GOOGLE REKLAMLARI

Pages

27 Kasım 2012 Salı

Muhteşem Yüzyıl 75.Bölüm 28 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Muhteşem Yüzyıl 75.Bölüm 28 kasım 2012 Star Tv konusu.Hürrem, Pargalı ile anlaştı Firuze gidecek bunun karşılığında Kader babasının yanına gidecek. Firuze gönderildi ama sadece Kader babasına kavuşana kadar.Pargalı kızına kavuştu ama Firuze gitmedi geri döndü. Pargalı böyle bir fırsat bulmuş kaçırır mı? Kaçırmadı Firuze'yi saraya tekrar getirdi. Hürrem derin bir nefes aldı güya ne bilsin sabah kalkınca bir şok yaşayacağını.. Sabah kalktı güzel güzel giyindi süslendi sarayda süzülürken bir de ne görsün karşısında Firuze.. Bir an inme inecekti Hürrem'e gözüne göründü diye düşündü ama bu gerçekti Firuze saraydaydı tam da karşısında. Firuze zafer kazanmış bir komutan gibiydi. Hürrem, Pargalı'dan bir gol daha yedi ama bunun altında kalmayacak belli. Şimdi plani Firuze'yi tek başına alt etmek. İlk adım Pargalı'nın başına Nigar'ı saracak yeniden. Her zaman olduğu gibi Rütem Ağa ile işbirliği yapacak bunun için..Rüstem Ağa Firuze'ye at ayarlar. Öyle bir at ayarlar ki Firuze attan düşer. Rüstem Ağa Firuze'yi tam öldürecek ken boynunda dövme dikkatini çeker. Bu dövme Firuze'yi ölümden kurtarabilecek m i?
Pargalı ise kızını evine getirdi. Bu durum Hatice Sultan'ın hiçde hoşuna gitmedi ama Pargalı ne olursa olsun kızını yanında büyütmek istedi. Hatice Sultan çok net tavrını ortaya koyunca Pargalı kızı için saraya hazırlattı ve O'nun rahatlığı için herşeyi düzenledi. Bu durumu Sultan Süleyman ile de paylaşarak kendini garantiye almayı da başardı. Pargalı'nın vidanı rahat değildir kızını annesiyle büyütmek ister ve Nigar Kalfa Kader'in kendi kızını olduğunu öğrenir.
Oğullarını yanına alarak Manisa'yı dolaşan Sultan Süleyman iyi şeyler duydu Mustafa'nın hakkında başta ama sonradan Helena'nın nişanlı olduğunu öğrenir. Bu durum hiç hoşuna gitmez. Mustafa'ya fırça atar. Mustafa ise Helena'ya nikah kıyacağını söyler. Mustafa babasının gözünde bir kez daha düşmüştür. Üstüne üstlük bir de Şehzade Mehmet'in babasının gördüğü rüyayı anlatması üzerine Mustafa'nın kendine öz güveni kayboldu. Babasıyla kardeşinin arasındaki bağ rahatsız etmiştir Mustafa'yı.. Mustafa ve Şehzade Mehmet Manisa Sarayı'nda gezinirken Mehmet'e isabet eden ok herşeyi mahvetmiştir.