GOOGLE REKLAMLARI

Pages

22 Kasım 2012 Perşembe

Besiktas - Akhisar Belediyespor 23 Kasım Müsabakası

GOOGLE REKLAMLARI
Sabahki antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Aybaba, İsmail Köybaşı'yı yeni transfer olarak beklediklerini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, ''İsmail yeniden ameliyat olacak. Yeni transfer olarak bakıyorduk. Sakatlığı sonrası alternatifleri tabii ki bakıyoruz. Ancak solda Türkiye'de fazla alternatif yok'' dedi.

Tecrübeli teknik adam, İsmail'in sakatlığının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Gökhan Süzen'in yeniden gündeme gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu ise ''Hep gündemimizde'' diye yanıtladı.

İsmail Köybaşı'nın yarın ameliyat olacağını kaydeden tecrübeli teknik adam, ''Herhangi bir ihmal yok. Tedavi süreci 5.5 oldu. Her programı doktor kontrolünde uyguladı. Hatta biz bu perşembe A2 maçında kendisini oynatmayı düşünüyorduk. Geçen hafta bu düşünceye sahiptik, ama bir hafta daha beklemeyi uygun bulduk. Kendisi hazırdı'' diye konuştu.

''AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI EN ZOR MAÇIMIZ''

Samet Aybaba, ligde 23 Kasım Cuma günü karşılaşacakları Akhisar Belediyespor ile zorlu bir mücadele yapacaklarını dile getirdi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncuların bu tür maçları vitrin karşılaşmaları olarak görebileceğini vurgulayan Aybaba, aynı anda basketbol takımının maçının da oynanmasının hatırlatılması üzerine ''İki tarafa da taraftarımız yeter'' ifadesini kullandı.

ALMEIDA SÖZ VERMİŞTİ !..

Aybaba ayrıca, son oynanan Antalyaspor karşılaşmasında 3 gol atan Almeida'nın 1 golü ayağı ile atması üzerine ise esprili bir şekilde cevaplarayarak; Devre arasında kendisi ile konuştum bir golü de ayakla atmasını istedim. O da beni kırmadı dedi.

BİZİM MAÇLARDA DA HAKEM HATALARI OLUYOR

Aybaba hakem Fırat Aydınus'un Caner'i kırmızı kartla oyun dışına atması konusunda şu değerlendirmeyi yaptı Hakemler de hata yapabilirler. Bizim maçlarda da bir çok hata ile karşı karşıya kalıyoruz. olayları bu noktaya getirip, çok fazla büyütmemek lazım

Aybaba son olarak çok fazla gol yemelerini aşamamalarını ise şöyle değerlendirdi
Çok fazla hücum eden ve bunu seven bir ekibiz. Bazı pozisyonlarda 5 kişi birden hücuma çıkıyor ve geri dönüşlerde problem yaşıyoruz.

Bu sıkıntıyı aşmamız lazım ancak futbolcularımın sahaya yansıttıkları karakterli oyundan çok memnunum. Bazı dönemlerde rotasyon yapma şansımız olmuyor. Her takım rotasyon yaptığında problem olmazken biz bir oyuncu değiştirsek bile büyük oluyor.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen ekipte, bugünkü antrenmana ağırlıklı olarak Kasımpaşa maçında forma giymeyen oyuncular katıldı. Antrenmanda düz koşu ve taktik çalışması yapıldı. Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen golcü oyuncu Bruno'nun cezası biterken, bu kez de defansta görev alan Sonko kart sınırında bulunuyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı açıklamada, oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini, ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirtti.

Acar, ''Takım olarak sahada çok iyi bir futbol sergiliyoruz ancak tabii ki iyi oynayana puan verilmiyor. Kasımpaşa maçında 75. dakikaya kadar çok iyi bir futbol sergiledik. Yediğimiz ilk golden sonra toparlanamadık. Yönetim olarak teknik ekibin ve futbolcularımızın sonuna kadar arkasındayız. Önümüzde çok kritik bir Beşiktaş maçı var. Beşiktaş maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 23 Kasım cuma günü Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, kaptan İbrahim Toramani, Beşiktaş'ın kadro yapısı ve oyun anlayışı olarak lige en uygun takım olduğunu dile getirdi.

Bugün yapılan antrenmanın ardından basın mensupları ile sohbet eden tecrübeli futbolcu, "Saha içerisinde herkes görevini yapıyor. Bu sezon önceki yıllardan daha farklı bir hava yakaladık. Hem antrenmanlarda, hem de saha içerisinde oyuncuların kaynaşması geçmiş yıllara göre daha iyi duruma geldi. Takım içerisindeki iletişim çok iyi. Fenerbahçe ve Galatasaray yüksek maliyetli transferler yaptılar, iyi oyuncuları var ama lig yarışında Karabükspor Galatasaray'a mağlup edebiliyor. Yıldız ve pahalı oyuncu transferinin başarı ile aynı anlama gelmediğinin en iyi örneğini biz yaşadık. Son yıllarda Beşiktaş'a gelen bazı futbolcuları kimse aklına bile getiremezdi ama sonuçta başarılı olamadık. Bence Spor Toto Süper Lig'e en uygun takım Beşiktaş. Ancak biraz daha tecrübe kazanmamız lazım. Takım defansını daha iyi yapabilseydik bence şu anda lig lideri Beşiktaş olurdu" dedi.

"BİZİM AYAKLARIMIZ YERE BASIYOR. BİZ DAHA HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK"
İbrahim spor kamuoyunun Beşiktaş'a son dönemde çok fazla olumlu eleştiriler getirdiğine vurgu yaparak, "Türkiye'de kötü bir dönem geçiriyorsanız bir anda çok olumsuz eleştiriler alabiliyorsunuz. Ancak iki hafta galibiyet alıp iyi oyunlar sergilediğinizde de bir anda göklere çıkartılıyorsunuz. Ben bu durumun sağlıksız olduğuna inanıyorum. Bizim ayaklarımız yere basıyor. Biz daha hiç bir şey yapmadık. Önümüzdeki iki hafta çok önemli. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ve Orduspor maçları sonrası önümüzü daha rahat görebileceğiz" dedi.

Toraman ayrıca takım arkadaşı İsmail Köybaşı'nın sakatlığının ise kendilerini çok üzdüğünü kaydetti.