GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Kasım 2012 Perşembe

Trabzonspor Eskisehirspor Maçı 26 kasım

GOOGLE REKLAMLARI
Eskişehirspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan Eskişehirsporlu futbolcular, 3 puanı hedefliyor. Eskişehirspor Sportif Menajeri Zafer Tüzün, Fenerbahçe maçında talihsizlikler yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor takım kadrosu ve hedefleriyle birlikte yoluna devam ediyor. Fenerbahçe maçında talihsizlikler sonucunda 2 puan kaybettik. Ama deplasmanda alacağımız galibiyetle bunu telafi etmek istiyoruz. Eskişehirspor ikinci deplasman galibiyeti için Trabzonspor'a gidiyor. Hedeflerimizde bir sapma yok. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sene de Avrupa kupalarında boy göstermek isteyen bir Eskişehirspor var. Skorlar ne olursa olsun bu hedeflerden sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Sezgin hariç sakatımız yok. Pazartesi Trabzonspor maçını bekliyoruz."

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da, Trabzonspor maçının zor bir deplasman olacağını ancak hedeflerinde galibiyet olduğunu söyledi. Çuhadar, şunları söyledi:

"Fenerbahçe maçında şansızlık yaşadık. Şans bizden yana değildi. Ama maalesef Fenerbahçe'yi çok açık farkla yeneceğimiz maçı berabere bitirdik. Bunu şansızlık diye değerlendiriyoruz. Biz tabi hedefi olan takımız, hedefe koşuyoruz. Sezon başında bu hedefi belirledik, böyle bir kadro kurduk. Trabzonspor maçı zor maç.Trabzonspor ligin iddialı takımlarından, kuvvetli takımlarından. Ama yenilmeyecek diye bir olay da yok. Trabzon maçında inanıyorum inşallah ikinci galibiyetimizi alacağız. Trabzonspor maçı zor bir deplasman olacak ama başarıyla döneceğimize inanıyorum."

Orduspor maçının ardından bir gün izin yapan bordo-mavililer, Eskişehir karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana Zokora dahil tüm oyuncular katıldı. Neşeli geçen idmanı Nevzat Şakar ve yöneticiler de takip ettiler.

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de 26 Kasım'da deplasmanda yapacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Eskişehirspor futbolcular, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenörler Volkan Kazak, Recep Karatepe ve Bülent Akın gözetiminde yaklaşık 30 dakika koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular Eskişehispor Teknik Direktörü Ersun Yanal idaresinde, fitness salonunda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana, Fenerbahçe maçında ayak bileğine darbe alan Erkan Zengin ile omuzundan ameliyat olan genç futbolcu Mikail Albayrak katılmadı.