GOOGLE REKLAMLARI

Pages

28 Şubat 2013 Perşembe

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbi Karşılaşması 3 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Dev derbi; ikinci sıradaki Fenerbahçe ile üçüncü sıradaki Beşiktaş İnönü stadında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Galatasaray'ın peşini bırakmak istemiyor onun için de bu maçtan mutlaka 3 puan çıkartmayı hedefliyor. Ligde Sivasspor'u deplasmanda yenerek kötü gidişe fren koyan Beşiktaş Fenerbahçe galibiyetiyle seri başlatmak istiyor. Büyük maç, Fenerbahçe Beşiktaş maçları her zaman büyük çekişmeye ve heyecana sahne olur.Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu maç öncesinde yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'nin kadro derinliğinin fazla olmasının kendileri açısından bir dezavantaj teşkil etmediğini belirtiyor. Samet Aybaba, Beşiktaş'ın takım disiplinine ve kazanma arzusuna sahip futbolculardan kurulu bir takım olarak İnönü'deki maçı şartlar ne olursa olsun kazanabilecek güçle olduğunu öne sürüyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ligde, kupada ve Avrupa'da devam eden çıkışlarını sürdürmek için Beşiktaş maçından mutlak surette 3 puan çıkartmak durumunda olduklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah - beyazlılar, ısınma koşularıyla idmana başladı.
Kısa koşuların ardından tam sahada taktik çalışmasının yer aldığı programı uygulayan siyah-beyazlılar, antranmanı A2 takımından oyuncuların da katıldığı çift kale maçla tamamladı.
Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve Cenk Gönen katılmazken, Almeida, Veli Kavlak, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal ise takımdan ayrı özel programlarına devam etti. Dünkü çalışmaya soğuk algınlığından dolayı katılamayan Hilbert, bugün takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.