GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Ocak 2013 Cumartesi

Lale Devri 97.Bölüm 19 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi Lale Devri 97. bölümü ile 19 Ocak 2012 Cumartesi akşamı FOX Tv ekranlarında sizlerle olacak.
Bu Bölümde Ne Olacak ?
Çınar, Toprak’ın Ahmet’in işine yardım etmesine çok sinirlenmiştir. Pastaneden çıkan Toprak ve Çınar ka vga ederler. Ancak Toprak’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Sosyal sorumluluk projesinin açılış günü gelip çatar. Azra Toprak’a açılışta yer alması için ısrar eder. Toprak başta itiraz etse de, hasta çocukları görünce katılma kararı alır. Ancak Çınar, bu karara sinirlenecektir! Zümrüt ve Azra bu duruma sevinirken, Çınar herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır.

İn tikam planı için Haluk’la işbirliği yapan Zümrüt, Necip’in onu takip ettirdiğinin farkında bile değildir. Necip, Zümrüt ve Haluk’la ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır! Yurtdışındaki toplantıya Reyhan gelemeyince Çınar ve Azra gitmek zorunda kalırlar. Sabaha dönmek konusunda Toprak’a söz veren Çınar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Ancak daha fazlası vardır. Çınar ona kurulan büyük bir komplonun kurbanı olmak üzeredir!
Çınar, Toprak"ın Ahmet"in işine yardım etmesine çok sinirlenmiştir. Pastaneden çıkan Toprak ve Çınar kavga ederler. Ancak Toprak"ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Sosyal sorumluluk projesinin açılış günü gelip çatar. Azra Toprak"a açılışta yer alması için ısrar eder. Toprak başta itiraz etse de, hasta çocukları görünce katılma kararı alır. Ancak Çınar, bu karara sinirlenecektir!

Zümrüt ve Azra bu duruma sevinirken, Çınar herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır. İntikam planı için Haluk"la işbirliği yapan Zümrüt, Necip"in onu takip ettirdiğinin farkında bile değildir. Necip, Zümrüt ve Haluk"la ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır! Yurtdışındaki toplantıya Reyhan gelemeyince Çınar ve Azra gitmek zorunda kalırlar. Sabaha dönmek konusunda Toprak"a söz veren Çınar"ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Ancak daha fazlası vardır. Çınar ona kurulan büyük bir komplonun kurbanı olmak üzeredir!