GOOGLE REKLAMLARI

Pages

8 Mart 2013 Cuma

Galatasaray Gençlerbirliği Karşılaşması 8 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Spor toto süper ligde haftanın ilk maçında Galatasaray Gençlerbirliği karşılaşıyor. Galatasaray Gençlerbirliği Maçı hangi kanalda işte ayrıntılar.
Geçen hafta Eskişehirspor deplasmanından beraberliği son anda kurtaran Sarı Kırmızılı ekip bu hafta Şampiyonlar liginde oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi Gençlerbirliği'ni yenerek büyük bir moral depolamak amacında. Galatasaray takımında bütün planlar bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak ve taraftarlarına 3 puan hediye etmek.Süper Lig ' in 25. haftasının açılış maçında bugün saat 20.00 ' de TT Arena ' da Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray ' da 3 boyutlu bir plan hazırlandı. Sarı-Kırmızılılar, Sneijder ' in en yüksek verimle oynamasının düşünüldüğü 4-3-1-2 düzeniyle sahada olacak. Bu sistem değişimi, Schalke deplasmanına yönelik bir prova olarak değerlendiriliyor. Bununla birlikte hafif sakatlıkları bulunan Drogba ve Dany gibi isimlerle, kart cezasılısı Melo ' nun dinlendirilmesi sağlanacak. Plandaki üçüncü boyut ise ligdeki puan farkına yönelik. GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 25'nci hafta mücadelesinde yarın Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde 3 gruba ayrılan oyuncular, pas ve pres çalışmasının ardından ısınma ve açma-germe hareketleri yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Bu arada Didier Drogba, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Johan Elmander ise tedavisinin ardından çalışmalarına salonda devam etti.Aslan'da, Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Felipe Melo da karşılaşmada görev yapamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba'nın ise kulübede olması bekleniyor.
Gençlerbirliği'nde ise Hurşut Meriç, Cem Can ve Ermin Zec'in lidere karşı sahada olmayacağı açıklandı.
Maçla ilgili notlar
-Galatasaray'da, Gençlerbirliği maçı öncesinde Albert Riera, Semih Kaya ve Nordin Amrabat sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
-Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.
-Terim'in ekibi, bu sezon ligde cuma günü yaptığı karşılaşmalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Ligde cuma günü çıktığı maçlarda Orduspor'a 2-0, Kardemir Karabükspor'a 3-1, Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 3-3, Gaziantepspor ile de 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, cuma günü müsabakalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1, Akhisar Belediyespor'u da 2-1 mağlup etti.
-Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa, çalıştırdığı takımlarda Galatasaray'a karşı oynadığı maçlarda sahadan bir beraberlik ve üç mağlubiyetle ayrıldı.
-Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde 84. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 83 maçta sarı-kırmızılılar 45, kırmızı-siyahlılar 21 galibiyet elde etti. Taraflar 17 maçta ise eşitliği bozamadı.
-Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında galibiyet sayısı bakımından 27-6 üstünlük sağladı.