GOOGLE REKLAMLARI

Pages

8 Mart 2013 Cuma

Fenerbahçe Bursaspor Karşılaşması 10 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig 25.haftada Fenerbahçe kendi sahasında Bursaspor'u konuk edecek.10 Mart Pazar günü saat 19:00'da Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak.
Ev sahibi Fenerbahçe hafta içi Avrupa Ligi maçın da deplasmanda Plzen'i 1-0 yenerek büyük moral kazandı.Lig de devam yada tamam maçında Fenerbahçe 3 puan arayacak.Zorlu Bursaspor maçın da Plzen maçında sakatlanan Webo forma giyemeyecek.Öte yandan Emre ve Meireles'in ilk 11 de yer alması bekleniyor.
Rakip Bursaspor ise çıkışını devam ettirmek istiyor.Üst sıralardan kopmak istemeyen Bursaspor bu sezon ilk İstanbul deplasmanı galibiyeti peşinde.
Bu zorlu mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek.Yardımcıları Muhittin Gürses ve İsmail Şencan.Maçın 4.hakemi ise Koray Gençeler.
Fenerbahçe ligde 3.sırada ve puanı 40 Bursaspor ise 4.sırada ve puanı 37.
Bursaspor, ligin 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti
Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, ayak tenisi ile devam etti. Yeşil-beyazlılar, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
Sakatlıkları süren Sebastian Pinto, Michael Basser ve Bekir Sevgi takımdan ayrı yürüyüş yaptı.
Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Spor Toto Süper Lig 25.haftada Fenerbahçe He sahasında Bursaspor'u Konuk edecek.10 Mart Pazar GÜNÜ saat İşlem 19:00 'da Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak.
Ev sahibi Şu Fenerbahçe After After ICI olan Avrupa Ligi Macin da deplasmanda 1-0 yenerek Plzen'i Büyük ahlaki kazandı.Lig de Devam filan Tamam maçında Fenerbahçe 3 puan arayacak.Zorlu Bursaspor Macin da Plzen maçında sakatlanan Webo forma giyemeyecek.Öte Yandan Emre ve Meireles'in orijinalini 11 de yer Almasi bekleniyor.
Rakıp Bursaspor imkb çıkışını Devam ettirmek istiyor.Üst sıralardan kopmak istemeyen Bursaspor met sezon orijinalini İstanbul deplasmanı galibiyeti Peşinde.
Ayşe zorlu mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek.Yardımcıları Muhittin ve İsmail Şencan.Maçın 4.hakemi imkb Koray Gençeler Gürses.
Fenerbahçe'nin ligde 3.sırada Puanı 40 Bursaspor imkb 4.sırada Puanı 37 Daha önce patlıyorum.
Bursaspor, ligin 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Devam Etti
Teknik Direktor Hikmet Karaman yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen Antrenman Yaklasik 1 Bucuk Saat Surdu. Topla yapilan ısınma hareketleriyle başlayan Antrenman, ayak tenisi Ile Devam Etti. Yeşil-beyazlılar, DAHA later taktik ağırlıklı CIFT lahana maç Yaptı.
Sakatlıkları Süren Sebastian Pinto, Michael Basser ve Bekir Sevgi takımdan Ayri pad Yaptı.
Bursaspor, Yarin yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.