığı şikayetiyle hastaneye gelecek olan babası Aytekin'e Sinan'la birlikte acil müdahalede bulunacaktır. Aytekin'in aniden kötüleşmesi Bora'nın itirafını da beraberinde getirecektir. Babasını son yolculuğunda yalnız bırakmaması için Burak'ı ikna görevi Nil'e düşecektir.
Sıcacık öyküsü ile Merhaba Hayat 13.Bölümüyle 13 Ocak Pazar akşamı FOX TV ekranlarına geliyor.
Merhaba Hayat 13.Bölüm izle, Merhaba hayat dizisinin 13.Bölüm 20 kasım 2012 salı tarihli yayını. Merhaba Hayat 13.Bölüm seyret, merhaba hayat 20 kasım, merhaba hayat son bölümü donmadan izle, merhaba hayat yeni bölümü ücretsiz izle, merhaba hayat dizisi 13.Bölümü kesintisiz izlesene
DİZİ BİLGİSİ
Dizi adı: Merhaba Hayat Son Bölüm
Ne zaman: 20 Ocak Pazar
Saat kaçta: 20:30
Hangi kanalda: Fox Tv