GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Alev Alev 14. bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Alev Alev'in bir önceki bölümünde Neslihan, Alev'i bulmuş ve olayı tüm detaylarına kadar öğrenmişti. Annesine kavuşmak istediğini söyleyen Alev'i Neslihan İzmir otobüsüne bindirmişti. Demir, Alev'in İzmir'e gidecek olmasından haberdar olmuş ve yeni bir plan yapmıştı. Doktor Ebru, Murat'ın tedavisine devam etmiş ve hafızasını geri getirmeye çalışmıştı. Diğer yandan Murat ve Ebru arasında bir yakınlaşma da yaşanmıştı. Neslihan, torunu ve oğlunun başına gelenlerin hesabını soracakken hiç ummadığı bir olayla karşılaşmıştı.
29 Aralık Cumartesi akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Alev Alev 14. Bölümde Yakut, izini sürdüğü Murat'ı İzmir'de bulacaktır. Murat'ı Sığacık'a gizlice götürecek olan Yakut, ailesinin de yardımıyla hafızasının yerine gelmesini sağlamaya çalışacaktır. Demir, Sami'nin evinde Alev'i tutsak etmeye devam edecektir. Uyuşturucuya alıştırılan Alev, diğer yandan Sami'nin sinsi planlarının da tehlikesi altındadır. Komiser Mehmet de Ümran'la yakınlık kuracak ve köşke girmeyi başaracaktır. Murat, iyileşmeye başlayacak ve Alev'i bulmak isteyecektir. Demir ve Ümran'ın kendisine yaptıklarını da hatırlamaya başlayacak olan Murat, onlardan hesap sormak için İstanbul'a gelecektir.
Alev Alev 14. Bölümüyle 29 Aralık Cumartesi akşamı ATV ekranlarında!

Ünlü yönetmen Halit Refiğ’in çektiği Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Cüneyt Arkın ve Çiğdem Tunç’un oynadığı Alev Alev filminin dizi versiyonunda İlker İnanoğlu, Hande Soral, Rojda Demirer ve Berk Oktay rol alacak.

Dizide İlker İnanoğlu ve Hande Soral zengin bir ailenin çocuklarını, Berk Oktay ise Rojda Demirer ile nişanlı kaptanı oynayacak.