GOOGLE REKLAMLARI

Pages

14 Şubat 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm 14 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm 14 Şubat 2013 Atv konusu.Polat alemdar ve ekibi camii nin dekigizli yerde saklanmaktadırlar. Polat alemdar kara ,savcı Leyla ve kendi ekibitarafında ameliyat olmaya ikna edilir ve camii deki gizli yerde ameliyataalınır.
KGT nin başına getirilen akif ve diğer elemanlarPolat alemdar ve ekibinin izini sürüyorlar. KGT Lideri akif ve ekibi  yeni ak saçlı olan Sencer tarafında Polatalemdar ın ve eski ak saçlı adil bey i yakalamak ve heyete teslim etmeklegörevlendiriliyor. Akif Polat ve adil bey in camii de olduğu istihbaratıüzerine camii ye gidiyor.
Akif camii de gizli bir yer olduğu düşüncesi ilecamii imamını çağırır ve camii hakkında bilgiler alır ve camiinin içinde mimberde gizli bir geçit olduğunu bulur. Akif patlayıcı kullanarak içeri girerve eski ak saçlı adil bey i ele geçirir fakat Polat alemdar kara tarafından sonanda camii den çıkarılır.
Camii de son anda kaçırılan Polat alemdar savcıLeyla’nın ısrarı üzerine hastaneye yatırılıyor. Fakat akif ve ekibi adil beyiyakaladıktan sonrada Polat ın peşini bırakmıyor. Hastaneye gelen akif tekerteker bütün odaları araştırır tam Polat alemdar’ı  yakalayacak ken yaşlı kadın kılığına girenkara  odaya gelir ve yine rolünü yaparakPolat ın yakalanmasının önüne geçer.
KGT nin yeni lideri tarafında yakalanan eski aksaçlı adil bey yen ak saçlı olan sener bey e teslim edilir ve kapalı bir odayakapatılır. Odaya gelen Sencer bey adil bey ile yalnız görüşür. Eski ve yeni aksaçlılar bir birlerinin yaptıkları politikalar hakkında eleştiriler yapar.Sencer bey adil bey in şimdiye kadar yaptığı stratejilerin ve politikalarınyanlış olduğunu ve Türkiye yi felakete sürüklediğini dile getirir. Ak saçlı bukonuşmadan sonra adil bey i şaşırtarak tekerlekli sandalyesinden kalkıp sakatolmadığını gösteriyor.
Eşref bey kendisine suikast girişimin ardan Polatalemdar ın olduğunu düşünüyor. Polat alemdar kendisin hain olmadığınıkanıtlamak için eşref beyi dolaylı olarak müdür bey aracılığı ile hastaneyeçağırır. Polat alemdar eşref bey e bütün gerçekleri ve suikast girişimininardında kendisinin olmadığını anlatır. Bunun üzerine eşref bey mezarlığa giderve Abdulhey ve Cahit ile buluşur.