GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Farklı Desenler 101. bölüm 20 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Samanyolu TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Farklı Desenler, heyecan dolu yeni bölümüyle 20 Ocak Pazar günü saat 19.50’de Samanyolu TV’de.
Emine’nin hamile olduğunu öğrenen Feride yıkılır ve çok sert tepki verir. Emine ne kadar yalvarsa da Feride onu dinlemez. Öte yandan sinirlerine hakim olamayan Efsun, gerçekleri Şeref’e anlatır. Gerekleri duyunca çılgına dönen Şeref, Sedat’ın peşine düşer. Aynı anda gerçeklerden haberdar olan Yasin, soluğu Kahraman’ın yanında alır. Hem Yasin’den hem de Sedat’tan kurtulmak isteyen Kahraman, Yasin’e kötü bir oyun oynar. Annesinin tepkisi karşısında kahrolan Emine ise, bir mektup bırakarak evi terk eder. Sedat’a giden Emine’nin amacı önce onu sonra da kendisini öldürmektir.
STV ekranlarının sevilen dizisi Farklı Desenler 101. bölüm ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 20 Ocak 2013 Pazar günü Samanyolu TV ekranlarında yayınlanacak dizinin 101.bölüm fragmanı da yayınlandı. Yönetmenliğini Hasan Kıraç'ın üstlendiği ve Şahika Koldemir, Fatih Dönmez, Gözde Başaran, Eren özyalçın, Barış üstün, Hakan Güner, Asuman Çakır, İskender Altın ve Burak Demir gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin 101. bölümü.