GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Şubat 2013 Perşembe

Eskişehirspor - Galatasaray Karşılaşması 2 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper lig 25. haftasında lig lideri Galatasaray Eskişhirspor'a konuk olacak. En yakın rakibi ile aralarındaki puan farkı 6 olan Galatasaray bu düzeni bozmayarak böyle devam etmek istiyor. Anadolu takımlarının güçlü ekiplerinden Eskişehirspor ise Galatasaray'dan çekinmiyor. Her iki takım heyeti ve Futbolcular'da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Taraftarlar heyecanlar maç anını bekliyor.Galatasaray'da Eskişehir maçı öncesinde savunmanın göbeğinde ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Cris'in gönderilmesi, Ujfalusi'nin devre arasında ikinci kez sakatlanması sonrasında savunmanın göbeğinde alternatif oyuncu sıkıntısı çeken Fatih Terim'in Eskişehir maçında krizi nasıl çözeceği merakla bekleniyor.
Orduspor maçında Dany'nın sarı kart cezalısı durumuna düşmesi üzerine kasığındaki sakatlığının tedavisi henüz süren Semih Kaya'nın Eskişehir maçına yetiştirilmesi bekleniyor.
Bilindiği gibi Semih sakatlığı nedeniyle Ordu maçında oynamamış yerine Gökhan Zan görev yapmıştı. Dany'nın cezalı duruma düşmesi sonrasında teknik direktör Fatih Terim savunmanın göbeğini bir kez daha değiştirmek zorunda kalacak.
Kasığındaki rahatsızlığı süren Semih Kaya sarı kırmızılı ekibin antrenmanında bugün de yer almadı ve tedavisine devam edildi. Semih'in tedavisi ve antrenman programı maç gününe kadar sürdürülecek ve büyük bir olasılıkla Eskişehir maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi.
DROGBA DA ANTRENMANDA YER ALMADI
Ordu maçında David Barral ile kafa kafaya çarpışan Didier Drogba, G.Saray'ın bugünkü antrenmanında kontrol amaçlı yer almadı. Drogba'nın bir rahatsızlığı bulunmadığı ancak risk etmemek için teknik direktör Fatih Terim ve sağlık heyetinin kararı sonunda antrenmanda yer almamasına karar verildi.