GOOGLE REKLAMLARI

Pages

9 Kasım 2012 Cuma

Fenerbahçe Orduspor Maçı 11 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Orduspor Maçı 11 Kasım 2012 karşılaşma hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Karşılaşmanın biletleri 9 Kasım 2012 Cuma gününden itibaren gener satışa çıkacak.
Bilet fiyatları ise şöyle:
TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ: 33,00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN H-I BLOK: 77,00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN C-D-F-G BLOK: 99,00 TL
FENERIUM ALT G BLOK: 125,00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK: 175,00 TL
FENERIUM ALT C-E BLOK: 215,00 TL
FENERIUM ALT D BLOK: 225,00 TL
Orduspor, Spor Toto Süper Lig"in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçından puan yada puanlar hedefliyor.
Ligde geçen hafta Sivasspor galibiyeti ile büyük moral bulan Orduspor, pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı"nda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Orduspor"un Arjantinli hocası Hector Cuper, takımını Fenerbahçe maçına özel çalışmalar ile hazırlarken, kaptan Ali Çamdalı, Fenerbahçe maçında iyi futbol sergilemek istediklerini söyledi.
Orduspor"da zaman zaman savunmada ve orta sahada görev alan Ali Çamdalı, “Eskisi gibi farklar kalmadı artık. Herkes, herkesi yenebiliyor bu ligde. Bunu bizde ispatladık. Büyük takımların yeri tabii ki farklıdır. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş olsun. Artık hiçbir takım Kadıköy"e Arenaya korku ile gittiğini düşünmüyorum. O nedenle ben Fenerbahçe maçından umutluyum. Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar ile döneceğimize inanıyorum. Bu maçta iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Sivasspor karşısında aldığımız galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Puanlarla döneceğiz” dedi.
Kaptan Çamdalı, Fenerbahçe"nin bu sezon erkek taraftarıyla buluşacağını, bu durumun kendilerini etkilemeyeceğini belirtirken, “Bu hafta Fenerbahçeli erkek taraftarlar da statta olacak ve bu benim için daha organize işler olacağı anlamına geliyor. Bayanlar ile genelde Afrika"daki Dünya Kupası maçlarını izliyormuş gibi oluyorum. Mumuzela sesi geliyormuş gibi oluyor. Bizim için bu bir dezavantaj olacağını tahmin etmiyorum. İnşallah Fenerbahçe için bir dezavantaj olur. Çünkü kaç maç aradan sonra taraftarının karşısına çıkıyorlar. Onlar bir baskı altına girebilirler” diye konuştu.
“CUPER"DE İNANILMAZ ŞEYLER VAR”
Orduspor"un başarılı oyuncusu Ali Çamdalı sözlerine şöyle devam etti:
“Hector Cuper ile çalışmanın değerini bilmemiz gerekir. Hector Cuper ile çalışmak ayrı bir zevk gerçekten. Herkes için büyük bir şans. Bu şansı herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Cuper"den öğrenmemiz gereken inanılmaz şekilde şeyler var. İleriki kariyerimiz için, futbol hayatından sonra yapacağımız şeyler için bence çok şeyler öğrenebiliriz. Her anı her dakikayı idmanda değerlendirmeye çalışıyorum. Sürekli kayıttayım. İnşallah ondan çok şey öğrenip onun kariyerine yakın bir yere sahip olabiliriz.”
“TÜRKİYE"DE BU KLASİK DEĞİLDİR”
Orduspor"un bu sezon başarılı sonuçlar almasında en büyük etkenin transferlerin sezon öncesi kapına yetiştirilmiş olmasının büyük katkı sağladığını söyleyen Ali, “Sezon öncesi kampında ekip olarak çalışmak bizim için büyük bir avantajdı. Türkiye"de bu klasik değildir ama yeni transferler ilk kamp etabında bizimleydi. Bu bizim için büyük bir avantaj oldu. Hep beraber çalıştık. Bir birimizi tanıma açısında da çok iyi oldu. Şuan onun meyvelerini yiyoruz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Orduspor"un Galatasaray"dan kiraladığı Yiğit Gökoğlan ise Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Kadıköy"den galibiyet ile dönmek istiyoruz. Nasip olursa Trabzonspor maçı ile de çıkışımız devam edecek” ifadelerini kullandı.