GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Ocak 2013 Cumartesi

Domatesin Fiyatı 3 Türk Lirası Oldu

GOOGLE REKLAMLARI
Domatesin Fiyatı 3 Türk Lirası Oldu.Yurtta etkisini sürdüren soğuk hava, seraları da etkiledi. Don tehlikesine karşı seralarda toplanmayan domates, iç piyasaya gönderilmediği için Eskişehir’deki semt pazarlarında kilosu 3 liradan tezgahlardaki yerini aldı.Domates fiyatındaki artışın, müstahsilin tedbir amaçlı ürünü seralardan toplamamasının ve ihracatın etkili olduğunu anlatan Şahin, şöyle konuştu: ”Son günlerde ısıtma sistemli seralarda kış mevsimi olmasından dolayı bir önlem alınıyor. Geleceği düşünülen ürünler, don tehlikesine karşı toplanmıyor. Bu tedbir, sebze ve meyvenin donmaması ve bolluğu için yapılıyor. Müstahsilin seralarda dona karşı tedbir amaçlı ürün toplamaması, domates fiyatına da yansıdı. Domatesin kilosu 3 liraya kadar yükseldi. Geçen yıllara göre, bu sene domates fiyatında artış söz konusu. Öte yandan, Kütahya’nın Simav ilçesinde jeotermal enerjiyle ısıtılan seralarda yetiştirilen domatesin kilo fiyatı pazar yerlerinde 5 liraya kadar yükseldi.” Şahin, sebze fiyatlarında bir hafta boyunca yükseliş olabileceğini açıklayarak, ”Şu anda ürünlerde eskisi gibi ciddi bir don tehlikesi yaşanmadı. Müstahsilin, ciddi bir don olayıyla karşı karşıya kalmaması sevindirici. Üretici bugün, ürünü toplamaktan ziyade dondurmamaya çalışıyor. Bunun bir neticesi olarak domates, arz ve talebi karşılayamadığından fiyatında artış var. Ayrıca şu anda taze soğanın fiyatında da yükselme oldu. Sera ürünlerinde, narenciyede ihracat da fiyatları etkileyen bir faktör. Ürünün bol olması, fiyatı aşağıya çeker” dedi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 12-13 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Yetenek Sizsiniz Türkiye 12 Ocak 2013 Star tv konusu.Hafta sonları izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz; bu akşamdan itibaren Ocak ayına özel haftada 3 gece Star TV ekranında... Daha önce jüriden ‘evet’ almış birbirinden farklı, çok özel yetenekler ikinci tur performanslarıyla dolu dolu 3 gece izleyicilerle buluşacak.. Türkiye'nin bu seneki yeteneğinin belli olacağı Mart ayındaki büyük finale çok az kaldı, heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye, cumartesi, pazardan sonra perşembe akşamları saat 20.00’da Star ekranında yeni bölümleriyle izlenebilecek.

Şefkat Tepe 93.Bölüm 12 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Şefkat Tepe 93.Bölüm 12 Ocak 2013 Samanyolu tv konusu.Türkiye’nin terör sorunlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Şefkat Tepe, gündemi sarsacak konularıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 92. bölümünde; Sungurlar timi Şahin'i, Naza'nın elinden kurtarır ancak Şahin için artık geç kalınmıştır. Kalıcı hasarlar edindiğini öğrenen Şahin, halüsinasyonlar görmeye başlar. Diğer yanda örgütün elebaşlarından birini teslim almak üzere İran sınırına geçen Serdar ve ekibi, dönüşte büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır. General zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, komutayı devralan hain Albay Fikret ise generalin ölüm emrini vermiştir. Sungurlar timi, şimdi Pers topraklarında yüzlerce teröristin arasında çaresizce, şehitlik mertebesine ulaşmayı bekler.

Lale Devri 96.Bölüm 12 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Lale Devri 96.Bölüm 12 Ocak 2013 Fox tv konusu.Zümrüt, nefesini tutmuş beklerken Haluk adamını geri çeker. Necip şimdilik kurtulmuştur. Ancak Zümrüt’ün Haluk’la konuşacakları tüm Ilgazlar’ın kaderini belirleyecektir! Toprak’ın kampanya yüzü olması Çınar’ı çileden çıkarmıştır. Toprak ise kararlıdır, hem çalışacak hem de anne olacaktır. Bu kavga Azra ve Zümrüt’ü çok mutlu eder. Ancak Çınar bunun acısını Azra’dan da çıkarmaya niyetlidir! Zümrüt ve Haluk, Kerem’in okulunda bir araya gelirler.
Zümrüt Haluk’tan hesap sorar, ancak Haluk’un ona üzücü bir haberi olacaktır. Bu buluşmayı izleyen sürpriz bir kişi Zümrüt’ün tüm foyasını ortaya çıkarmak üzere harekete geçer! Toprak’ın boş durmak istemediğini gören Çınar ona oyalanacağı işler bulmaya çalışır. Ancak bu çabası Toprak’ın kalbini daha fazla kırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Çınar’a çok kızan Toprak, Ahmet’leri ziyarete gider. Pastanede siparişe yardım eden Toprak, işe yaramanın mutluluğunu yaşar. Ancak neşesi uzun sürmeyecektir.

10 Ocak 2013 Perşembe

Kış Aylarında Soba zehirlenmelerine dikkat

GOOGLE REKLAMLARI

Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, bilgisizlik ve ihmal nedeniyle soba bacalarından kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu her yıl onlarca kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Isınmak için yaktığınız soba en büyük düşmanınız olmasın" dedi.Sobadan sızan gaza bağlı zehirlenmeler ile her yıl onlarca kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, "Zehirlenme vakalarının oldukça sık yaşandığı bu günlerde toplum bilinci artırılmalıdır. Unutulmamalıdır ki, doğru yakılan soba ısıtır, yanlış yakılan soba öldürür. Soba kurarken fazla dirsek kullanımından kaçınılmalıdır. Sık sık baca tıkanıklığı yaşanıyorsa baca deliğinin uygun olup olmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir.

Özellikle lodoslu havalarda gece yatarken sobaların mutlaka söndürülmesi ve söndürülen sobanın kovasının ortamdan uzaklaştırılması gibi küçük önlemler zehirlenme vakalarını en aza indirecektir. Söndürülmeyen sobalardan çıkan karbonmonoksit gazı zehirlenmeleri özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanıyor. Karbonmonoksit gazı, renksiz ve kokusuz bir gazdır. Bu nedenle vatandaşlarımız bu gazın ortama çıktığını fark edemiyorlar. Bu gaz vücuda girdiği zaman doğrudan kana karışıyor ve zehirlenme olayı meydana geliyor.

Olası bir zehirlenme vakasında yapılacak olan ilk işin kişinin temiz havaya çıkarılmasıdır. Daha sonra vakit kaybetmeden 112 Acil Sağlık Hizmetleri çağrılmalı ve ambulans gelene kadar kişinin solunumunu engelleyecek ağız ve burundaki balgam gibi maddeler temizlenmelidir' şeklinde konuştu.

Fazla hijyen Çocukları hasta ediyor

GOOGLE REKLAMLARI

Uzmanlar, yuvaya gitmeyen ve evde çok hijyenik koşullarda bakılan çocukların okul veya yuvaya başladıktan sonra sık hastalandığına dikkat çekiyor.
Kış aylarında çocuklarda en sık görülen hastalıklar arasında soğuk algınlığı, grip, bademcik, farenjit, kulak iltihapları ve larenjit yer alıyor. Çocuklarda bu tip enfeksiyonlara neden olan 200'ü aşkın mikrop bulunduğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Asuman Akça, sağlıklı çocuklarda üst solunum enfeksiyonlarının bir hafta içinde kendiliğinden geçmesi gerektiğini vurguladı.
Çocuklarda sonbahar-kış döneminde görülen hastalıklar hakkında sık sorulan soruları yanıtlayan Dr. Asuman Akça, bu hastalıkların nedenleri ve tedavileriyle ilgili şu bilgileri verdi:
Hastalıklar hangi belirtilerle ortaya çıkıyor?
Solunum yollarını tutan hastalıkların en sık nedeni enfeksiyonlar, bunların da en sık etkeni virüslerdir. Nadiren bakteri ve çok daha nadir olarak diğer mikroplar, solunum yollarının herhangi bir bölümünü tutabilir. Hastalık yerleştiği organa özgü bazı belirtiler verebiliyor.

Bunları;
- Kulağı tutarsa kulak ağrısı,
- Gırtlaksa yerleştiyse ses kısıklığı,
- Akciğeri etkilediyse bronşite bağlı öksürük, nefes darlığı, hışırtı,
- Ortak bulgular ise, ateş, kırgınlık, halsizlik, iştahsızlık, baş ağrısı, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, kas ağrıları, bazen bulantı, kusma ve ishal şeklinde sıralayabiliriz.
Hastalığın tedavisinde muayene sonucuna göre ve sebebe yönelik ilaç seçimi yapılabiliyor. Eğer ateş varsa, ateş düşürücü şuruplar, gerçekten öksürük rahatsız ediyorsa öksürük ilaçları kullanılıyor. Ciddi bir enfeksiyon oluştuysa da doktor kontrolünde antibiyotik tedavisi veriliyor. Ancak, genellikle sağlıklı çocuklarda üst solunum yolu enfeksiyonları bir hafta içinde kendiliğinden geçebildiği için gereksiz ilaç kullanmamak, bol sıvı desteği yapmak, taze meyve ve meyve suyu vermek, yatak istirahatı, bitki çayları ve bal (alerji yoksa ve doktor öneriyorsa ) çok daha iyi ve yeterli bir çözüm olabiliyor.

Çocuklarda sık görülen boğaz ağrılarının nedenleri neler?

En sık neden, yine enfeksiyonlar ve özellikle tonsillit ve farenjit diye adlandırdığımız, bademcik ve yutak dokularının iltihaplanmasıdır. Boğaz bölgesinde yerleşen bademcikler, yutak duvarında bulunan lenf yapısı ve genizde bulunan geniz eti dokusu nedeniyle çocukluk çağında çok aktiftir. Bu nedenle en hafif üst solunum yolu enfeksiyonlarında mesela nezlede bile bu dokular, kişinin yapısı, mikrobun türü, mikrobun hastalık yapma gücü, yaşam koşulları gibi pek çok etkene bağlı olarak, hafif veya çok şişebiliyor, ağrıya neden olabiliyor.

Ağrılar nasıl tedavi edilir? Antibiyotik verilmesi doğru mu?

Boğaz ağrısına neden olan hastalık etkeni virüsler ise kesinlikle antibiyotik kullanılmamalı, hasta sıkı takip edilmeli, 3 gün içinde ateş düşmemişse, tekrar değerlendirilmeli, gerekirse tetkikler ile tanı doğrulanmalıdır. Ancak etken bakteri olduğunda, hastanın durumuna göre uygun antibiyotik tedavisi verilmelidir. Bol sıvı boğazı yumuşatan bitki çayları, pastiller, bal ve yatak istirahatı, 5 yaş üstündekilere antigripal ilaçlar önerilebilir.

Yetişkinlere boğazı yumuşatıcı "büyükanne ilaçları" öneriliyor. Ballı süt, nane-limon çayı, pekmez gibi. Çocuklara bunları öneriyor musunuz?

Büyüklere önerilen babaanne reçeteleri bir yaş üstündeki çocuklara da önerilebilir. Özellikle ıhlamur, mayıs papatyası, adaçayı, zencefil ve bal, limon karışımı öksürük ve boğazı yumuşatmada etkili olabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken, her şeyin herkese uygun olamayacağıdır. Öncelikle çocuğun hastalığı nedir, önemli ve bakteriyel bir hastalık mıdır, antibiyotik veya diğer ilaçları kullanması gereken bir durum var mıdır, yoksa hafif bir soğuk algınlığı ile seyreden viral enfeksiyon mudur? Bu ayırımı, doktor yapar ve o çocuk için bitkisel çayları uygun görürse verilebilir, alerjisi olan çocuklarda, önemli bir hastalığı olanlarda bu tür tedavi vakit kaybına veya zarara yol açabilir. Unutulmaması gereken çok önemli bir husus da bitkisel destek ürünlerinin de bazı ilaçların da, bu tür viral hastalıklarda bir mucize yaratamayacağıdır.

Boğaz ağrısının niteliği ne olduğunda ve ne kadar sürdüğünde aileler hekime başvurmalıdır?

Boğaz ağrısı yutma zorluğu yapacak kadar fazla, yüksek ateş ve beraberinde ağız kokusu varsa ayrıca çocuğun ateşi düşse de genel durumu iyi değilse, kusma, karın ağrısı ile belirgin baş ağrısı görülüyorsa doktora başvurulmalıdır.

Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı da varsa bu neye işarettir?

Boğaz ağrısı, ses kısıklığı ile beraber ise üst solunum yolu enfeksiyonu ile karşı karşıyayız demektir. Bundan sonraki adımda boğuk öksürük, ateş, özellikle nefes almada zorluk ve olağandışı bir ses gelişiyorsa, akut larenjit, krup hatta daha ağır tablolarda akut epiglotit mevcut olabilir.

Boğaz ağrısı tedavi edildikten sonra tekrarladığında hangi önlemler alınmalıdır?

Tedavi edildikten sonra tekrarlayan boğaz ağrılarında yaş ve hastalığa eşlik eden diğer durumlara bakılmalıdır. Bir kış mevsiminde 7-8 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçirilmesi özellikle yuva ve okul çağı çocuklarında normaldir. Tekrarlayan boğaz ağrısı, farklı bir soğuk algınlığı virüsü ile oluyorsa ve çocuk sağlıklı ise zamanla bu durum düzelir. Ancak birtakım rahatsızlıkları olan çocuklarda dikkat edilmesi gerekiyor.

Bunları şöyle sıralayabiliriz:
- Alerjik çocuklar.
- Anemik olan ve iyi beslenmeyenler.
- Beta enfeksiyonlarının yeterli tedavi edilememesi.
- Yetersiz, eksik veya tam tersi gereksiz antibiyotik kullanılan durumlar.
- Sinüzit, geniz eti büyüklüğü.
- Ağız solunumu yapma, ağız hijyeninin iyi olmaması.
- Reflü.

Bağışıklık sisteminin yetersiz çalışması gibi pek çok durumda boğaz ağrısı tedavi sonrası tekrarlayacağından bunların doktor tarafından ayırıcı tanısının yapılması ve buna göre önlem alınması gerekir. Çocukların yatmalarına 1,5 -2 saat kala su hariç herhangi bir gıda almamaları, diş fırçalamaya özen gösterilmesi, sağlık kontrollerinin ve aşılarının yapılması, iyi ve dengeli beslenme ve egzersiz alışkanlığının kazandırılması, uykunun düzenli olması ve çocukların bulunduğu ortamda sigara içilmemesi gibi önlemler de unutulmamalıdır.

Çocukların hastalığı daha kolay atlatması için öneriler

• Gereksiz ilaç vermeyin.
• Bol bol sıvı desteği yapın.
• Taze meyve ve meyve suyu içirin.
• Yatak istirahatı yapmasını sağlayın.
• Eğer alerjisi yoksa ve doktor da öneriyorsa bitki çayları ve bal içirmeye çalışın.

Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe Basketbol Müsabakası

GOOGLE REKLAMLARI

Euroleague Top 16'da ilk iki maçını kaybeden Fenerbahçe Ülker, kendisi gibi galibiyeti bulunmayan Maccabi Tel Aviv'e konuk oluyor.Tel Aviv’deki F Grubu 3. maçı TSİ 21.05’de başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Dün akşam saatlerinde İsrail’e giden Fenerbahçe Ülker’de eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Sarı-Lacivertliler, yaptığı iki karşılaşmada Barcelona’ya 100-78, Montepaschi Siena’ya da 98-92 mağlup olmuştu. Ligde de Anadolu Efes’e 94-76 yenilen Kanarya’da özellikle savunma S.O.S veriyor.THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker üçüncü maçında İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibi ile karşılaşacak.
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı THY Euroleague Top 16 Turu F Grubu'ndaki üçüncü maçında, İsrail takımı Maccabi Electra Tel Aviv'e konuk olacak.
Top 16 Turuna deplasmanda oynadığı Barcelona Regal maçıyla başlayan Fenerbahçe Ülker bu mücadeleden 100-78 mağlup ayrılmıştı. Grubundaki ikinci maçında ise Montepaschi Siena'yı Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da ağırlayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, bu mücadeleden 98-92 mağlup ayrıldı.
İsrail temsilcisi ile Nokıa Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21.05'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.
Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı oyuncularından Barış Ermiş, Top 16'da kendileriyle aynı pozisyonda bulunan Maccabi Tel Aviv ile oynayacakları maçın müthiş bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.
Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı oyuncularından Barış Ermiş, Top 16'da kendileriyle aynı pozisyonda bulunan Maccabi Tel Aviv ile oynayacakları maçın müthiş bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.
Maccabi maçı öncesi Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesine açıklamalar yapan Barış Ermiş, "Maccabi Tel Aviv, Euroleague'in en güçlü takımlarından birisidir. 2 mağlubiyetle Top 16'da aynı durumda olmamıza rağmen, bu maçta onların saha avantajı olacaktır. Zor bir maç olacak, müthiş bir mücadele izleyeceksiniz. Bizim için de çok önemli bir maç olacağı için maçın başından sonuna kadar savunmamızla birlikte tam konsantrasyonla oynayacağız." dedi.

Eskişehirspor - Mersin İdman Yurdu Türkiye Kupası 11 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda, 11 Ocak'ta yapılacak Eskişehirspor-Mersin İdman Yurdu maçının bilet fiyatları belirlendi.

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedefini sonuna kadar
kovalayacağını belirtti.

Kırmızı-siyahlı takımın, taraftar desteğini her zaman arkasında hissettiğini ifade eden Birsen, ''Mersin İdman Yurdu ile sahamızda yapacağımız Ziraat Türkiye Kupası'nda açık tribün biletlerini 10 lira, kapalı tribün biletlerini 20 lira, misafir tribün biletlerini 20 lira, VIP A 75 lira, VIP B 60 lira ve VIP C biletlerini de 50 lira olarak belirledik. Bu maçı kazanıp Ziraat Türkiye Kupası'nda da emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi.

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta, (B) Grubu'nda Eskişehirspor ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak maçla başlayacak.

Eskişehirspor ile Mersin İdman Yurdu arasındaki karşılaşma, Eskişehir Atatürk Stadı'nda yarın saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda (A) ve (B) Grubu'nda 2. haftada oynanacak karşılaşmalar ve puan durumu ise şöyle:

-(A) Grubu-

13 Ocak Pazar:
15.30 Sivasspor-Bursaspor (Sivas 4 Eylül)
20.30 1461 Trabzon-Fenerbahçe (Hüseyin Avni Aker)

TAKIMLAR O G B M A Y P
-----------------------------------------------
1. Bursaspor 1 1 0 0 2 0 3
2. Fenerbahçe 1 1 0 0 2 0 3
3. Sivasspor 1 0 0 1 0 2 0
4. 1461 Trabzon 1 0 0 1 0 2 0

-(B) Grubu-

Yarın:
19.00 Eskişehirspor-Mersin İdman Yurdu (Eskişehir Atatürk)
12 Ocak Cumartesi:
20.30 Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor (Akdeniz Üniversitesi)

TAKIMLAR O G B M A Y P
-----------------------------------------------
1. M.P Antalyaspor 1 1 0 0 5 0 3
2. Trabzonspor 1 1 0 0 2 0 3
3. Eskikehirspor 1 0 0 1 0 2 0
4. Mersin İdman Yurdu 1 0 0 1 0 5 0

Beyaz Show 11 ocak Bölümü Konukları Kimler

GOOGLE REKLAMLARI

uma gecelerinin vazgeçilmezi olan Beyaz Show'un bu haftaki konukları Volkan Keskin, Müge Boz, Hasan Yalnızoğlu, Özlem Yılmaz, Can Bonomo ve Gökçe Cuma gecesi "BeyazShow"da!
Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “BeyazShow”a bu hafta, “Karaoğlan” filminin başrol oyuncuları; Volkan Keskin, Müge Boz, Hasan Yalnızoğlu ve Özlem Yılmaz ile pop müziğin başarılı isimlerinden Can Bonomo ve rock müziğin güçlü seslerinden Gökçe konuk oluyor.

Beyazıt Öztürk’ün yaptığı talk show programında 11 Ocak 2013 cuma akşamı, saat 23.15’te ekrana geliyor. Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta,müziğin güçlü isimlerinden farklı yorumu ve sesiyle müzik dünyasının başarılı isimlerinden bir konuk ile güzel oyuncu ile Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr’leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” da olacak.Konuklar henüz belli olmadı.Açıklanınca buradan duyurulacaktır

Dila Hanım 17.Bölüm 11 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Dila Hanım 17. bölümü ile 4 Ocak 2013 Cuma akşamı Star Tv’de sizlerle olacak.
Sultan'ın oyunu sonucu merdivenlerden düşen Dila hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir.
Onun için çok endişelenen Rıza hastaneden ayrılmak istemez. Fakat Rıza'nın hastanede fazla vakit geçirmesi birçok soruna sebep olur
Dila'nın başına gelen kazadan kendisinin kazançlı çıkacağını düşünen Sultan'ın hesabı tutmaz. Hiç beklemediği tehditlerle karşı karşıya kalır
Azer'in aşırı ilgi ve ısrarından bunalan Fatma, bu ilişkiyi bitirmek için bir plan yapar. Ama kendisini büyük bir tehlikeye attığının farkında değildir.
Melike büyük sırrını kullanarak tehdit ettiği Gurbet'i aşağılamaya devam eder. Öfkesini içinde biriktiren Gurbet artık patlamak üzeredir.
Hayati tehlikeyi atlatan Dila hastaneden taburcu olur. Fakat fiziksel sağlığına kavuşan Dila çok önemli başka bir sorun yaşamaktadır.

Arka Sokaklar 269.Bölüm 11 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Arka Sokaklar 269. Bölümünde çok Konuşılacak. Mesut Terör örgütü Tarafından kaçırılıyor. Nasıl mı Ekip, örgütü çökertmek için Selman"ı tanık koruma evine götürür. Yurtdışından gelen ve örgütün lider kadrosundan olan Pervin ve Binyat vardır. Ekip ve Selman"ın kaldıkları eve silahlı saldırı düzenler. İstediklerini elde edemeyen örgüt üyeleri, Selman"ın kardeşi Sadık"ı da kullanarak Mesut"u kaçırır.Mesut'u geri vermenin tek şartı Selman'ın Mahkemede örgütün istediği Şekilde ifade vermesidir. Ekipte herkes Mesut için seferber olur. Bu kez Serdar da yanlarındadır. Rıza Baba"nın ekip içindeki saygınlığı bir kez daha anlaşılır. Çünkü Rıza Baba da Mesut bulunana kadar ekibin yanındadır.
Arka Sokaklar Oyuncuları :Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan , Uğur Pektaş, Pınar Aydın,Filiz Taçbaş, Figen Evren, Ayşe Eşmeli, Özlem Çınar, Melda Arat Mutlu, Itır Esen, Canan Türker, Yüsra Geyik, Özge Özbütün

Mesut, terör örgütüne mensup kişilerce kaçırılıyor. Serdar’ın Mesut hakkında açtığı soruşturma kapsamında emniyete gelen müfettiş, Serdar ve Mesut’u dinler. Ekibin bir türlü sempatisini kazanamayan Serdar, bu olayla iyice tepki toplar. Zeynep, Ömer’i de alarak hasta olan annesini ziyarete gider. Hüsnü’nün evinde ise Nazike’nin kuponuna vuran ikramiyenin sevinci yaşanmaktadır. Ancak Nazike kuponu bayii sahibi Nihat’la ortak oynadığından, kupon Nihat’tadır. Selman uzun süre örgütte çalıştıktan sonra teslim olmuştur. Ekip, örgütü çökertmek için Selman’ı tanık koruma evine götürür. Yurtdışından gelen ve örgütün lider kadrosundan olan Pervin ve Binyat, bunu öğrenince, ekip ve Selman’ın kaldıkları eve silahlı saldırı düzenler. İstediklerini elde edemeyen örgüt üyeleri, Selman’ın kardeşi Sadık’ı da kullanarak Mesut’u kaçırır. Mesut’u geri vermenin karşılığında Selman’ın mahkemede istedikleri şekilde ifade vermelerini isterler. Ekipte herkes Mesut için seferber olur. Bu kez Serdar da yanlarındadır. Rıza Baba’nın ekip içindeki saygınlığı bir kez daha anlaşılır. Çünkü Rıza Baba da Mesut bulunana kadar ekibin yanındadır. 11 Ocak Cuma Günü Saat 20:00'de Kanal D'de

Huzur Sokağı 17. bölüm 11 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Atv ekranlarının sevilen dizisi Huzur Sokağı 17. Bölümü ile 11 Ocak 2012 Cuma akşamı atv kanalında sizlerle olacak.Huzur Sokağı Oyuncuları : Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Feyza Çıpa, Halef Tiken, Fatoş Silan, Belgin Erdoğan

Bilal'i oynadığı oyun ile kendinden uzaklaştırmayı başaran Feyza alıp başını gider. Hayatında değerli olan Ayşe Sultan'a bir not bırakıp gider.

Bu durumdan hiç kimse rahatsız olmaz Ayşe Sultan haricinde ne kadar çırpınsa da anlatamaz derdini. Bilal ise Feyza'ya o kadar sinirlidir ki bitmiştir artık Feyza onun için. Feyza ise çocukluğunun geçtiği dağ evine gider ve orada ölümü bekler. Feyza'nın babası son olarak Bilal'in kapısına dayanır ve kızını sorar. Bilal sert bir cevap vererek kızıyla artık bir ilgisi kalmadığını söyler. Necmettin kızı için endişelenirken polisler dayanır kapısına ve Bilal'in arabasını kurşunlayan kişinin yakalandığını ve kendisini Necmettin'in azmettirdiğini söyler. Necmettin tutuklanır.

Ayşe Sultan son çare Bilal'in kapısına dayanır ve Feyza için endişelendiğini söyler Bilal'i ikna eder. Bilal Feyza'yı dağ evinde bulmuştur. Kötü bir gece geçiren Feyza'nın başında geçirir geceyi. Ne kadar kızsa da seviyordur. Feyza pişmandır. Bilal ise iki duygu arasında sıkışıp kalmıştır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 10 Ocak Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın

GOOGLE REKLAMLARI
Ekranların sevilen yarışması yeni bölümleriyle her Cumartesi ve Pazar Star’da ekrana geliyor. Sahne arkasında Alp Kırşan... Yepyeni yetenekleri ve sahne arkasında Alp Kırşan'ın sunumuyla "Yetenek Sizsiniz Türkiye" bu hafta da birbirinden ilginç yetenekleri ekrana getiriyor. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın jüri koltuğunda... Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye’nin yeteneklerini aramak üzere yine bu yıl birçok şehri gezecek. Türkiye'nin yetenekleri ise jüriden evet alıp Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışacak.

Beni Affet Konusu Bölümü Neler oldu neler olacak

GOOGLE REKLAMLARI

Beni Affet Konusu Bölümü Neler oldu neler olacak.Kemal ve Bahar düğün hazırlıklarına başlamıştır. Bahar ve Kemal'in nikah haberini alan Handan bu evliliğin Kozan ailesi tarafından da desteklendiğini öğrenince deliye döner.

Cüneyt Feride'ye ondan ve aşkından vazgeçtiğini ispat etmek için her yolu dener. Olanlara inanmak istemeyen Feride Cüneyt'in son hamlesiyle sevdiği adamı tamamen kaybettiğini anlar.
Bahar ve Kemal'i zor günler bekliyor!
Ayrı kalmayı bir türlü başaramayan Feride ve Cüneyt yine karşı karşıyadırlar. İki aşığın tesadüfi buluşmaları sayesinde ortaya çıkan sürpriz gerçek nedir?
Tunç'un, Zühre'ye duyduğu öfkenin her geçen gün daha da arttığını gören Edibe, Tunç'u hayatını esir alan bu intikamdan vazgeçirmek ister.
Osman Kozan tarafından evden kovulan Bahar ve Kemal'in mahalledeki hayatları gitgide zorlaşmaktadır. Öte yandan Bahar ve Kemal'in başına gelenleri öğrenen Kader'in bir planı vardır.

İntikam 2. Bölüm 10 Ocak Beren Saat Yeni Roluyle

GOOGLE REKLAMLARI

Kanal D’nin başrollerinde Beran Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in oynadıkları, Ocak ayında ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “İntikam”ın yayınlanan ilk fragmanı, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve merak uyandırdı.

İntikam 2. bölümü ile 10 Ocak Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İntikam 2. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.
Kanal D’nin büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklenen yeni dizisi “İntikam”ın dün akşam ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü. Fragmanın yayınının ardından izleyiciler, diziyle ilgili bilgi almak için Kanal D çağrı merkezini telefon yağmuruna tuttular.
Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan “İntikam”ın bu bölümünün konusu şöyle;Yağmur,  en yakınları tarafından aldatılan ve işlemediği suçun cezasını hayatı ile ödemek zorunda kalan babasının intikamını almak için doğduğu yere geri dönmüştür. Yeni kimliği ile düşmanlarının arasına giren Yağmur"un ilk hedefi ise Leyla olur. En yakın arkadaşının kocası ile birlikte olduğunu öğrenen Şahika, bunun bedelini Leyla"ya ödetir. Kocası Haldun"u da yakın takibe alır.Emre ile ilgilenen Yağmur, kulüpteki at yarışı müsabakasına katılır. Emre de yarışmacılardan biridir. Turnuvayı izlemeye Yağmur"un da gelmesi Şahika"nın hiç hoşuna gitmez. Üstelik son tur öncesi Yağmur"un, pek gününde olmayan Emre"ye kazanırsa onunla akşam yemeğine çıkma sözü vermesi canını iyice sıkar.

Şahika, Leyla"yı hayatlarından kolayca çıkarttığını düşünürken, Haldun"a beklenmedik bir zarf gelir. Rüzgar ise babasının borçları nedeniyle teknesini Hakan"a satar. Ancak Hakan"dan gelen sürpriz teklif Rüzgar"ı şaşkına çevirir. Teknenin satıldığından habersiz olan Barış, Şahika"nın kızı Cemre ve arkadaşlarını geziye davet eder. Yağmur ise babasına ihanet eden bir başka isim, zengin borsacı Orhan Demirci"nin peşine düşer. Hakan ile işbirliği yapmak hiç hoşuna gitmese de, Yağmur yeni intikam planı için ondan yardım almak zorunda kalır. Bütün bunlar yaşanırken Yağmur"un kiracısı olduğu Leyla"nın evi satışa çıkar. Satın almak için ilk teklifi Yağmur verir. Ancak evle ilgilenen bir tek kişi Yağmur değildir. Şahika, Adem"i Yağmur"un geçmişi ile ilgili işe yarar bilgiler bulması için sıkıştırırken, genç kızdan etkilenen Emre ise, Aslı ile ona bir sürpriz hazırlar.

Özden”, Nejat İşler “Rüzgâr Denizci” ve Mert Fırat da “Emre Arsoy” karakterlerini canlandırıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “İntikam”ın yapımını ise In D House üstleniyor. Saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan “İntikam”ın konusu şöyle; Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşan bir baba ve küçük bir kız… Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla bir anda yıkılır. Banka dolandırıcılığıyla suçlanan Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamayınca hapse mahkum olur. Yetimhaneye verilen Derin, uzun yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir. İsmini Yağmur olarak değiştiren Derin, hesaplaşmak için doğduğu yere geri döner. Üstelik her şeyin sorumlusu Arsoy Ailesi’ne de komşu olur. Babası ile birlikte yaşadıkları eski evini kiralayan Yağmur, oraya taşınmasıyla çocuklukta yaşadığı iyi ve kötü tüm anılar gözünde bir bir canlanır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Yağmur, hiç beklemediği bir anda ise köpeği Çakıl ile karşılaşır. O gittikten sonra köpeğini sahiplenen çocukluk arkadaşı Rüzgar onu tanımasa da Çakıl onu unutmamıştır. Yağmur,  önceden tanıdığı arkadaşı Arsoylar’ın organizatörü Aslı sayesinde Şahika Arsoy’un vakıf yararına düzenlediği etkinliğe katılmayı başarır. Sadece Şahika ile tanışmakla kalmaz, onun biricik oğlu Emre ile de partide uzun
uzun sohbet etme şansını bulur. Emre daha ilk görüşte Yağmur’dan etkilenir. Yağmur’un intikam listesinin başında ise Şahika’nın en yakın dosttu Leyla vardır. Yağmur, Leyla’nın işini bitirmek için harekete geçerken, onu da bir sürpriz beklemektedir. Partide babasını ve ona kurulan tüm kirli komploları çok iyi bilen biri, Yağmur’un gerçek kimliğini fark eder. Ve bu gizemli kişi intikam yolculuğunda Yağmur’un yanında yer alacaktır. Şahika ise, ailenin güvenlik şefi Adem’den oğlunun yakın ilgi gösterdiği yeni komşuları Yağmur ile ilgili ilginç bir istek de bulunur.

Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm 10 Ocak Polat Tekrar sahnede

GOOGLE REKLAMLARI

177. Bölüm Abdülhey ve Cahit, Maskeli Fedai'nin Pusat olduğunu anladıktan sonra Pusat'ın kimin için çalıştığını sorgularlar.
Vurulan ve artık yaşamak istemeyen Abdülhey için Leyla ve Cahit büyük çaba sarf eder.
İhtiyarlar Heyeti'nin Aksaçlı'yla ilgili karar toplantısında Aksaçlı sürpriz bir çıkış yapar ve hainin kendisi olduğunu söyler. İhtiyarlar Aksaçlı'yla ilgili ne hüküm verecek?

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı’yla evlenip Maldivler’e balayına gittiği gün dizide canlandırdığı karakter vurulan Necati Şaşmaz için “Polat’a balayı kurşunu” esprileri yapılmıştı. Bu hafta ekrana gelen 175. bölümde ise Polat’ın ö lüp ölmediğini sorusu netlik kazanmadı.

Bu arada yaklaşık 20 gün önce evlenen Necati şaşmaz o süreden bu yanan balayında ve dizide dolanan maskeli fedaininde kim olduğu henüz tam olarak belli değil. görünen odurki gizemli maskeli adam bir süre daha gizemini koruyacak ve polat alemdar bir süre daha dizide olmayacak gibi görünüyor.
türk teşkilatı adana gercekleştirdigi eylemleri direk talimatları aksaclıdan alan maskeli adam polat alemdarın ta kendisidir.
polat 175 bölümde öldü ve diziden cıkamayacagına göre ve tatilde olmasından maskeli adam polat alemdar olması kacınılmaz ama dizi seyir keyfi artık kalmamakla beraber seneryo ise eskisi kadar heyecan ve keyf vermemktedir.polat alemdarın ölüp ve tekrar maskeli olarak diziye gelmesi seyir keyfinin kaçmasına neden olacaktır bu da kurtlar vadisi pusunun artık seyirci kaybına ugrayacagı anlamınamı gelmekte.
kurtlar vadisi pusu yakaşık 10 senedir reyting rekorları kırmasının asıl sebei günümüz türkiyesinde gündemi yakalamsı bu başarıyı getirmişti kuşkusuz ki diger bir gercekte milliyetcilik ve vatanseverlik karakterşini önde cıkarması mutlak başarıyı getirdi kurtlar vadisi pusu 176 bölümde neler olacak hep beraber görecegiz hain sence ortaya cıkacak mı ? maskeli, adam polat alemdar ortaya cıkacakmı bu bölüm?