GOOGLE REKLAMLARI

Pages

30 Mart 2013 Cumartesi

31 Mart saatler bir saat ileri alınacak

GOOGLE REKLAMLARI

31 Mart saatler bir saat ileri alınacak.Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatlerin, 31 Mart 2013 Pazar günü saat 03.00'dan itibaren bir saat ileri alınması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'dan itibaren de bir saat geri alınması kararlaştırıldı.Geçmişi birkaç asır öncesine dayanan yaz ve kış saati uygulaması fikrini, ilk olarak 1784 yılında, Amerikalı politikacı ve fizikçi Benjamin Franklin öne sürmüştür. Fakat, bu fikrin uygulanması, 1916 yılı Birinci Dünya Savaşı dönemine dayanmaktadır.
Birinci Dünya Savaşı süresince birçok ülke saatlerini yılın belli aylarında yeniden ayarlamaya başladı. Bunun amacı günün aydınlık saatlerini, insanların uyanık oldukları zamana uydurmak, dolayısıyla evlerde ve sokaklarda yanan lambalar için gerekli enerjiden tasarruf sağlamaktı.
Bugün de aynı uygulamaya devam edilmekte, nisan ayının ilk pazar gününde saatler bir saat ileri, ekim ayının son pazar gününde ise bir saat geri alınmaktadır. Diğer bir deyişle, ilkbaharda size kaybettirilen bir saat, sonbaharda geri verilmektedir.
kaynak:sabah

Fenerbahçe - Akhisar Bld Karşılaşması 31 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Akhisar Bld Karşılaşması 31 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında, 31 Mart Pazar günü Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman kanat organizasyonları ve şut çalışması ile devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.
Günü izinli geçiren Gökhan Gönül antrenmana katılmazken, A2 Takımı'nda görev alan Recep Niyaz ile Beykan Şimşek ise antrenmanda yer aldı.
Tedavilerine tesislerde devam edilen Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Salih Uçan, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

30 Mart Mac Program Listesi

GOOGLE REKLAMLARI

30 Mart Mac Program Listesi
Galatasaray - Karşıyaka Basketbol
Rubin Kazan - Lokomotiv Moskova
Yokohama Marinos - Fc Tokyo
Hoverla Uzhhorod - Illychivets Mariupil
Hertha - Bochum
Ingolstadt - Duisburg
Krylya Sovietov - Mordovia Saransk
Montrose - Rangers
Denizlispor - Erciyesspor
Sunderland - Manchester Utd
Plymouth - Exeter
Nantes - Monaco
Atalanta - Sampdoria
Cagliari - Fiorentina
Genoa - Siena
İnter - Juventus
Lazio - Catania
Palermo - Roma
Parma - Pescara
Udinese - Bologna
Gaziantepspor - Eskişehirspor
Rizespor - Adanaspor
Augsburg - Hannover
Fortuna Dusseldorf - Leverkusen
Freiburg - M. Gladbach
Mainz - Werder Bremen
Schalke - Hoffenheim
Stuttgart - Dortmund
Dinamo Moskova - Rostov
Arsenal - Reading
Manchester City - Newcastle
Southampton - Chelsea
Swansea - Tottenham
West Ham - West Brom
Wigan - Norwich
Vallecano - Malaga
Troyes - St Etienne
Beira Mar - Olhanense
Moreirense - Estoril
Setubal - Maritimo
Sion - Servette
Argentinos Juniors - All Boys
Gent - Mons
Celta - Barcelona
Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor
Sivasspor - Orduspor
Boluspor - Karşıyaka
Huddersfield - Hull
Ried - Rapid Vienna
Everton - Stoke
Bayern Münih - Hamburg
Panathinaikos - Platanias
Ferencvaros - Egri
Chievo - Ac Milan
Twente - Breda

Survivor Ünlüler Gönüllüler 30-31 Mart 1 Nisan Ada Konseyi

GOOGLE REKLAMLARI

Survivor Ünlüler Gönüllüler 30-31 2013 Mart Star tv konusu yarışması.lk hafta Gönüllüler takımından Emel'in elenmesinin ardından yarışmacıları neler bekliyor? Gönüllüler adasında yaşanan ve bitmeyen gerginliklerin ardından Ünlüler adası da kaynamaya başladı.
Çekimleri bu yıl Panama'nın İnci Adası ' nda yapılan yarışmanın 'Ünlüler' ekibinde Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan ve oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ve Brezilyalı model Larissa Gacemer var.
Gönüllüler" yarışmacıları ise Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören,Gül Fakı, Seda Akman.

Lale Devri 107.Bölüm 30 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Lale Devri 107.Bölüm 30 Mart 2013 Fox tv konusu.Toprak ve Çınar'ı birbirine daha çok bağlayan bu gelişme Zümrüt'ü çileden çıkarmıştı. Toprak, hamilelik sürecinde evde bazı sıra dışı olaylar yaşamaya başladı. Yeşim'in mezarına gittiğindeyse Toprak'ı korkunç bir sürpriz karşılaştı. Yurt dışından iş bağlayamadığı için morali bozulan Çınar, yürüyüşe çıktığında şok olduğu bir manzarayla karşılaştı. Toprak'ın yaşadığı huzursuzluklar aileyi de tedirgin etmişti. Necip Bey, yaşananlar üzerine Toprak'ın hayatını kabusa çeviren bir karar almak zorunda kalmıştı.Çınar, sürpriz bir ismin ziyaretiyle tüm gerçekleri öğrenirken Toprak da evde yapacağı araştırma sayesinde başına gelenlerde Zümrüt'ün parmağı olabileceğinden şüphelenecektir. Ancak Zümrüt, kısa sürede izleri yok edecektir. Gizemli kızın Toprak'ın karşısına bir kez daha çıkması tüm düğümleri çözecektir.

Şefkat Tepe 104.Bölüm 30 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Şefkat Tepe 104.Bölüm 30 Mart 2013 Samanyolu tv konusu.Mahmut, Necla’ya verdiği söze sadık kalır ve onun kaçmasına yardım eder. Tim, Mahmut ve Leyla’nın peşine düşerken, Ejin de Necla’yı öldürmek üzere karakola sızar.Halk televizyonda görüp tanıdığı Necla’ya linç girişiminde bulunur. Necla’yı halkın elinden kurtaran Mahmut ise, yine onun tarafından diskalifiye edilir.
Diğer yanda Mahmut’u elinden kaçıran Doktor, timden atılma korkusu yaşar.

27 Mart 2013 Çarşamba

S&P Türkiye'nin kredi notunu arttırdı

GOOGLE REKLAMLARI

S&P Türkiye'nin kredi notunu arttırdı.S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti, Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standart&Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu yükseltti.
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin uzun vadeli kredi notunun BB'den BB+'ya yükseltildiği ifade edildi. Bu not, 'yatırım yapılabilir' seviyenin sadece bir puan altında. Görünüm ise durağan olarak not edildi.
S&P açıklamasında, "Türk ekonomisi nispeten güçlü mali performansına zarar vermeyecek şekilde yavaş yavaş dengeleniyor." yorumu yapıldı.

Popstar 28 Mart 2013 Performansları

GOOGLE REKLAMLARI

Popstar 28 Mart 2013 Performansları.Türkiye’nin kulvarlarında en büyük isimleri ilk kez bir araya geliyor.
Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay Popstar 2013’ün jüri koltuğunda oturacak. Yarışmayı Burcu Esmersoy sunacak.
En çok dinlenen müzik türleri ‘Popstar 2013’te yarışıyor.
Yarışmada önceki sezonlardan farklı olarak  pop, arabesk, halk müziği ve alaturka kategorilerinde yarışmacılar seçilecek.

Galatasaray - İstanbul Belediye Karşılaşması 30 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray - İstanbul Belediye Karşılaşması 30 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 30 Mart Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki basına kapalı antrenmana sarı-kırmızılı futbolcuların koşu ve pas çalışmasıyla başladığı bildirildi. Dar alanda fiziğe dayalı topla yapılan çalışmanın ardından antrenmanın çift kale maçla sona erdiği belirtildi.
Sakatlığı geçen Elmander'in antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştığı, Kamerun Milli Takımı'ndan dönen Dany'nin ise takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi. Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

25 Mart 2013 Pazartesi

Leyla İle Mecnun 91.Bölüm 25 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Leyla İle Mecnun 91.Bölüm 25 Mart 2013 Trt1 konusu.Leyla ve Mecnun’un besik kertmesi yapilmasinin üzerinden 25 sene geçmistir. Leyla Istanbul Üniversitesi’nde, Mecnun'sa Açikögretim’de okumaktadirlar. Her ikisinin de birbirinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatir ve Leyla’yi istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsiz olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nin evine gider. Uzun süredir görüsmeyen iki ailenin tartismasi ile neticelenen ziyarette Mecnun, Leyla’yi görmüs ve görür görmez de asik olmustur. Mecnun Leyla’nin pesinden kosmaya baslar. Onunla tanismak ve onu etkileyebilmek için ne yapacagini bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasinda ak sakalli dedeyi görür. Ancak ak sakalli dedenin rüyalarindan çikip Mecnun ile birlikte yasamaya baslamasi ile durum iyice karışır.