GOOGLE REKLAMLARI

Pages

23 Şubat 2013 Cumartesi

Fenerbahçe Kasımpaşa Karşılaşması 24 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak çalıştı. Dün akşamki BATE Borisov maçının 11'inde başlayan oyuncuların rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, iki grup halinde gerçekleştirilen 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdüğü, dar alandaki pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmanın tamamlandığı duyuruldu.
Bu arada, eşi doğum yapacağı için teknik direktör Kocaman'dan izin alarak Fransa'ya giden Sow'un antrenmanda yer almadığı kaydedildi. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda Kasımpaşayı konuk ediyor.24 Şubat 2013 saat 19:00 da başlayacak olan mücadele ligtv ve TRT RADYO 1 den naklen yayınlanacak.Ayrıca maçın radyo anlatımı siteniz haberaj.com da olacak.
Süper Toto Süper Lif 2.si Fenerbahçe zirve den kopmamak için Kasımpaşa karşısında mutlak kazanmak zorunda.Lider Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkın dahada açılmaması için Kasımpaşa maçı Fenerbahçe için final niteliğinde.Hafta içi Avrupa Lig'in de son 16 ya kalarak Tarihe geçen Fenerbahçe ilk kez yakaladığı bu başarının ardından Lig de de yoluna devam etmek istiyor.
Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ise Kadıköy'de süpriz peşinde.Üst sıralardan kopmak istemeyen ve Avrupa Kupalarına katılma şansını kaybetmek istemeyen Kasımpaşa bu maçtan 3 puan hedefliyor.
Fenerbahçe lig de 2.sırada ve puanı 37 Kasımpaşa ise 6.sırada ve puanı 33