GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Mart 2013 Salı

Hızlı ve kalıcı kilo vermenin püf noktası

GOOGLE REKLAMLARI

Kilo vermek istiyorsunuz ama veremiyor musunuz? İşte size kalıcı ve hızlı kilo verdiren tüyolar.Eğer söylediklerimizi alışkanlık haline getirirseniz, hem verdiğiniz kiloları geri almazsınız, hem hızlı yağ yakarsınız. İşte çabuk kilo verdiren tüyolar!
Akşam üstü 3 ile 4 arasında mutlaka bir küçük aperatif yiyin. Bir elma ile birkaç badem, biraz peynir ile birkaç adet light bisküvi tüketebilirsiniz. Metabolizma dengesi ve kan şekeriniz için o saatleri boş geçirmeyin.
Elinize bir top alın. Sırtüstü uzanın. Bacaklarınız dizlerinizden kırılmış biçimde dursun. Topu yerden alıp, bacaklarınızın arasına değdirin. Bu hareketi 10-12 defa yapın.
Şeker özellikle bel çevresinde yağların birikmesine neden olur. Ne yaparsanız yapın, şekerden uzak durun. Hem insülin seviyeniz dengede durur, hem metabolizmanıza zarar vermemiş olursunuz.
Çok çiğnemeyi alışkanlık haline getirin. Sindirim ağızda çiğneme sırasında başlar. İyi sindirilmiş gıda gaz veya şişkinlik yapmaz.
Yemeklerde ve gündelik hayatta tuz ihtiyacınızı deniz tuzuyla karşılayın. Yoksa tuz tüketimi bedeninize zarar verir, vücudunuz su tutar ve yağ yakımı zorlaşır.
Her öğünde tam tahıllı besinler tüketin. Bedeniniz lifli gıdalar sayesinde rahatlar ve sindirimi kolaylaşır.
Gülmek kalori yakmanızı sağlar. Özellikle göbek bölgesinde toplanan yağlar için mutlaka gülün.

kaynak:MSN Türkiye