GOOGLE REKLAMLARI

Pages

2 Şubat 2013 Cumartesi

Dönüşüm ile 26 milyar dolar tasarruf

GOOGLE REKLAMLARI

Dönüşüm ile 26 milyar dolar tasarruf.7 milyon konutun yenilenmesi hedeflenen kentsel dönüşümde yeşil bina kriterleri esas alındı. Oyun kurallarına göre oynanırsa büyük dönüşüm 26 milyar dolarlık tasarruf getirecek.
Türkiye'nin en büyük projelerinden kentsel dönüşüm, enerji tasarruf hedeflerine de büyük katkıda bulunacak. Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle 18-19 Şubat 2013'te düzenlenecek 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nde proje, enerji yönüyle de ele alınacak. Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Haluk Sur, Türkiye'de kentsel dönüşüme tabi olacak 7 milyon konutun yeşil bina kriterlerine göre yenilenmesiyle 26 milyar dolarlık tasarruf elde edileceğini belirtti.
Yeşil Binalar Zirvesi'nin ana fikrinin kentsel dönüşüm ve tasarruf olduğunun altını çizen Sur, binaların yeryüzündeki enerji kullanımının yüzde 50'sini tek başlarına sağladığını söyledi. Bunun ciddi bir tüketim unsuru olduğunu kaydeden Sur, "Önümüzdeki dönemde yenilenebilir enerjiye yapılacak yatırımlar, dünyanın hem ekolojik hem de ekonomik krizden kurtulmasında en büyük anahtar olacaktır" diye konuştu.
Zirvede yeşil bina sertifikasının da tanıtımı yapılacak. World Green Building Council Başkanı Rick Fedrizzi ve Eartheco International Başkanı Philippe Cousteau Jr., Urban Land Institute Avrupa Ortadoğu ve Afrika Başkanı Joe Montgomery gibi 30'a yakın yabancı konuşmacının yanı sıra sektör temsilcileri de zirveye katılacak. Zirvede, yeşil bina sektörünün bugünkü durumuyla birlikte ortak sorunlar ele alınacak.
Türkiye'de son bir yılda yeşil bina sayısının 60'tan 150'ye çıktığına dikkat çeken Haluk Sur, "Talepte ciddi bir artış var. İnsanlar tasarrufun bilincinde ve derneğe her gün gelen telefonun haddi hesabı yok. Danışmanlık talebiyle de geliyorlar ama dernek olarak buna soyunamayız. Bu işi özel firmaların üstlenmesini istiyoruz" diye konuştu.
kaynak:sabah

Fenerbahçe Sivasspor Mücadelesi 3 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Sivasspor Mücadelesi 3 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Sivassporlu futbolcular Ziya Erdal ve Aatif Chahechoue, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ziya Erdal, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Fenerbahçe ile Sivas'ta berabere kaldıklarını ve bu sonuçla yarı finale yükseldiklerini anımsatarak, ''Aldığımız 1 puan bizim için önemliydi ve asıl önemli olan gruptan çıkmaktı. Şimdi lig maçı var ve lige dönmemiz lazım. Sonuçta Fenerbahçe de şampiyonluk yarışı veriyor, biz de üst sıralara oynamak istiyoruz'' dedi.
Maçın kendileri açısından zor geçeceğini vurgulayan Erdal, ''Sahasında iyi oynayan bir Fenerbahçe var. Kupa maçından daha farklı bir motivasyonla hazırlanacak olan bir Fenerbahçe var. Biz de bunun bilincindeyiz ve ona göre çalıştık. Fenerbahçe deplasmanından inşallah puan veya puanlarla döneceğiz'' diye konuştu.
Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor takımı, otobüsle Kayseri'ye hareket etti. Sivasspor kafilesinin Kayseri'den uçakla İstanbul'a gideceği belirtildi.

Bursaspor Galatasaray Mücadelesi 2 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Bursaspor Galatasaray Mücadelesi 2 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Galatasaray ile Bursaspor, Cumartesi günü yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 88. kez karşı karşıya gelecek.
Galatasaray, 1967-1968 sezonunda ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükselen Bursaspor ile bugüne dek yaptığı karşılaşmalardan 45'ini galibiyetle kapatırken, rakibine 21 kez yenildi. İki takım arasındaki 21 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
Sarı-kırmızılılar, 87 maçta rakip filelere toplam 143 gol atarken, Bursa ekibi 74 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-2 kazandı.
Galatasaray, Bursaspor ile yaptığı son 7 lig maçında 2 kez kazanabilirken, bu süre içinde rakibine 4 kez yenildi, 1 kez de berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, son 7 lig maçında rakibine 5 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.
Bursaspor, kendi evinde Galatasaray ile yaptığı maçlarda galibiyetlerde 17-12 üstünlük sağladı. Bursa'da yapılan 14 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın 45 golüne karşılık, Bursaspor 44 gol attı. Geçen sezon Bursa'da yapılan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.
Galatasaray deplasmandaki son 4 maçı da kaybetti
Galatasaray, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 4 lig maçını da kaybetti. Bursa'da 2007-2008 sezonundaki maçı 1-0 kazanan Galatasaray, daha sonraki maçlarda 2008-2009 sezonunda 2-1, 2009-2010 sezonunda 1-0, 2010-2011 sezonunda 2-0, geçen sezon da 1-0 mağlup oldu.
Galatasaray, Bursaspor karşısında ligdeki en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda kendi sahasında rakibini 6-0 yenerek aldı. ''Cim Bom'' ayrıca, 1998-1999 sezonunda da 5-0'lık galibiyet elde etti. Bursaspor ise Galatasaray karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 2001-2002 sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan karşılaşmada 5-0'lık skorla aldı.

31 Ocak 2013 Perşembe

Beşiktaş Karabükspor Müsabakası 1 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş Karabükspor Müsabakası 1 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı idman yapan siyah-beyazlı takımın, pas ve istasyon çalışması yaptığı bildirildi.
Antrenmanın, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından, yarım sahada yapılan taktik çalışma ve çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.
İdmana, sakatlıkları süren İsmail Köybaşı, Batuhan Karadeniz ve Uğur Boral'ın katılmadığı, Mustafa Pektemek'in ise özel programına devam ettiği aktarıldı.
Siyah-beyazlı takımın bugünkü idmanında sakatlıkları düzelen İbrahim Toraman ile Almeida'nın takımla birlikte çalıştığı açıklandı.
Bu arada Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlı ekip, çalışmanın ardından tesislerde kampa girecek.

29 Ocak 2013 Salı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 100. Bölüm 29 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

100 bölümdür ilgiyle izlenen ve reyting sıralamalarında galibiyeti kimselere kaptırmayan dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.
Önceki gün Beykoz’da gerçekleştirilen 100. bölüm çekimlerinde, dizi ekibi, üzerinde “100.bölüm” yazılı pastayı birlikte keserek bu büyük başarılarını kutladılar.
Dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan ve başrol oyuncularından Ayça Bingöl başta olmak tüm ekibin katıldığı kutlamada, 100. bölüme erişmenin mutluluğu ve gururu birlikte yaşandı.
100. bölüm pastanın kesilmesinin ardından, Zeynep Günay Tan ekibini ve oyuncuları tek tek tebrik etti.
“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin sürpriz gelişmelerle örülü 100. bölümü, 29 Ocak Salı akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.
Öyle Bir Geçer Zaman ki 100. bölüm özeti;
Tuğrul, Arif ile Cemile’ye şoke edici bir sürpriz hazırlıyor!
Herkes, Bahar ve Zehra’nın sağ salim ameliyattan çıkışlarını beklemektedir. Bahar içerdeyken Ziya da hastan eye gelir. Bu durum Soner’in hiç hoşuna gitmez ama çaresiz kalır. İstanbul’dan Süleyman’dan ise beklenmedik bir telefon gelir. Deniz evde bir kaza geçirmiştir. Soner’in eve dönmesi gerekmektedir. Bahar’ı ameliyatta bırakıp, kızına gitmesi Ziya’ya aradığı fırsatı verir. Soner, İstanbul yoluna düşerken, o en zor anında Bahar’ın baş ucunda olmayı bir şekilde başarır.

Tuğrul, Cemile ve Arif’in peşini bırakmaz. Arif’e Cemile’nin yanında eski eşi Seher’i görmek isteyip istemediğini sorar. Arif, Cemile’ye bunun imkansız olduğunu ve Seher’in öldüğünü söyler. Osman’ı evinde saklayan Ayça’ya Betül ziyarete gelir. Üstelik geceyi orada geçirmeye karar verir. Ayça panik olur. Osman’ı nereye saklayacağını bilemez. Mete ise Ayça’ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Carolin ise Hakan’dan intikam almanın yeni bir yolunu bulur. Tuğrul, Cemile ve Arif’e yeni bir randevu verir. Onunla buluşmaya giden ikili, şoke edici bir gelişme ile karşı karşıya kalır.

Benim İçin Üzülme 13.Bölüm 29 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Birbirinden farklı hikayeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, apayrı coğrafyalarda, farklı dillerde anlatan; İstanbul' dan Batum' a, Kars' tan Artvin Hopa' ya kadar uzanan bir aşk masalı"BENİM İÇİN ÜZÜLME" yüreğinize dokunacak.

Karadeniz' in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz'e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke' ye aşık olurlar... Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmaz'ın genç ve güzel eşi Kılıçoğlu'larından Bahar'la tanışacaktır... Şahin'in işlerinin başına geçirmek istediği Sinan ve karısı Bahar'ı; iki ailenin aklına bile getirmek istemeyeceği çok farklı bir gelecek bekliyordur. Ayrıca dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batum'da bale eğitimi almak isteyen Birgül ile her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan zihinsel özürlü abisi Orhan, hayalleri için önlerine çıkan tüm engelleri aşmaya çalışacak ve sonuna kadar mücadele edeceklerdir.

BENİM İÇİN ÜZÜLME'nin kadrosunda Rana Cabbar, Beyazıd Gülercan, Sacide Taşaner,Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur, Necmeddin Çobanoğlu, Yasemin Büyükağaoğlu gibi usta isimlerin yanı sıra Öykü Çelik, Fulya Zenginer, Selin Şekerci, Tansel Öngel ,Çağlar Ertuğrul gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği dizinin hikayesi ise Mahsun Kırmızıgül'e ait. Kırmızıgül aynı zamanda dizinin genel yönetmenliğini de yapıyor. Çekimleri Kars, Batum ve Hopa'da gerçekleşecek olan BENİM İÇİN ÜZÜLME'nin yönetmenliğini ise genç yönetmen Serkan Birinci yapıyor.Kars'a geri dönen Buke ve Davut hiç de hoş karşılanmazlar. Harun'un, Buke'nin peşinden gittiğini öğrenen Niyazi'nin eli kolu bağlıdır. Şahin, Bahar'ı geri kazanmaya çalışırken yolu hep Sinan'la kesişmektedir. Sinan ve Bahar arasındaki yakınlaşma Irmak'ı da olayların içine çekecektir. Davut, Buke ile birlikte Kars'a dönecektir ancak olumsuz bir tepkiyle de karşılaşacaklardır. Harun, Buke'nin peşinden Kars'a gidecektir ve Niyazi durumu öğrendiğinde hiçbir şey yapamayacaktır. Bahar'ın gönlünü yeniden kazanmak için çaba sarf edecek olan Şahin, her seferinde karşısında Sinan'ı bulacaktır. Bahar ve Sinan cephesinde aşk rüzgarları daha sert esmeye başlayacak, Irmak ise bu durumun farkına varıp müdahale etmeye karar verecektir.

20 Dakika 5. bölüm 29 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Ali'nin yeni adımı nasıl olacak? 20 Dakika 5.bölümde Kedi bu işin başka türlü olmayacağını bilecek mi? 20 Dakika 5.bölümü heyecan doluolacak, 20 Dakika 5.bölümü bu akşam Startv ekranlarında saat 20.de....Ali'nin yeni adımı, mücadelesine Melek'i de dahil etmek. Ali bunu ısrarla reddetse de, Kedi bu işin başka türlü olmayacağını biliyor. Ali planından bahsettiğinde, Melek ne yapacak?

Kerim'in durumu kötüye gidiyor. Doktorların Başkan'a bir önerisi olacak. Başkan şimdi hayatının en zor kararını vermek zorunda. Ali Başkan'ı kararından döndürebilecek mi? Daha önemlisi, çocuklarına göz diken Başkan'dan Duru ve Yağız'ı koruyabilecek mi?

Melek içeride bu sefer hem kendi hem Zeliha için savaşıyor. Muavin, Demirbahçe'de kimin sözünün geçtiğini ona bir kez daha hatırlatacak. Ama Melek'i susturmak için bundan daha büyük bir şey gerekiyor.

Başkan ve Muavin artık yöntemlerini sertleştirecek.

Huzur Sokağı 19.Bölüm 29 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

"Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..." Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

Şükran'ın nişan töreninde Emre'yi görüp onu daha önce de gördüğünü hatırlayan Bilal'in tepkisi büyük olur. Bilal'in nişandaki tavrı herkesi etkiler. Bir kızı daha olduğunu öğrenen Hasan, derinden etkilenir ve vicdan muhasebesi yapmaya başlar. Bilal ile Feyza ise çevrelerindeki tüm olumsuzluklara rağmen güzel bir aşkı yaşatma çabasındadır.