GOOGLE REKLAMLARI

Pages

18 Şubat 2013 Pazartesi

20 Dakika 8. Bölüm 19 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

20 Dakika'nın bir önceki bölümünde Başkan'ın evinde mahsur kalan Duru, telesekreterle birlikte evden çıkmaya çalışmıştı. Kaçış planı son anda çıkan bir pürüzle engellenmişti. Bunun üzerine Ali, Muavin'in lojmandaki evine girmeye çalışmıştı. Hayatta kalmanın yolunu bulan Melek, Akrep ve Muavin'e karşı ayrı ayrı zafer kazanmıştı. Tüm mahkumlar, Melek için yek vücut olmuştu. Ali'nin Ozan'a çok ihtiyacı olduğu anda Ozan görevden alınmıştı. Ozan, Ali'ye yardım etmeye çalışmıştı.
19 Şubat Salı akşamı Star TV'de yayımlanacak olan 20 Dakika 8. Bölümde herkesi alarma geçirecek olan Muavin, çok önemli bir telefon numarasına ulaşacaktır. Telefonun diğer ucundaki ses ise çok daha sürpriz bir isim olacaktır. Ali, Melek'e yardım için dışarıda çaba sarf ederken Melek içeride de kendisine yardım edecek bir aday belirleyecektir. Melek, o ismi planın bir parçası yapabilmek için uğraşacaktır. Kedi de plan gereği hapse düşecektir. İlk ziyaretçileri ise Kuzgun ve sürpriz bir isim olacaktır. Tayfur ve Duru da ilginç bir sürprizle karşılaşacak, hemen ardından komiser Ozan'a ulaşmaya çalışacaktır.
20 Dakika nefesleri kesecek 8. Bölümüyle 19 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarında olacak.Dizinin bu hafta ekrana gelecek bölümünde Ali de dışarıda Melek için çalışmaya devam eder. Ama artık Melek'in de yardımına ihtiyacı vardır. Melek'in aklında bunun için mükemmel bir aday vardır. Onu plana dahil etmek için ne gerekiyorsa yapar.

Hapise düşen artık sadece Melek değildir. Kedi de Ali için hapse girer. Orada iki ziyaretçisi olacaktır. Biri Kuzgun, diğeri ise Kedi'yi bile şaşırtacak birisidir. Kuzgun kendisiyle ilgili önemli bir sırrını babası ile paylaşır.