GOOGLE REKLAMLARI

Pages

23 Şubat 2013 Cumartesi

Galatasaray - Orduspor Karşılaşması 25 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper lig 23. Hafta mücadelesinde Galatasaray Orduspor'u ağırlayacak. TT Arenada oyanancak maç nefesleri kesecek. Galatasaray Orduspor maçı ne zaman saat kaçta? Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray Orduspor karşısına nasıl bir 11'ler çıkacak. Puan farkının kapanmasını istemeyen sarı-kırmızılı takım tamamen maça odaklanmış durumda. Galatasaray Orduspor'u evinde ağırlayacak. Galatasaray Orduspor maçı ne zaman saat kaçta? Burak Yılmaz Orduspor filelerini boş geçecek mi?Hafta içi Devler Ligi mücadelesinde Schalke karşısında istediği sonucu elde edemeyen ve tur umutlarınıAlmanya'daki maça bırak Galatasaray tekrar lige dönüyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde rahat bir konumda bulunan lider, sahasındaHector Cuper'in Orduspor'unu konuk ediyor.
Didier Drogba ve Wesley Senijder'in gelişiyle ciddi bir hava yakalayan, bunun yanında hücum hattının oldukça güçlerinden sarı-kırmızılılar, Karadeniz ekibi karşısında herhangi bir sürpriz yaşamak istemiyor.
Ligin ilk yarısında namağlup gittiği Orduspor deplasmanında şok bir mağlubiyet alan Fatih Terim'in öğrencileri bu kez çok daha dikkatli olacaktır.
Rakip Orduspor ise uzun süre kötü performans sergilediği ligde son haftalarda çok daha dengeli bir futbol oynuyor. Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti son anda kaçıran ancak puan almayı başaran Orduspor, alt sıralardan az da olsa uzaklaşmış durumda. Onlar için bu maçtaki hedef ilk maçta olduğu gibi bir sürprizin altına imza atarak daha da fazla rahatlamak olacaktır.Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynayacağı Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma ve açma-germe hareketleri yapıldı. İdman taktik çalışmalar ile son buldu.
Sarı-kırmızılı ekip, Orduspor maçı hazırlıklarına yarın saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.