GOOGLE REKLAMLARI

Pages

15 Ocak 2013 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 178.Bölüm 17 Ocak Polat Aksaçlıyı Kurtaracakmı

GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisinde heyacan dorukta hain Sencer bey çıktı.Mete'ye operasyon yaparak ele geçirdi Maskeli fedai ise hainin Sencer bey olduğunu öğrendi Bu arada savcı Leyla annesini bulmanın peşine düştü ve annesine kendisini neden terk ettiği sorusunu sordu.
Birkaç bölümdür maskelinin kim olduğu sorusu akılları karıştırıyordu ve Polat'ın olmayışı izleyicileri meraklandırıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın yaşadığı kesinleşirken Maskeli Fedai'nin gerçek kimliği de ortaya çıkmış oldu. Dizinin son bölümünde Maskeli Fedai, Leyla'ya aslında Polat olduğunu itiraf ederken, yüzünü ve kimliğini bir süre daha gizlemek zorunda olduğunu belirtmiş,
Kurtlar Vadisi Pusu 178.Bölümü Polat Alemdar ve kızı Elif'in buluşmasına sahne olacak. Ayrıca Polat Alemdar ve Cahit'te bir araya geliyor ve yeni operasyon için yola çıkıyorlar.
Kurtlar Vadisi Pusu 178.bölüm'de Aksaçlı öldürülecek mi? Yoksa Polat Alemdar Aksaçlı (Adil Bey) i kurtarabilecek mi?
Sencer Bey Abdulhey'e abilerinin intikamını almak sana düşer diyerek neyi kastediyor. Yoksa Sencer Bey Abdulhey'i Maskeli'nin peşine mi düşürecek?
Sencer Bey'in eline düşen Erkan'ı Maskeli kurtacak mı?
Kara, Akif ve Aynura Rus Generalini öldürmeyi başarabilecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 17 Ocak 2013 Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 178. bölümünde olacak…
ATV ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümü büyük beğeni toplayan Kurtlar Vadisi dizisinin bu bölümünde Maskel bilmecesi çözülüyor. Bu sezon özellikle Suriye'de yaşanan olayları ve Türkiye'nin bu olaylara bakış açısını konu edinen dizide, Polat Alemdar'da Suriye'ye gitmiş ve oradaki bir çatışmada vurulmuştu. Polat Alemdar'ın vurulması ile vadideki dengeler alt üst olmuş, üstelik Maskeli Fedai diye tanınan birisi İhtiyarlar Heyeti'ne düzenlediği suikastlarla dikkalari üzerine çekkmişti. Ve birden Kurtlar Vadisi Pusu'da en çok merak edilen soru Maskeli'nin kim olduğu sorusu olmuştu.
Kurtlar Vadisi Pusu 178. bölüm fragmanında Maskeli Kim sorusu cevabını buluyor. Dizi fanatiklerinin tahmin ettiği gibi Maskeli, Polat Alemdar çıktı. Yayınlanan fragmanda yüzü sargılar içerisindehastanede yatan adamın kim olduğu ise merak konusu. İhtiyarlar Heyeti başkanı Aksaçlı ise işkence görüyor.
Cahit ise Maskeli'yi görünce Polat abi senmisin ? diye soruyor ve fragmanın sonunda Polat Alemdar'ın yüzü ekranda görünüyor. Böylelikle haftalardır merak edilen Polat Alemdar öldü mü ve Maskeli kim? sorusu cevabını bulmuş oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu 178. bölümü 17 Ocak 2013 Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.
Bu arada yaklaşık 20 gün önce evlenen Necati şaşmaz o süreden bu yanan balayında ve dizide dolanan maskeli fedaininde kim olduğu henüz tam olarak belli değil. görünen odurki gizemli maskeli adam bir süre daha gizemini koruyacak ve polat alemdar bir süre daha dizide olmayacak gibi görünüyor.
17.01.2013 Dizinin geçen hafta Suriye’de keskin bir nişancı tarafından vurulan fenomen karakteri Polat Alemdar’ın ö lüp ö lmediği merak konusu oldu.
17 ocak 2013 Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde polat alemdar ö ldümü yoksa yaşıyormu Kurtlar Vadisi Pusu izleyen herkes bunu merak ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Fragmanı yayınlandı.
Yayınlanan yeni fragmana göre Polat Alemdar'ın tekrardan diziye giriş yaptığını görüyoruz.
20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı’yla evlenip Maldivler’e balayına gittiği gün dizide canlandırdığı karakter vurulan Necati Şaşmaz için “Polat’a balayı kurşunu” esprileri yapılmıştı. Bu hafta ekrana gelen 175. bölümde ise Polat’ın ö lüp ölmediğini sorusu netlik kazanmadı.