GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Mart 2013 Salı

Schalke 04 - Galatasaray Müsabakası 12 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Uzun yıllar sonra Galatasaray belkide bu kadar iddialı bir kadro ile Avrupa arenasında mücadele etmiyordu. Sneijder ve Drogba'lı Galatasaray Schalke arena'da Schalke 04 ile ölüm kalım maçına çıkacak. Schalke 04 Galatasaray maçı salı gecesi saat 21.45'te başlayacak.Ligde son maçında yenilerek şampiyonlar ligi maçı öncesinde fazla umut vermeyen Galatasaray mutlak turu geçmek zorunda olduğu Schalke 04 ile Almanya'da rövanş karşılaşmasına çıkıyor.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme yolunda 12-13 Mart tarihleri aralığında birbirinden önemli 4 karşılaşma oynanacak, maçlar ekranlara gelecek.
İstanbul'da Alman temsilcisi Schalke 04 ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Almanya'da tur vizesi ararken dev mücadele HD farkıyla D-Smart ekranlarında olacak. Sneijder'li, Burak'lı, Drogba'lı Galatasaray'ın kader maçı 12 Mart Salı 21.45'te D-Smart 24. Kanal Star HD'den ve ulusal olarak Star TV'den naklen yayınlanacak.
Salı gecesinin diğer maçı ise iki devi karşı karşıya getirecek. Camp Nou'da yıldızlar topluluğu Barcelona, İtalya'nın köklü ekibi Milan'ı konuk edecek. Milano'da oynanan ilk maçı Boateng ve Muntari'nin golleriyle 2-0 kazanarak, rövanşa avantajlı giden Milan, zorlu deplasmanda çeyrek final vizesi arayacak.
Messi'li Barcelona ise 2-0'lık dezavantaja rağmen hayli iddialı. Müthiş bir heyecana sahne olması beklenen mücadele Salı 21.45'te naklen ve sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD ekranlarında olacak.
13 Mart Çarşamba günü ise iki önemli maçtan ilki 21.45'te İspanya'da Malaga ile Porto arasında oynanacak. Bir diğer maçta ise deplasmanda beklemediği bir galibiyet alan Alman temsilcisi Bayern Munich, Arsen Wenger'in takımı Arsenal'i ağırlayacak. Malaga - Porto maçı 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'de yayınlanırken, Bayern Munih - Arsenal maçının canlı adresi ise 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD