GOOGLE REKLAMLARI

Pages

1 Nisan 2013 Pazartesi

Real Madrid Galatasaray Ş.Ligi Müsabakası 3 Nisan

GOOGLE REKLAMLARI
Real Madrid Galatasaray Ş.Ligi Müsabakası 3 Nisan 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Şampiyonlar Liginde emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz Galatasaray'ın çeyrek final rakibi İspanya devi Real Madrid oldu. Sarı Kırmızılı kulüp aslında Malaga takımıyla eşleşmeyi istiyordu. Çeyrek finale en zorlu yoldan gelen takımlardan biri Real Madrid oldu. "Ölüm Grubu" olarak da adlandırılan, Borussia Dortmund, Manchester City ve Ajax'ın da yer aldığı, D Grubu'ndan 11 puan toplayarak 2. sırada çıkmayı başardı. 2. turda ise Galatasaray'ın grubunu zirvede tamamlayan Manchester United ile giriştiği mücadelede, ilk maçta evindeki 1-1'lik beraberliğe rağmen İngiltere'de aldığı 2-1 galibiyet sonrası, çeyrek final biletini cebine koymayı başardı. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Real Madrid'in kadrosunun piyasa değeri 589.950.000 euro.

PSG - Barcelona Ş.Ligi Müsabakası 2 Nisan

GOOGLE REKLAMLARI

PSG - Barcelona Ş.Ligi Müsabakası 2 Nisan 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Paris Saint Germain kulübü yaptığı açıklamada maçın biletlerine büyük bir ilginin olduğunu ve karşılaşmaya daha 15 gün olmasına rağmen kulübe yoğun bir şekilde bilet talebi geldiğini belirtti.
Maçlarını 45 bin kişilik Parc des Princes Stadı’nda oynayan Paris Saint Germain Kulübü'nün 25 bin kombineli taraftarı bulunuyor. Kulübün genel direktörü Frederic Longuepee, deplasman tribününe ayrılacak biletlerden sonra kulüpte yaklaşık olarak 15 bin civarında bilet kalacağını ve bu biletlere çok yoğun ilgi olduğunu söyledi.
Longuepee, biletlerin karaborsada şu anda bile yüksek fiyatlara satıldığını söylerken Paris'in Rolling Stones’tan sonra ilk defa bu kadar izdiham gördüğünü ifade etti.

Bayern Münih - Juventus Ş.Ligi Müsabakası 2 Nisan

GOOGLE REKLAMLARI

Bayern Münih - Juventus Ş.Ligi Müsabakası 2 Nisan 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Juventus teknik direktörü Antonio Conte, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Bayern Münih’ten korkmadıklarını söyledi.
Serie A’da deplasmanda Inter’i 2-1 mağlup ederek moral kazanan İtalyan ekip, Bayern karşısına da özgüvenli çıkacak. Teknik direktör Conte, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Münih’e korkusuz ve özgüvenli gidiyoruz. Güçlü bir ekiple karşılaşacağız ama biz bu hayale inanıyoruz” diye konuştu.