GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Alev Alev 16. Bölüm Final 19 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI


Demir’in adamları Alev’i klinikten kaçırmak isterken Murat, son anda yetişir. Polisin de müdahalesiyle Alev kurtulur. Adamlarının yakalandığını öğrenen Demir, hapse girmemek için yurt dışına kaçma planları yapar. Yeğeni Ümran’ı da yanına alan Demir, zamanla yarışmaktadır. Polis ise Demir ve Ümran’ı kaçırmamak için harekete geçer. Aralarında zamana karşı amansız bir mücadele başlar. Demir’in elinden kurtulan Alev, uyuşturucu madde bağımlılığı sorunu ile boğuşmaktadır.
Kaybettiği bebeğinin acısını uzun süre içinde saklayan Dila büyük bir duygusal patlama yaşamıştır.Dila yaşadığı duygu yoğunluğunun ardından hayatını değiştirecek bir karar alarak Sarıgöl’ü terk eder.Rıza ve Seyit Bey aniden ortadan kaybolan Dila’yı bulabilmek için büyük çaba harcar. Özellikle Rıza aşkını kaybetmemek için her yolu denemeye hazırdır.

Tekrar geri dönmemeye kararlı olan Dila ise çok uzaklara gitmek üzeredir. Rıza son ana kadar Dila’nın peşini bırakmaz.
Fatma ve arkadaşlarının oynadığı oyunla gururu kırılan Azer çok kötü durumdadır. Fatma ise fazla ileri gittiklerini düşünmeye başlamıştır. Özür dilemek isteyen Fatma, Azer’i arar. Fakat Azer’in bir özürle yetinmeye niyeti yoktur. Uğradığı hakaretin intikamını almaya kararlıdır.

Melike tarafından sürekli olarak ezilen Gurbet bu duruma son vermek için büyük bir blöf yapmaya karar verir.
Melike’nin ise yapması gereken çok daha önemli, tehlikeli ve Barazoğlu ile Selamoğlu ailelerini karşı karşıya getirebilecek bir işi vardır.

Son kez izleyicisiyle buluşacak olan dizinin final bölümünde heyecan doruğa çıkacak. İzleyicinin tepkisine ragmen Alev Alev'in yapımcıları geri adım atmadı.  Alev alev 16. final bölümü bugün akşam atv ekranlarında yayınlanacak.
Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın'ı buluşturan 1984 yapımı "Alev Alev" filminden yola çıkılarak ekrana uyarlanan dizide Rojda Demirer, Berk Oktay, İlker İnanoğlu ve Hande Soral başrolü paylaşıyordu. Ratingleri çok iyi başlamayan dizi daha sonra seyircisini artırmıştı, ancak yapımcı Türker İnanoğlu, başından beri çok fazla içine sinmeyen diziyi bitirmeye karar verdi.
Alev Alev dizisi ekrana veda ediyor.Haberi dizi oyuncularından Berk Oktay Twitter sayfasına yazdığı "Arkadaşlar yapımcımızın aldığı ani kararla dizimiz Alev Alev'i bitiriyoruz. Desteğiniz ve bizi zirveye yaklaştırdığınız için teşekkürler... Tüm ekibime birlikte çalışmaktan onur duyduğum oyuncu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.” notuyla duyurmuştu.

ÇEKİM GÜNÜ FİNAL POZU VERDİLER
Dizinin başrol oyuncularından İlker İnanoğlu ve Hande Soral son çekim günü birlikte poz vererek bu anı Instagram aracılığı ile takipçileri ile paylaştılar.

Dizinin başrol oyuncularından İlker İnanoğlu ve Hande Soral son çekim günü birlikte poz vererek bu anı Instagram aracılığı ile takipçileri ile paylaştılar.

Alev Alev dizisi 15.Bölüm'de neler yaşanmıştı...

Murat'ın Alev'i pavyonda bulup kaçırması Demir'i öfkeden çıldırtır. Demir, elinden kaçırdığı Alev'i bulabilmek için bütün imkânlarını seferber eder. Murat ve arkadaşları Alev'in uyuşturucu bağımlısı haline getirildiğini anlamıştır. Alev'i bir an önce sağlığına kavuşturmak için Doktor Ebru'nun da yardımıyla bir kliniğe yatırırlar. Murat, Demir ve Ümran'dan intikamını almak için son hazırlıklarını yapmaktadır. Murat'ın psikolojik baskısından bunalan Ümran'ın sinirleri iyice bozulur. Murat hesap sormak için uğraşırken Demir ise Alev'in izini bulmaya adım adım yaklaşmaktadır.