GOOGLE REKLAMLARI

Pages

20 Kasım 2012 Salı

Galatasaray Manchester United Maçı 20 Kasım 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray Manchester United Maçı 20 Kasım 2012 hangi tv kanalında yayınlanacak ? İki Cluj karşılaşmasında aldığı 4 puan ve rakiplerinin de kayıplarıyla grupta 2. sıraya oturan Galatasaray, bugün Şampiyonlar Ligi ' ndeki kader sınavına çıkıyor. Mücadele öncesinde yaşananlar ise Manchester United randevusu öncesinde Aslan ' ı iştahlandırdı. Grupta 12 ' yi bulan ve çıkmayı garantileyen İngilizler, İstanbul ' a yedekleri, hatta rezerv kadrosuyla geldi. Alex Ferguson, Van Persie, Valencia, Rooney, Ferdinand, Nani, Kagawa, Giggs, Scholes, Evra ve as kaleci David de Gea gibi yıldızlarını Ada ' da bıraktı. Yani artık İmparator Fatih Terim ve Aslanları ' nın Arena ' da işi daha kolay. Hatta Terim ' in söylemiyle bu kez Manchester United ' ı devirmek değil, alınacak başka bir sonuç olay.
Galatasaray, haftasonunda Spor Toto Süper Lig'de, 12. Karabükspor'a şok bir şekilde yenildi. Bununla birlikte Şampiyonlar Ligi için bazı oyuncularını dinlendiren Galatasaray, Manchester United karşısında farklı bir onbirle sahada olabilir.

Sezon başında sakatlanan Çek savunmacı Tomas Ujfalusi hala iyileşemedi. Sağ bek Sabri Sarıoğlu'nun da hafif sakatlığı bulunuyor. 1-1 berabere biten Cluj maçında sakatlanan Johan Elmander ise takıma geri döndü ve Karabükspor maçında formasını giydi. Bununla birlikte İsveçli golcünün oyuna yedek başlaması bekleniyor.

Manchester United cephesinde de sadece iki sakatlık göze çarpıyor. Bununla birlikte gruptan lider çıkmayı garantilemiş olan Kırmızı Şeytanlar'ın yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması gelen haberler arasındaydı. Açıklanan kadro bilgilerine göre ise Sir Alex Ferguson, bu karşılaşma için 21 kişilik kadrosuna Rooney, Giggs, De Gea, Robin van Persie, Ferdinand ve Scholes gibi isimleri almadı.