GOOGLE REKLAMLARI

Pages

9 Kasım 2012 Cuma

Trabzon Akhisar Belediye 10 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Trabzon Akhisar Belediye 10 Kasım 2012 karşılaşma hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Süper Lig'de çıkış arayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Akhisar BG'yi ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynananacak mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını ise Serkan Akal ve Erdem Bayık yapıyor.
Süper Lig'in bu sezon en az gol yiyen takımı olan Trabzonspor, sezonun en az gollü takımı ile mücadele edecek. Süper Lig’in 10.haftası sonunda en az gol yiyen takım 7 kez ile bordo mavililer olmuştu. Akhisar Belediyespor da 10 haftada kaydettiği 6 golle ligin en az gol atan takımı konumunda bulunuyor.
Süper Lig’de ilk kez mücadele eden Akhisar Belediyespor 10 haftada 2 galibiyet aldı. Ligin 9. haftasında Sivasspor’u deplasmanda 2-1 yenen Akhisar Belediyespor sezonun ilk haftasında Eskişehirspor’u deplasmanda 1-0 yenmişti. İki galibiyetini de deplasmanda alan yeşil-siyahlılar deplasmanda ise sadece 1 kez kaybetti.
Belediyespor deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı ve sadece lider Galatasaray’a kaybetti. Topladığı 10 puanın 8’ini deplasmanda aldılar.