GOOGLE REKLAMLARI

Pages

8 Mart 2013 Cuma

Trabzonspor Beşiktaş 9 Mart Müsabakası

GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig 25.hafta da Trabzonspor kendi sahasında lig 2.si Beşiktaşı konuk ediyor.9 Mart Cumartesi saat 19:00 da başlayacak olan mücadele Ligtv ve TRT Radyo 1 den aynı zamanda TRT Radyo 1 canlı anlatımı ile siteniz haberaj.com da olacak.
Son yılların en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor çıkış arıyor.Ligde 30 puanla 10.sırada olan Karadeniz Fırtınası rakibi Beşiktaş'ı yenerek moral kazanmak istiyor.Teknik Direktör değişikliği sonrasında bile istediği havayı yakalayamayan Trabzonspor da hafta içi 3 futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.Trabzonspor'da kaos ortamı devam ediyor.Bu maçta alınacak yenilgi sonrası yönetim için tehlike çanları çalmaya başlayabilir.
Geçtiğimiz hafta nefes kesen derbi maçında son dakika golü ile Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluk iddiasını devam ettiren Beşiktaş şampiyonluk yolundaki bu önemli maçtan 3 puan hedefliyor.Geçen hafta kendi sahasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek moral kazanan Kartal Trabzon'dan eli boş dönmek istemiyor.Beşiktaş da moraller yerinde ve hedef 3 puan.
Bo zorlu mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.Yardımcıları ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu maçın 4.hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.Spor Toto Süper Lig’de 9 Mart Cumartesi Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kale arkası tribün biletleri 15 lira, maraton tribün biletleri 25 lira, kapalı kenar (A,D,E,H) tribün biletleri 60 lira, kapalı orta (B,C,F,G) tribün biletleri 80 lira, VIP tribün biletleri 150 lira, VIP özel tribün biletleri ise 500 liradan satışa sunuldu.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Siyah-beyazlıların, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptığı bildirildi.
Tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve 18 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Muhammed Demirci'nin katılmadığı antrenmanda Sivok ve Olcay Şahan'ın takımla birlikte çalıştığı, Dentinho ve Almeida'nın ise kendi özel programları dahilinde koşu yaptığı kaydedildi.
Beşiktaş, Trabzonspor maçı için öğleden sonra özel uçakla Trabzon'a giderek kampa girecek.