GOOGLE REKLAMLARI

Pages

15 Ocak 2013 Salı

Kasımpaşa Galatasaray Müsabakası 18 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel bir çalışma yapan oyuncular, ardından teknik direktör Fatih Terim gözetimi altında üç gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi. Sabah antrenmanı, soğuma egzersizlerinin ardından tamamlandı.
Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel bir çalışma yapan futbolcuların, daha sonra üç gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmasının yapıldığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında, 18 Ocak Cuma günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından sürat ve pas çalışmaları yapıp, çift kale maçla idmanı tamamladılar.
Tedavisi yurt dışında süren Kafoumba Coulibaly ve tedavisi süren İlhan Eker'in katılmadığı antrenmanda, uzun sakatlık döneminin ardından idmanlara başlayan Volkan Yaman ise takımdan ayrı çalıştı.Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek