GOOGLE REKLAMLARI

Pages

23 Şubat 2013 Cumartesi

Sivasspor - Beşiktaş Müsabakası 23 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto süper ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş Sivas Deplasmanında. Sivasspor Beşiktaş Maçı hangi kanalda olacak.
Spor Toto süper ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş Sivas Deplasmanında. Sivasspor Beşiktaş Maçı hangi kanalda olacak.
Ligde bir türlü aradığı istikrarı yakalayamayan Beşiktaş Buz gibi havada sivasspor karşısında galibiyet arayacak.
Maç öncesinde Beşiktaş takımının golcü Futbolcusu Almeida sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.
En son bilgilere göre Beşiktaş Sivasspor karşısına McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan Gökhan, İbrahim Toraman, Holosko, Fernandes, Veli, Olcay, Niang ilk 11'i ile çıkması beklenirken ev sahibi Sivasspor ise sahaya Borjan, Erhan, Rajnoch, Navratil, Ziya, Hakan, Kadir, Aatif, Erman, Grosicki, Enaramo ilk 11'i ile çıkacak.
Bu arada başkan Fikret Orman’ın, Yıldırım Demirören’in senetleri aldığı ve ibraya açılacak son 1,5 aylık icraatiyle ilgili gelel kurul üyelerinin aleyhte oy kullanmısını önereceği ileri sürüldü. Böylelikle sadece iki yöneticinin imzasıyla Demirören’e verilen senetlerin geçersiz hale gelmesinin önünün açılacağı, Demirören’in alacaklarını tahsil için mahkeme yoluna düşmesi gerekecek. Bugüne kadar Beşiktaş’ın mali genel kurullarında hiç bir Beşiktaş başkanı için red oyu kullanmayan Fikret Orman’ın oylamada bu kez nasıl bir tutum sergileyeceği de merak konusu.
2013 yılına kabus gibi bir giriş yapan Beşiktaş, bugün zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 5 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, bugün zorlu Sivasspor deplasmanında galibiyet arıyor. Zirveden kopmamak adına sahaya çıkacak olan Samet Aybaba ve öğrencilerinin zorlu sınavı, saat 19.00 ' da başlıyor. Sivas 4 Eylül Stadı ' nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi hakem Çağatay Şahan yönetiyor. Müsabakayı Lig TV naklen ekranlara taşıyor. Maçı BeyazGazete.Com'dan canlı takip edebilirsiniz.
Siyah-Beyazlılar ' da, Sivasspor mücadelesi öncesinde teknik direktör Samet Aybaba kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Almeida, Dentinho, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup sakatlıkları nedeniyle bugün forma giyemeyecekler. Cezasını tamamlayan İbrahim Toraman ise memleketi Sivas ' ta sahaya kaptan olarak adım atacak.
Kritik Seri Başlıyor
Beşiktaş, bugünkü Sivasspor sınavıyla zorlu bir seriye de başlayacak. Beşiktaş ' ın ligdeki kaderi, üst üste oynayacağı Sivasspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarıyla şekillenecek.