GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Arka Sokaklar 267.Bölüm 28 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar'ın 267. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanına Rıza Baba'nın tayinin çıkması damgasın vuruyor.
İşte Arka Sokaklar 267. bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar.
Arka Sokaklar 267. bölüm ile ilgili olarak Kanal D'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi.
Rıza Baba’nın tayini, evdekilerin olduğu kadar ekibin de canını sıkmıştır. Rıza Baba, Bütçe Şube’deki görevine başlamıştır.
Ancak kararı emekli olmaktır. Ayla da bu kararının arkasındadır. Ekipte olamamak demek, Rıza için adeta bir ölümdür. Bu yüzden emekli olmak istemesi ailecek verdikleri en doğru karar gibi görünür. Ekibe yeni amir atanır. Serdar Taşpınar. Serdar, Samsun Emniyeti Organize Şube’den tayin olmuştur. Organize Şube’deki başarısı da herkesçe malumdur. Ancak Serdar biraz soğuk ve itici görünür. Ekibin alışmadığı bir şekilde davranmaktadır. Ekip, Rıza Baba’larının gitmesine alışamadan, yeni amirin tayini fazlasıyla canlarını sıkmaktadır. Serdar, ekipteki herkesin dosyalarını tek tek inceler. Ekipteki herkesle inişli çıkışlı bir ilişkisi vardır. İlk büyük gerginliği Zeynep ve Murat ile yaşar. Evli çiftin ekipte çalışması da gözüne batar. Bu yüzden Zeynep, Vedat Müdür’e gidip, eski görev yeri olan trafiğe dönmek için tayin dilekçesini verir. Ekipte çatırdamalar başlamıştır.
Beş çocuklu, dar gelirli bir ailenin çocuğu olan Ethem, hastanede böbrek nakli bekleyenler arasında birinci sıradadır. Ankara’dan gelen müjdeli haberle ameliyata hazırlanırken, gece yarısı yatağından düşerek, cihazlarla bağlantısı kesilmiş, ölmüş şekilde bulunur. Hemen sıradaki diğer çocuk Görkem’in ameliyata hazırlanması istenir. Görkem zengin bir ailenin tek çocuğudur. Babası Anıl ameliyat öncesinde, Ethem’in babasına nakil sırası karşılığında yüklü para teklif etmiştir. Teklifi reddeden baba birkaç saat sonra oğlunu kaybedeceğinden habersizdir. Olay üzerine hastaneye gelen ekip normal bir ölüm gibi gözüken olayda şüphe uyandıran bir dizi durumla karşılaşır. Anne ve babanın olay sırasında uyumalarının sorgulanmasıyla işe başlayan ekip korkunç bir sonla karşı karşıya gelir. Olaylar sonrasında gerilen ekibin erkekleri, gece toplanıp Rıza Baba’yla dertleşmeye, meyhaneye giderler.
Ekip'in başına yeni bir Amir geliyor!
Kanal D'de ekrana gelen sevilen polisiye- macera dizisi “Arka Sokaklar”a Volkan Ünal konuk oyuncu olarak katıldı. 7 yıldır ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran dizisinin, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün finalinde, Rıza Baba'nın tayini çıkmıştı.
Dizinin bu akşam (28 Aralık) yayınlanacak yeni bölümünde ise, Rıza Baba'nın yerine, yeni Emniyet Amiri olarak Serdar Taşpınar gelecek. Yeni Emniyet Amiri Serdar Taşpınar karakterini ise, dizide bir süre konuk oyuncu olarak yer olacak olan Volkan Ünal canlandıracak.