GOOGLE REKLAMLARI

Pages

9 Kasım 2012 Cuma

Mersin İY - Galatasaray Maçı 11 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Mersin İY - Galatasaray Maçı 11 Kasım 2012 karşılaşma hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Mersin İdman Yurdu Profesyonel Futbol Kulübü, resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 11 Kasım 2012 Pazar günü saat 17.00′de Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı"nda oynanacak karşılaşmanın biletleri yarın 7 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 10.00′da satışta olacak.
Karşılaşmanın biletleri,
Kale Arkası: 35 TL
Maraton: 100 TL
Batı A ve B : 200 TL
VIP A – C : 300 TL
VIP B : 500 TL
Macit Özcan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma koşusu ile çalışmalara başlayan kırmızı-lacivertliler, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Kaleciler ise takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, 3-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı için İstanbul'a kazanma planıyla gittikleri bir müsabaka olduğunu belirterek, kazanabilecek mantalite örneğini de sergilediklerini söyledi. Ancak maalesef oyunun belli bölümlerinde anlayışın dışına çıkmalarının kendilerine pahalıya mal olduğunu kaydeden Sağlam, "Özellikle ilk gol sonrası Beşiktaş'ın biraz daha geriye çekilip, daha kontratak düşüncesi ile oynaması ve ikinci yarı özellikle eksik kaldıktan sonra tamamen kendi yarı alanlarına gömülmeleri, oyunun sıkışmasına neden oldu. İkinci yarı özellikle kenarları etkili kullandık, gereken sayıda orta yapmayı da becerdik ama maalesef gol olmadı. Eğer ilk golü bulmayı becerebilseydik oyunun gidişatının değişeceğini umuyordum, fakat istediğimiz gibi olmadı" dedi.
Hafta sonu kendi sahalarında lider Galatasaray ile oynayacaklarını hatırlatan Sağlam, "Belki de ligin en zengin kadrosuna sahip ekiplerden bir tanesi Galatasaray. Tabi kolay bir müsabaka değil. Ama biz de özellikle kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu müsabakadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı planlıyoruz" diye konuştu.
'Galatasaray karşısında özel bir tedbir alacak mısınız?' şeklindeki soruyu da yanıtlayan Sağlam, "Galatasaray'ın oyun mantalitesi son haftalarda biraz daha farklılaştı. Biraz daha bekleyen takım görüntüsündeler. Biz de bu mantaliteye uygun tedbirler mutlaka alacağız" ifadelerini kullandı.
Takımdaki cezalı ve sakat oyunculara da değinen Sağlam, "Şu an cezalı Josef Boum var. Onun dışında Yattara ve Mustafa Sarp ile Ömer Aysan'ın sakatlıkları devam ediyor. Başka da bir sıkıntımız olmayacak gibi gözüküyor" dedi.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise, pazar günü oynayacakları Galatasaray maçının kendileri açısından son derece önemli olduğunu ifade ederek, "Galatasaray güçlü bir rakip ama ne olursa olsun Mersin İdman Yurdu takımı da güçlü bir ekip. Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bu güç bizde de var. O nedenle hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.