GOOGLE REKLAMLARI

Pages

2 Kasım 2012 Cuma

İstanbul BSB Belediye - Galatasaray 2 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI
Süper Lig ve Avrupa’da 7 maç sonra kalesini gole kapattığı Kayserispor karşılaşmasında defans hattında Eboue, Cris, Dany ve Riera dörtlüsüne görev veren teknik direktör Fatih Terim, oyun sistemi ve kadro yapısıyla oynamama kararı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aynı zamanda Devler Ligi’nde deplasmanda oynanacak Cluj karşılaşmasının provasını yapacak olan tecrübeli çalıştırıcının, Kayseri sınavında attığı golün yanı sıra savunmada da kusursuz oynayan Cris’i yine ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı ifade edildi. Brezilyalı futbolcuyla uyumlu bir görüntü çizen Dany, tüm maçların tamamında forma giyen Eboue ile sol kanatta hücuma yaptığı katkıyla dikkat çeken Riera da Belediye temsilcisi karşısında Muslera’nın filelerini gole kapatmaya çalışacak. Bu arada dün yapılan idman sonrasında 3 sarı kartı olduğu için ceza sınırında bulunan Selçuk İnan’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. İdman, soğuma hareketleriyle tamamlandı. Bu arada sakatlığı bulunan Johan Elmander, tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı.

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, akşam antrenmanı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.