GOOGLE REKLAMLARI

Pages

29 Ekim 2012 Pazartesi

Beni Affet 29 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI
Bazen bir hayat, “herkesin” hayatını kökünden etkiler. Yapılan bir hata, söylenen bir söz her şeyi sonsuza kadar değiştirir.
Kemal, Berat’ın hayatıyla oynadığını düşündüğü için, bütün “yaptıklarını” tek tek elden geçirmeye başladı. Berat’la olan çocukluğu, ailesiyle olan ilişkisi ve son olarak Bahar.
Bu günkü bölümde tülü çeken Kemal, haftaya Bahar’ı acı dolu sözlerle kendisinden kopartmaya çalışacak. Bahar, Kemal’ine sımsıkı sarılıp, herkesi her şeyi karşısına almışken, söyleyecekken bebeğini, Kemal’in duvarına çarpacaktır.
Ah Bahar, gözleri dolu, bir cenderenin ortasında bunlarla boğuşurken Kemal onu terk edip başka bir maceraya doğru yola çıkmak için kararlar alacaktır.
Bu arada Berat’ın hayati tehlikesi bir ameliyatı daha doğurmuştur, Kemal arkadaşını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.
İşte hayat, uçurumdan düşen iki insan Bahar ve Berat, Kemal’se Bahar’ın elini tutmak yerine, onu Berat’lı zindanlara terk edip gidecektir..
Her Bahar Kemal sahnesi içimizi dağlayacak bu hafta, Bahar’ın acı dolu bakışları, sızlanışları, direnişleri hep karşılıksız kalacaktır..
Özellikle 231. Bölüm, hepimizi ağlatacak arkadaşlar. Bahar’ımızı bu hale koyan Kemal’e sinirlenip öfkeleneceğiz..
Ve son olarak Umut, askerden dönecek arkadaşlar! Tuhaf bir macerayla karşılaşacak, Bahar’ın hamile olduğu gerçeğini bir şekilde öğrenecek..
Ah Feride, Cüneyt’i için her şeyi vermeye razıyken, Hain Eylül’ün oyunu sonunda evlendiğini öğrendi sevdiği adamın..
Gerçekten intikam soğuk yenen bir yemek midir? Feride, kendisine ihanet edenleri gözleriyle gördüğünde, Eylül’ü, Zühre’yi, Cüneyt’i.. ne yapacaktır? Kalkıp, eline sopayı alıp ikisini yok mu edecektir?
Feride, intikam yemini edecek arkadaşlar. Kendisini “aptal” yerine koyan Cüneyt’e öyle bir oyun oynayacak ki? Cüneyt söylemediğinin bedelini çok ağır ödeyecek. Tunç’un yardımıyla girişeceği bu planları bu hafta “bence” keyifle izleyeceğiz. İçimizin yağı biraz eriyecek..
Doğum gününde, Eylül’ü ve Cüneyt’i karşısına alacak, her adım da Cüneyt’i daha da köşeye sıkıştıracak ve Perşembe akşamı, Cüneyt’i mahvedecek adımı atacak, bir anda her şeyi, tüm dengeleri tersine çevirecek! Gerçekle yüzleşecek Cüneyt, Feride’nin her şeyi bildiğiyle. Off, acaip güzel bir bölüm olacak, hele final sahnesi! Of!
Cüneyt’in itiraf etme noktasına gelmiş olması, artık ihanetin acısını hafifletmeyecek, Feride Cüneyt’i silecektir.
Ve Düşmanlık.. ve Tunç’un ihaneti olduğunu düşünen Cüneyt’in her şeyle, Tunç’la hesaplaşmasının zamanı gelmiştir.
Feride, ona yaptığının bedelini ağır ödetecek Cüneyt’e, sadece “Cüneyt’e” değil, Eylül’e, Osman’a, Eylül’e. Ona yalan söyleyenleri “çok” kötü bir şekilde köşeye sıkıştıracak Perşembe günü..
Yıldız’ın “Mine’sini” Osman Kozan bir katakulli ile aileye sokma derdine düşecektir. Haince bir plan hazırlayan Osman Kozan, Ferman’a yalan söylerken, aslında çok sonra, başlarını belaya sokacak ve kutuplaşmalara neden olacağını bilse bunu yapar mıydı?