GOOGLE REKLAMLARI

Pages

5 Mart 2013 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 105. Bölüm 5 Mart

GOOGLE REKLAMLARI


5 Mart 2013 - Soner, Bahar'ı durdurmaya çalışır ancak başarılı olamaz. Her şeyi kendi gözleri ile gören Bahar evden ayrılmaya karar verir. Tuğrul, Mete'yi hapishanede de rahat bırakmaz. Mete'nin başına gelenler çabuk duyulur. Oğlu için endişelenen Cemile, bunun arkasındaki kişinin Tuğrul olduğunu anlar ve Arif'e yalan söyleyerek onun çağırdığı yere gider...
Oyuncular: Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Mete Horozoğlu
Öyle Bir Geçer Zamanki yeni bölümü ile 5 Mart akşamı Kanal D ekranlarında fırtınalar gibi esmeye devem edecek. Cemile'ye Tuğrul'dan gelen ahlaksız teklif büyük tepki aldı.
Öyle Bir Geçer Zamanki 'de dengeler değişti. Mete kardeşinin yerine suçu üstlendi ve hapishe girdi. Mete için artık zor günler kapıda. Osman ise abisinin yaptığı bu iyilik karşısında ezildikçe ezilir. Ayça ise kahrolmuştur Mete abisinin katili olarak suçu üstlendi. Betül Ayça'yı psikolojik olarak etki altına alır. Cemile ise Osman'ın bu durumu karşısında eli kolu bağlı bir çaredir. Gözyaşları hiç dinmeyen Cemile'ye Tuğrul'dan ahlaksız bir teklif gelir. Tuğrul Cemile ile geçireceği bir gecenin karşılığında Osman'ın özgürlüğünü vaad eder. Bakalım Cemile bu bu teklif karşısında ne yapacak?