GOOGLE REKLAMLARI

Pages

2 Şubat 2013 Cumartesi

Fenerbahçe Sivasspor Mücadelesi 3 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Sivasspor Mücadelesi 3 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Sivassporlu futbolcular Ziya Erdal ve Aatif Chahechoue, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ziya Erdal, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Fenerbahçe ile Sivas'ta berabere kaldıklarını ve bu sonuçla yarı finale yükseldiklerini anımsatarak, ''Aldığımız 1 puan bizim için önemliydi ve asıl önemli olan gruptan çıkmaktı. Şimdi lig maçı var ve lige dönmemiz lazım. Sonuçta Fenerbahçe de şampiyonluk yarışı veriyor, biz de üst sıralara oynamak istiyoruz'' dedi.
Maçın kendileri açısından zor geçeceğini vurgulayan Erdal, ''Sahasında iyi oynayan bir Fenerbahçe var. Kupa maçından daha farklı bir motivasyonla hazırlanacak olan bir Fenerbahçe var. Biz de bunun bilincindeyiz ve ona göre çalıştık. Fenerbahçe deplasmanından inşallah puan veya puanlarla döneceğiz'' diye konuştu.
Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor takımı, otobüsle Kayseri'ye hareket etti. Sivasspor kafilesinin Kayseri'den uçakla İstanbul'a gideceği belirtildi.