GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Şefkat Tepe 91.Bölüm 29 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedir. Terör olaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dört bir yanındaki ailelere hergün acı haberler ulaşmaktadır...

Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle mücadele ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler. Gözyaşı hergün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır.

Ancak bölge için göz ardı edilen bir gerçek daha vardır. Anılan bölgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda bölge halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir. Terör onları da vurmakta ve birçok aile paramparça olmaktadır. Evler yakılmakta, insanlar terör yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teröristler tarafından aileleriyle birlikte öldürülmekte, küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır.

Terör olaylarının tavan yaptığı 1997 yılında yurdun dört bir yanındaki ailelere her gün acı haberler ulaşmaktadır. Gözyaşı her gün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır. Askerler şehit olurken bölge halkı da terörden ciddi zararlar görmektedir. Evler yakılmakta, insanlar terör ya da devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır. Bölgede büyüyen Serdar , Kara Harp Okulu”nun son sınıfındayken acı bir haber ile yıkılır. Köy teröristlerce basılmıştır ve hemen hemen tüm köylüler öldürülmüştür. Ölenler içinde Serdar Üstteğmen”in annesi, babası, amcası da vardır. Kız kardeşi ve sevdiği kız ise kayıptır. Üsteğmen Serdar okuldan birincilikle mezun olur. Artık hayatta tek başınadır. Üsteğmen Serdar büyüdüğü köye tayin olur ve macera başlar.