GOOGLE REKLAMLARI

Pages

21 Şubat 2013 Perşembe

Umutsuz Ev Kadınları 53. bölüm 21 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Kanal D’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Umutsuz Ev Kadınları başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Umutsuz Ev Kadınları, 21 Şubat Perşembe akşamı 53. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.
Umutsuz Ev Kadınları'nın bir önceki bölümünde Oğlunu kendisinden uzaklaştırdığını düşünerek ondan intikam almak isteyen Cemil, ateşlediği silahla yanlışlıkla Yasemin'i vurmuştu. Restoranın açılış günü Elif, küçük bir hataya imza atmıştı. O küçük hata, her şeyi alt üst etmeye yetmişti. Bu hata Ömer'in Elif'e tavır almasına sebep olmuştu. Güzellik salonunda Zeliş'in karşılaştığı kötü sürpriz, Kudret'i bir anda katil zanlısı yapmıştı. Altay, Kerem'in de kendisinden şüphelenmesi üzerine Arzu'yu ve annesini polise şikayet etmek zorunda kalmıştı. Diğer yandan Mert de Cemil'in Sinan'a zarar vermesini engellemek için korkunç bir yolu tercih etmişti
Heyecanla beklenen Umutsuz Ev Kadınları 53. Bölümüyle 21 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına geliyor.
Umutsuz Ev Kadınları'nın bir önceki bölümünde Turgay, beklenmedik bir anda evlilik teklifinde bulunarak Yasemin'i şok etmişti. Bunun üzerine ciddi kararlar almak zorunda kalan Yasemin, Sinan'dan da bir adım atmasını beklemişti. Cahide, oğlunu Nermin'den uzaklaştırmayı başaramayınca onu öldürmeye karar vermişti. Nermin, kendisini sürpriz bir şekilde ölümle burun buruna bulmuştu. Ömer'in tavırları Elif'i çileden çıkarmış ve Elif, işten ayrılmıştı. Bunun üzerine her ikisini de çok üzen bir gelişme yaşanmıştı. Küçük bir Trafik kazası geçiren Zeliş için hayatında yepyeni bir sayfa açılmıştı.
21 Şubat Perşembe Kanal D ekranlarına gelecek olan Umutsuz Ev Kadınları 53. Bölümde Sinan'ın mahalleden taşındığını öğrenecek olan Yasemin, kendisini suçlayacak ve Sinan'ı affettirmek için onun peşine düşecektir. Kızı İrem'in hamile olduğunu öğrenecek olan Nermin, hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır. Şehmus'un dolabındaki pahalı elbiseleri ondan izinsiz alacak olan Zeliş, başını derde sokacaktır. Elif, Ömer'in evde hasta bir şekilde yatmasından dolayı pizzacıda çalışmaya başlayacaktır. Çocukların bakıcısıyla kavga edecek olan Ömer, Elif'in zor durumda kalmasına sebep olacaktır.
Heyecanla beklenen Umutsuz Ev Kadınları 53. Bölümüyle 21 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına geliyor.