GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Kasım 2012 Perşembe

Elazığspor Galatasaray 24 Kasım maçı

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 24 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başlarken Selçuk İnan'ın sakatlanıp idmanı tamamlayamaması Terim'in moralini bozdu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde, ikili gruplar halinde pas çalışması üzerinde durulduğu ana bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildiği bildirildi.

Sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespit edilen Selçuk İnan'ın, tedavisinin ardından salonda çalıştığı açıklandı.

Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Galatasaray, öğleden sonra uçakla Elazığ'a gidecek.

Sezona ilk dört maçta aldığı 10 puanla başlayan ve saha içinde sorunlar yaşamasına rağmen aldığı olumlu sonuçlarla sezonu büyük beklentilerle açan Galatasaray için işler sonrasında pek de yolunda gitmemeye başlamıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Manchester United ile deplasmanda başa baş mücadele eden Aslan sahadan puansız ayrıldı.

Süper Lig'de Akhisar Belediye karşısında aldığı galibiyetle moral buran sarı-kırmızılılar içinse 28 Eylül Cuma günü Orduspor'a 2-0 kaybedilen maçtan beri işler pek iyi gitmiyordu. Ordu deplasmanı dahil beş resmi maçta galibiyet bulamayan Galatasaray üst üste aldığı içeride Kayseri, deplasmanda İBB ve Cluj galibiyetleri ile olumsuz tabloyu tersine çevirir gibi olmuştu. Ancak yoğun maç temposu ve özellikle bazı isimlerim formsuzluğu yüzünden Mersin İdman Yurdu deplasmanı ve içeride oynanan son lig maçında Karabükspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgi takımda tam manasıyla moralleri yerle bir etmişti.

Karabükspor maçından beri teknik heyetiyle birlikte futbolcularıyla yakından ilgilenen ve Manchester United maçının sadece Avrupa için değil sezonun geneli için önemini vurgulayan Fatih Terim, bazı formsuz isimlerle de özel olarak ilgilendi.

Maçtan önce düzenlediği basın toplantısında da Manchester United karşılaşmasını ne kadar önemli gördüklerini anlatan Terim'in çabaları boşa gitmedi ve sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Hedef Braga'ya kayıpsız gitmek
Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 12 maçta 14 puan kaybeden ancak buna rağmen zirvenin sahibi olan Galatasaray'da Terim'in oyuncularından şimdiki isteği ise Braga maçına kadar oynayacakları üç maçı da kazanmaları.

Yeni yılda Avrupa'da olmayı garantileyen ancak yola Şampiyonlar Ligi'nde devam edip etmeyeceği iddiasız Braga ile 5 Aralık'ta oynayacağı maçta belli olacak Aslan'da, takımın geçen yıl şampiyon olduğundan yakaladığı havayı yeniden kazandığı gözleniyor. Terim'in Elazığspor maçından önce öğrencileriyle sık sık konuşacağı ve rakibi küçümsememerli gerektiği konusunda uyarması bekleniyor.

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Cumartesi saat 19.00'da Elazığspor'a konuk olacak.