GOOGLE REKLAMLARI

Pages

16 Ekim 2012 Salı

Ustura Kemal 7.Bölüm 16 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI
Ustura Kemal 7.Bölüm 16 Ekim 2012.Ustura Kemal 7.Bölüm 16 Ekim 2012.Show TV’nin yeni dizilerinden Ustura Kemal dizisi 7. Bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Ustura Kemal dizisi yayınlanan bugünkü (16 Ekim 2012 Salı) bölümünde neler yaşandı konusu ?

İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Ustura Kemal'in evi İtalyan askerlerince basılır. Kemal yakalanmıştır. Kemal'in Bennet'in haberi olmadan, eşkali ortaya çıkmadan kurtarılması gerekiyordur. Bazen işler kaba kuvvetle çözülmez, sıra diplomasiye gelmiştir.
Angeli'nin en güzel kızlarından biri olan Kalisto'nun Kemal'e olan tutkusu başına bela olur. Angeli Kemal'e yanaşan kızların  başlarına ne geleceğini göstermek için  Kalistoyu kapı dışarı eder.Ustura Kemal'in peşinde olan yalnız Ağır Hasan da değildir. Rum çeteci Hristo Kemal'i bulmak için Angeli'yi ve Angeli'nin kızlarını sıkıştırır. Artık savunmasız kalan Kalisto Hristo'nun eline düşmüştür.
Ustura Kemal'in hedefi ise vatan savunmasında çok önemli olan, İngilizlerin otomatik silahlarına ulaşmaktır. Bunun tek bir yolu vardır, o da  Bennet'in kendi tarafına ihanet etmesini sağlamaktır. Bu gelişmelerin akabinde Paşazade Kemal'in yalısında verilen yemek beklenmedik gelişmelere gebedir. Kalpleri Kemal için çarpan Nihan, Angeli ve Gülnaz Kemal için işbirliği yapmak zorunda kalırlar.  
Hristo Ustura Kemal'in yaşadığı yeri öğrenince mahallede terör estirir. Kemal'i, bulamayınca  Kemal'i ayağına getirecek birilerini yanında götürür.  Kemal'in yanında olanlar ve ona ihanet edenlerin çözüldüğü heyecanlı bir bölüm Salı akşamı izleyicileri bekliyor.