GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Lale Devri dizisi 95. Bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Lale Devri 95 bölümünde izleyenlere aşk dolu zamanlar yaşattı. Çınar ile Toprak tekrardan bir araya geliyor ama pek uzun süreceği gibi görünmüyor.
Ahmat cok acı çekti Çınar ve Toprak daha fazla birbirlerine karşı koyamadılar. Toprak herşeye rahmen çınarın aşkına baş koyamadı.Çınar'ın bu aşk dolu hallerine sürüklenip gidiyor.Ahmet Toprak"a gönlünü kaptırınca çok acı çekiyor çaresizce acılarını içine gömüyor. Ahmet içip içip dayandı Çınar'ın kapısına. Ayakta durmaya hali olmayan Ahmet Çınar"ın kapısına dayanınca  üstüne Çınardan dayak yedi. Ahmet sonra gidip şikayet etti Çınar'ı kararkola. Ertesi gün tutuklandı Çınar parmaklıkların arkasına konuldu. Toprak yalnız bırakmadı Çınar'ını bu süreçte.
Şeref ise bu durumdan oldukça rahatsız. Şeref'in gönlü Ahmet'ten yana. Çınar'ın kızını bir kez daha üzeceğini mutsuz edeceğini düşünüyor. Ahmet ise Toprak için ideal koca. Ahmet'e destek veren Şeref Toprak'tan azarı işitiyor. İstanbul Şeref'i de bozdu. Zümrüt ise evlatlarının acısını ilk günün tazeliğinde yaşıyor. İntikam Zümrüt için vazgeçilmez. Adım adım ilerliyor. Azra'ya Yeşim'in evini tahsis eden Zümrüt'ün amacı Çınar'ı vicdanı ile hesaplaşmaya çağrıyor.
Yeni Bölümde Azra, Yeşim'in evine taşınır. İlk misafi de tabiki Çınar'dır . Çınar evin her köşesinde Yeşim'i hatırlar ve çok kötü olur. Ahmet ise boşanma davasında hakim karşısında eşini çok sevdiğini söyler. Dolayısıyla boşanma davası gerçekleşmez. Çınar ve Toprak'ın işleri karışır. İkbal ise Şermin'i kullanarak Zümrüt'ün oyunlarını gün yüzüne çıkarmaya çalışır...
Çınar vurulmuştur! Toprak yardım bulmak için canını dişine takar. Ancak bu kolay olmayacaktır. Toprak çaresizliğe sürüklenirken Çınar için zaman daralmaktadır! Saldırıyı haber alan aileyi korku sarmıştır. Herkes bu korkunç olayın arkasında kimin olduğunu merak ederken Zümrüt, Haluk"un peşine düşecektir.

Bu sırada Haluk, Çınar ve Toprak"ı öldürmek için fırsat kollamaya devam eder! Zümrüt"ün hareketlerinden şüphelenen Çınar, onu takibe alır. İpuçlarını takip eden Zümrüt ise Haluk"un evine ulaşmıştır! Ancak burada karşılaşacağı manzara onu şoke edecektir! Plan yapan Zümrüt ve Azra, Toprak"a iş teklifinde bulunurlar. Çınar"ın moralini yerine getirecek bir sürpriz yapmak isteyen Toprak teklifi kabul eder. Tüm hazırlıklar yapılır. Sürpriz günü gelip çattığında Toprak nefesini tutup Çınar"ı tepkisini bekler. Sonuç onu çok şaşırtacaktır!