GOOGLE REKLAMLARI

Pages

21 Şubat 2013 Perşembe

Huzur Sokağı 23. Bölüm 22 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Feyza, Bilal’in Şükran’a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenmektedir. Diğer taraftan, Rezzan’ın bir sözü sayesinde yüreği yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran’ın Bilal’le olması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken; Saadet bir fırsatını bulup nişanı bozmak istemekte ve bunun için de Bilal’den bir hareket beklemektedir. Kendini, Şükran’ı yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu arada yeni bir şirkette çalışmaya başlayan Feyza’yı ilk iş gününde, büyük bir sürpriz beklemektedir.Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen Huzur Sokağı, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatan dizi Huzur Sokağı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.Bilal’in Şükran’a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenen Feyza, Rezzan’ın bir sözü sayesinde yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran’ın Bilal ile olması için elinden geleni yapar. Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken; bir fırsatını bulup nişanı bozmak isteyen Saadet, Bilal’den bir hareket bekler. Öte yandan kendini Şükran’ın yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza’yı kaybedebilir. Yeni bir şirkette çalışmaya başlayan Feyza’yı ise büyük bir sürpriz bekler.
Hepsi ve daha fazlası 22 Şubat Cuma akşamı Huzur Sokağı’nın 23. bölümü ile ekrana gelecek.
22. Bölümde neler yaşanmıştı…
Şahmaran Ailesi, Huzur Sokağı'ndaki yaşamlarına alışmaya çalışırken; mahalle sakinlerinin yardımlarına rağmen, onları bekleyen büyük zorluklar vardır. Hacer, yıllar sonra bulduğu kardeşi Şükran'ın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır. Bilal'in Şükran ile yakından ilgilenmesi, Feyza'yı rahatsız ederken; Bilal, Şükran'ı Emre ile evlenmemesi için ikna etmeye çalışır. Saadet de Emre'nin gerçek yüzünü görmüştür, ancak aklında başka planlar vardır ve evlilik hayalleri kuran Emre'yi büyük bir sürpriz beklemektedir.Huzur Sokağı'nın bir önceki bölümünde Huzur Sokağı'na yeni taşınan Şahmaran Ailesi, zorlansalar da yeni hayatlarına alışmaya çalışmıştı. Mahalle komşuları aileye elinden geldiği kadar yardım etmiş, ancak Şahmaran Ailesi büyük sıkıntılarla karşı karşıya gelmişti. Yıllar sonra kavuştuğu kardeşi Şükran için Hacer, her şeyi yapmıştı; onun mutlu olmasını isteyen Hacer, birtakım adımlar atmıştı. Feyza, Bilal'in son zamanlarda Şükran'la daha yakından ilgileniyor olmasından dolayı rahatsızlık duymaya başlamıştı. Bilal'in son dönemlerdeki uğraşı ise Şükran'ı Emre'yle evlenmemesi konusunda ikna etmek olmuştu. Emre ise Şükran'la evlendiğini zannederken kötü bir sürprizle karşılaşmıştı.
22 Şubat Cuma günü ATV ekranlarına gelecek olan Huzur Sokağı 23. Bölümde Bilal'in Şükran'a karşı bir şeyler hissettiğinden şüphelenmeye başlayacak olan Feyza, bundan emin olabilmek için bir adım atacaktır. Öte yandan Hacer, Şükran ve Bilal'i bir araya getirmek için büyük çaba sarf edecektir. Saadet, Şükran'ın kına gecesinde düğünün iptal edilmesi için bir girişimde bulunacaktır. Ancak onun öncesinde Bilal'in bir adım atması gerekecektir. Bilal, Şükran'ın yanlış bir evlilik yaptığını düşünerek onu fikrinden döndürmeye çalışacaktır. Onun bu hareketi Feyza'yı kaybetme riskiyle karşı karşıya gelmesine yol açacaktır. Feyza, çalışmaya başlayacağı yeni iş yerinde hiç de hoşuna gitmeyecek biriyle karşılaşacaktır.
Huzur Sokağı, 23. Bölümü ile 22 Şubat Cuma akşamı ATV'de!