GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Hayat Devam Ediyor 47. Bölüm 20 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

ATV ekranlarında tüm heyecanı ve görsel şöleniyle Hayat Devam Ediyor! Hayat Devam Ediyor, 20 Ocak Pazar akşamı 47.Bölümü ile ATV ekranlarına geliyor.
Hayat Devam Ediyor'un bir önceki bölümünde Malik, Siraç'ı ölümden kurtarırken kendisi yaralanmıştı. Bakırcı ailesi Malik'in başına gelenleri öğrenmiş ve hastaneye koşmuştu. Malik çok önemli itiraflarda bulunmuş ve böylece Bekir ile Şirin'in yalanlarını ortaya çıkmıştı. Cennet, bütün bunlara rağmen çocuklarını savunmaya devam eden Kudret'e ateş püskürmüştü. Hasan, evde bebeğiyle tek başına kalan Hayat'ın yardımına koşmuştu. Zeliha, Yusuf tarafından şantaja uğramaya devam etmişti. Siraç ve Selam arasındaki yakınlaşma giderek artarken Şirin de yılbaşı gecesini Levent'le geçirmenin planlarını yapmıştı. Zeliha, Yusuf'un beklenmedik tavrıyla büyük bir şok yaşamıştı.
20 Ocak Pazar akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Hayat Devam Ediyor 47.Bölüm Fragmanı ve Özeti çok yakında!
Hayat Devam Ediyor, 47.Bölümü ile 20 Ocak Pazar akşamı ATV'de!
Hayat Devam Ediyor 47.Bölüm izle, Hayat devam ediyor dizisinin 47.Bölüm 9 Aralık 2012 pazar tarihli yayını. Hayat Devam Ediyor 47.Bölüm seyret, Hayat Devam Ediyor 9 Aralık, hayat devam ediyor son bölümü canlı izle, hayat devam ediyor yeni bölümü hd izle, hayat devam ediyor dizisi 47.Bölümü kaliteli izlesene
DİZİ BİLGİSİ
Dizi adı: Hayat Devam Ediyor Son Bölüm
Ne zaman: 20 Ocak Pazar
Saat kaçta: 20:00
Hangi kanalda: Atv